Összeköltözünk!Gyurcsány Ferenc pedig még aznap lemondott!

Kedveseim!

Ezúton szeretném megköszönni mindannyiótoknak a segítséget, akik lehetővé tettétek, akár egy bíztató szóval is, hogy én és a kedvesem összeköltözzünk.

Örömmel tudatom veletek, hogy pont aznap, amikor összeköltöztünk, lemondott Gyurcsány Ferenc és elindult az országban egy óriási változás!
Nem én vettem ezt észre, hanem a kedvesem, aki rendkívül tudatosan él, és azonnal észrevesz mindenféle jeleket, párhuzamokat. Azért érdekes, nemde?

Nem gondoltam volna, hogy létezik olyan férfi, akivel ennyire passzolunk egymáshoz. Annyira nagyszerű ember, hogy Ti, akik sokan ismertek és jól tudjátok, hogy mennyire önálló, talpra esett nő vagyok, sokszor férfi módra megállva a helyemet, képzelhetitek, mennyire új nekem ez a helyzet, hiszen mellette nő lehetek.
Mellette biztonságban, megbecsülésben, szeretetben élhetek, pont úgy, ahogy leírtam az uninak 2005 január elsején, hogy ha tényleg van igazi Társam valahol a nagy világban, akkor ilyen legyen.

Hölgyeim, és uraim, akik egyedül vagytok, íme az én példám ékes bizonyíték arra nézve, hogy érdemes hinni, bízni, kérni, ám azonnal el kell kezdeni a pozitív énképet kialakítani és építeni annak, aki megértő társra, szerelemre, elfogadásra és boldog párkapcsolatra vágyik, mert bizony annak, aki sok évig vagy évtizedig él boldogtalanságban, nagyon nehéz elhinni és elfogadni azt, hogy LÉTEZIK BECSÜLETES, ŐSZINTE, MEGÉRTŐ, GYÖNGÉD, FIGYELMES, ERKÖLCSÖS, KEDVES, HUMOROS, STB.STB... NAGYON OKOS, tökéletes TÁRS, akivel még a kimondatlan szavak is összekötnek.

Ha belenézünk egymás szemébe, elveszünk a szeretet érzésében.
Szeretet, őszinteség, megbecsülés, elfogadás.

Köszönök minden bíztató szót, amit kaptam Tőletek!

2005 január elsején írtam le, milyen férfit is szeretnék, de addig nem tudott megérkezni, amíg 2009!!! januárjában az apámmal kapcsolatos traumámat véglegesen fel nem dolgoztam Szabó Ilona módszerével és Pataki Erzsike életvezetési tréningje segítségével.
Nagyon mély trauma volt ez. Amint sikerült gondolati és érzelmi síkon feldolgozni a múltat, az én kedvesem kettő hónapon belül kopogtatott a szívem ajtaján.

Sokunk szenved gyermek kori feldolgozatlan traumáktól, amik meggátolják azt, hogy boldogan, szeretetben éljünk.

Az én módszerem (5ről6ra) is segít abban, hogy a traumáktól ne szenvedjünk, ám ettől sokkal többre van szükség!

A szerelmem mestere a négy pilléres sorselemzésnek és most
kapaszokdjatok meg!

Van egy módszere, ami már négy éves és úgy hívják:

Öt elem, hat energia.
Nem rossz, ugye? :)))

Az ÖT elem segítségével hatékonyan rá lehet segíteni a vonzásra, életünk megjobbítására, és arra, hogy megtaláljuk élethivatásunkat, párunkat, boldogságunkat, boldogulásunkat.

Egyszer le fogom írni, mennyi mindenben passzolunk a kedvesemmel, és amiben nem, abban tökéletesen kiegészítjük egymást. Ő az univerzum ajándéka sokat próbált életemben!

Én a saját módszeremmel vonzottam be ŐT, ő pedig a feng shuival engem, de ami még ennél is nagyszerűbb, az az, hogy ISTEN ÁLDÁSÁVAL JÖTT LÉTRE EZ A CSODÁLATOS KAPCSOLAT.

Most fel van adva rendesen a lecke nekem is, hiszen eddig könnyű volt, hiszen csak magamnak kellett megfelelnem, de most itt van Ő, a nagy Ő, aki úgy tisztel és szeret engem, mint még senkimás a világon! Akivel egy LÉLEK vagyunk, és közös az életfeladatunk.

Az 5ről6ra most vizsgázik le párkapcsolatból kettőnk által. Vajon én, aki éppen négy éve dolgozom magamon, hogyan tudom elfogadni azt a hihetetlen pozitív töltést, amit kapok egy valóban nagyszerű embertől és egy igazi férfitól?
Most szembesülhetek azzal,hogy hol is tartok az önépítkezésemben valójában.
Egyszer a lányomnak volt egy Embertan tankönyve. Abban azt olvastam, hogy a szerelem egy személyiségfejlesztő eszköz. Most kezdem érezni, hogy ez mennyire igaz. Hiszen az, hogy két ember mennyire tudja elfogadni egymást, mindenképpen annak feltétele, hogy önmagát hogyan tudja elfogadni az a két ember!
Akinek gondjai vannak önmagával, akinek önbizalomhiánya van, vagy önértékelési zavara, az elfogadni sem tud és elmennek mellette az élet legcsodálatosabb lehetőségei.

Egyébként 2009.03.09-én kedden este 20 órakor találkoztunk az univerzum üzletházban, a Föld szintjén. Minden bolygó jelölve van az épületben.
Így hát ránk kétszeresen is igaz, hogy minket az univerzum hozott össze!

Hát nem csodálatos az élet? Hát nem csodálatos az Isteni kegyelem?

Hát nem csodálatos a világ?

HozzászólásokDrága Diaminé!

Nagyon szívesen! ;)))
Hidd el, ez a boldogság mindenki életében ott van, csak észre kell venni! ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Kedves Csillair

el tudod azt képzelni, hol tartana ma a Mo.-i politika és a magyar gazdaság, ha Ti korábban találkoztok és költöztök össze?? Erre várt, emiatt leste folyton az óráját és számolgatta már folyamatosan a perceket GY.F. ... :)))

Nagyon jó érzés volt olvasni mesés törteneteteket, bizony, sok a közös pont ami összeköt benneteket és ennek így kell lennie :) Kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok együtt. :)

Köszi a tanácsot, egyszer talán mindannyiunknak (a "várakozóknak" is) megadatik hasonló boldogság... :)

"A jó, a szép, és a remény mindenben benne van, benne él. A felkelő nap sugarában, a kimondott szó erejében, egy édes kacagásban, akár egyetlen pillanatban."Rádfért:-)

Kassai Csilla! Már nagyon rád fért egy ilyen nyeles demalgon és rudon csepp kezelés, mert mint tudjuk a b. ..talan p...a kifejezés miből és miért is ered:-) Részvétem és egyben köszönetem is az áldozatnak.-) Bár ez annyira nem lehet felhőtlen, ha egy politikai hírrel közöd össze. Szebb lett volna, a nélkül. Bár ez itt egy ingyenes gyónási hely is amint látom és hát neked ez volt a gondolataidban.

Tehát ne baltázd el, mert több mindent már elbaltáztál. A gyerekeid a régi párod amit átéltek miattad, azt nem tudod semmissé tenni.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!Drága Imi!

Így igaz! Minden szó, amit leírtam a NAGYBETŰS VALÓSÁG!

ALIG VÁROM, HOGY BEMUTATHASSAM ŐT NEKED!
És Imi, én tudom, hogy megleled azt, akit keresel!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Köszönöm drága Ery!

Tündér vagy!
;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Köszönöm drága Napfény!

Úgy lesz! ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Örülök, Milliomos!

A sors a legnagyszerűbb rendező!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Köszönöm Jugik!

Én is így gondolom!
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *kÖSZÖNÖM DRÁGA TISZAVIRÁGOM!

Tündér vagy! ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Drága Öbike!

Hihetetlen érzés, amikor még a spirituális úton is együtt halad egy pár.
Hihetetlen élmény, amikor valóban az ember a másik felével él.
Ugyanazok a gondolatok, szándékok, tapasztalatok, és ugyanaz a boldogság.
Nem hittem, hogy létezik ilyen férfi, aki ennyire otthon van az élet minden területén. az autószereléstől a barkácsolásig, a háztartási munkákig, a természetgyógyászat, a spirituális ismeretek, az ISTENHIT, a vonzás, minden!

Ő Vízöntő szűz aszcendenssel és szűz holddal. A volt férjem szűz volt vízöntő holddal.

Érdekes, hogy a vonzás az energiák sugárzása révén mennyire hasonló, de mégis mennire más. Ez a mostani igaz szerelem mindkettőnk részéről. Egyformán szeretjük és tiszteljük egymást.

Nekem még soha senki nem fogta így a kezemet, nem leste így a kívánságaimat, a gondolataimat, és még soha ennyi törődést, szeretetet, odafigyelést, gyöngédséget nem kaptam senkitől sem.
És mellette még okos, intelligens, sokkal magasabb szinten van mint én.
Fel tudok rá nézni. Tisztelni tudom. Nekem ez nagyon fontos az életben. Olyan rálátása van az életre, amilyen nekem sosem lesz.
Mellette nő lehetek, mert Ő szeret. Azt, amit aputól sosem kaptam meg kisoromban, tőle megkapom. Neki én vagyok a legfontosabb lény az életében, és nekem is Ő a legfontosabb az enyémben.

Tegnap is eljött velem a debreceni előadásomra és annyira édes volt! nem botránkozott meg a múltamon és egyáltalán nem fél a közös jövőtől. Sőt! Abban is együtt fogunk haladni, hiszen egy az éeltfeladatunk: segíteni az embereknek megtalálni Önmagukat.

És a Bibliában is mennyire otthon van! Kívülről fújja az egészet.
Beszélgetéseink kifogyhatatlan tárháza sohasem fog elapadni.

Boldog vagyunk. Boldogok vagyunk.
BOLDOGOK VAGYUNK!!! ;)

LEGYEN CSODÁS HÉTVÉGÉTEK!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl
csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Köszönöm drága Tike!

Kiderült, hogy még az ételekben is ugyanazokat szeretjük.
Én főzök, Ő takarít és mindketten együtt tanulunk, tanítunk.

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *nem tudom miről beszéltek,

nem tudom miről beszéltek, de biztos jó lehet... és én is egyre jobban vágyom rá :)))
foglmazom újra és újra.... és örülök Csilla a sikerednek, nekem is újabb hitet ad..... hogy egyszer meglelem azt Akit keresek...Drága Csilla!

Nagyon igaz, amit írsz, hogy az együttélés arról is szól, hogy amennyiben én el tudom fogadni önmagamat, annyiban tudom elfogadni a Páromat is. Hiába, no! Erre teremtődtünk! Így teljes minden. Te aztán most le tudod mérni a két helyzet közötti különbséget!
Nagyon boldog vagy, átsüt a soraidon.
Egy idő után arra is rá fogtok jönni, hogy hiába a csipkedés, hiába a felébresztés, mert ébren is Ő van ott Veled!
Én már csak tudom!
Örülök a boldogságodnak és gratulálok Nektek!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryKedves Csillair! Jó volt

Kedves Csillair! Jó volt olvasni az írásod!
11 év...azért az sok idő... ha várakozásról van szó. Pesrze utólag már másképp néz vissza az ember..
Igen, arra én is rájöttem, h a gyerekkori traumák (+előző életbeli traumák) mennyire sok dologban gátolnak. Ki kell ezeket oldani. Én is ezen dolgozom...tudom, h van mit kioldani.
Nemrégiben az jött elő meditációban, h vannak utak, életszakaszok, amiket egyedül kell megtenni... de ez nem tart örökké. Csak addig, amíg egyedül kell lenni ahhoz, hogy megérts, vagy kioldj vmt. Azért akkor is nehéz...
Kívánom, hogy tényleg figyeljetek, vigyázzatok egymásra! És adjatok sok-sok embernek reményt!Király! :D

Jó ilyeneket olvasni :)
Én is rengeteg véletlenen keresztül keveredtem össze a párommal. (Társammal, legjobb barátommal, életem másik felével :)))

Sok boldogságot! :)Kedves Csillair!

Nagyon sok Boldogságot kívánok én is NEKTEK!
Hálás vagyok a sorsnak, hogy pontosan tudom miről "beszélsz"
Néha én is attól tartok, hogy álmodom csak, és egyszer majd felébredek.

"Kedveseim! Azt kell mondjam léteznek tökéletes társak! "
Ezt én is megerősítem :-)))

Szép napot kívánok!
JugikTesoom Dräga Csilla:-)

Köszönöm ezt a kedves meglepeteest ees, hogy örömödet megosztottad velünk:-))))
Most pancsizom egy kicsit:-))
Örülök, hogy megtalálod a boldogságodat :-))))

Szeretettel ölellek
TiszavirägDrága Tesóm :)

Boldogságot kívánok, és végtelenül örülök, hogy beengedted magadhoz a szerelmet, és megtapasztalhatod a belső boldogság után azt a társas boldogságot, amely még jobban felemel. Örülök, hogy átadhattam azt az érzést, amit én saját magam is tapasztaltam és a mai pillanatig tapasztalok :)
Szeretettel ölellek: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Kedves Csilla!

Sok boldogságot kívánok!!!

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Köszönöm drága Trillián!

Szívből örülök kedves kommentednek!

Istentől jobban senki sem tudhatja, ki is illik hozzánk valójában.
Egyébként Öbikétől vettem az ötletet, aki az unitól olyan férfit kért, aki mindenben a legjobban passzol hozzá.
Én is kértem, és lám!

Kedveseim! Azt kell mondjam léteznek tökéletes társak!
Magányosok! Figyelem! A boldogság, a szeretet CSAK RÁTOK VÁR!

"Az életnek csak akkor van értelme, ha van kivel megosztani érzéseinket!" (Coelho Paolo)

Be kell lássam, tévedtem, amikor azt gondoltam, egyedül is kerek az életem. Jó volt, nem panaszkodom, hiszen jobb egyedül, mint egy bumfordi, lehúzó társsal, és rengeteg örömöt lehet találni az egyedüllétben is, de egy olyan társsal, aki nekem MOST van az életemben, minden pillanat mennyei csillagesőt ont rám az univerzumból. Fürdőzöm ebben a csodálatos érzésben.

Még akkor is, amikor szembesülök általa saját gyarlóságaimmal.
Hiszen tükör nélkül képtelenség továbbfejlődni.

Hálát adok a Végtelen intelligenciának ezért a csodálatos kapcsolatért!

Egyébként, kaptam tőle egy korholást, mert eddig úgy mutattam be ŐT a barátaimnak, ismerőseimnek, hogy a barátom. Azt mondta, hogy Ő nem a barátom, hanem a kedvesem, vagy a párom. Választhatok.

11 év magány után nagyon furcsa ez a helyzet...
Van párom, van társam, van kedvesem, szerelmem.

Azt kértem tőle, csípjen meg, hogy nem álmodom-e?
Erre Ő azt mondta, csukjam be a szememet, és kaptam tőle egy nagyon gyöngéd, nagyon finom, nagyon érzéki puszit.
Szeretem őt és Ő is szeret engem.

Boldog vagyok! Boldogok vagyunk! És ébren vagyok!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *De, az, roppant csodálatos!

Kedves Csillair!

Öröm olvasni soraid, boldogságod engem is megérint általuk!

Szeretettel: Trillian