„Miképp tudjátok a magatok számára megrajzolni az álmaitokat?”

story waters lee harrisAz alábbiakban egy interjút adok közre, mely Lee-vel és Story-val készült, akikkel ezen a héten szombat-vasárnap két napig találkozhattok, ha jelentkeztek itt: www.channeling.hu

Sok ember nagyon sokféleképp magyarázza, hogy mit is jelent a közvetítés. Számodra mit jelent ez a kifejezés?

Lee: Számomra a közvetítés nagyon tág fogalom. Sok mindenhez kapcsolódik - a kreatív cselekvéshez, egyszerű közvetítői pillanatok, mint egy ihletett ötletre lelni, amely úgy tűnik, mintha a semmiből jönne, egyenesen egy entitás vagy identitás közvetítése által. Amit újabban alkalmazok a spirituális munkámban ugyanaz, amit a zeneszerzés és az éneklés közben is teszek, ez ugyanaz a spirituális tapasztalat. Tehát számomra, a közvetítés egyszerűen annyit jelent, hogy fényesebb energiákat hozol le, vagy szülsz meg magadon keresztül. Energiát, amely segít átalakítani téged és a világodat érzelmileg és energetikailag.

Story: Egyre inkább elengedtem minden jelentést, mely túlmutat az általános átmeneti valóság szemléletén kívüli létezéssel folytatott kommunikáción.

Mi az entitás? Kik ezek az entitások?

Lee: Nos, mi emberi lényként szintén entitások vagyunk, emberi formában. Ez gyakran segít megérteni nekem a különbséget és a hasonlóságot is a közvetített entitás és az emberi közvetítő között. Az én „entitásaim” a következők: Zachary, Ziadora, Zapharia, miközben egy tágas kollektív önmaguk részei is, amely kapcsolódik hozzám.

Story: Ők is az egység tudatai, mint ahogy mi is azok vagyunk, csak más formában kifejezve. A létezésük természete nem észleli az időt, a teret, az anyagot, és az individuumot úgy ahogy, mi tesszük.

Hogy kezdtél közvetíteni? Hogyan és miként léptél kapcsolatba a felsőbb éneddel és az entitásokkal külön-külön?

Lee: 21 éves voltam, (most 32 vagyok) amikor elkezdődött a közvetítés, de ezt megelőzően már épp kezdtem felismerni, hogy vannak bizonyos szintű pszichikai képességeim. A vonaton ültem Londonban (pontosabban a metróban), és Zachary beszélt hozzám a fejemben, ekkor rájöttem, ez nem csak a saját hangom, amely bennem beszél. Ebben az időben nem igazán voltam tisztában az energiamezőmmel, tehát egy idő után - és szünetekkel tűzdelve - egyre többet és többet közvetítettem és mindig Zachary volt a hang. 2007-ben Zapharia és Ziadora is megjelent, ahogy ebben az időszakban készen álltam arra, hogy több és több női energiát fogadjak magamba. Tehát mindig is egy fokozatos folyamat volt ez.

Story: Akkor kezdtem el közvetíteni, amikor a kreatív munkámban az inspiráció egy tartós formájára találtam, amit képes voltam kifejleszteni azáltal, hogy ráfókuszáltam. Mind állandó kapcsolatban állunk a magasabb/ kollektív énünkkel ezen a módon, pusztán arról van szó, hogy tudatosítsuk magunkban, ha szeretnénk a valóság megtapasztalását ily módon gazdagítani.

Használsz valamilyen speciális technikát a kapcsolat felvételre?

Lee: Nem, egyáltalán nem. Ugyanakkor a technikák valóban segíthetnek ösztönözni egy kapcsolódást. Sok tanfolyam, könyv van ebben a témában, vagy ingyenes információk az interneten.

Story: Egyszerűen és teljesen ismerd meg tenmagadat, amely főleg arról a tapasztalatról szól, hogy szembenézz a nem torzított Magaddal a valóság tükrében.

Mi az, amit még szeretnél elérni ebben az inkarnációdban, és mit gondolsz a lineáris fejlődésről?

Lee: Továbbra is szeretnék néhány csodás zenét szerezni a világ számára, ezt teszem most éppen - remélem! (ha-ha-ha) Azt is szeretném meglátni, hogy mi lesz a következő állomása a gyógyításnak, és a potenciálok sebességét, amelyek nekünk, embereknek önmagunkban a rendelkezésünkre állnak. Szeretném ezt egy mélyebb szinten megérteni, hogy aztán a jövőbeli munkámban át is adhassam. Úgy gondolom a lineáris fejlődés csodálatos dolog, ugyanúgy, ahogy egy gyermek falára behúzott magassági csíkok, megmutatja és megerősíti a növekedésünket.

Story: Minden linearitással kapcsolatos gondolatot a világ illúziójának részeként látok. Ebben az inkarnációban szeretnék megtapasztalni teljesen új létállapotokat, amely az örökké fejlődő megvalósulásai a boldogságnak.

A ciklus valahol elkezdődött, és ugyanott is kell végződnie. Így van egy kezdet és van egy vég is. Így van a fejlődésünknek egy kezdete és egy vége is?

Lee: Jó kérdés, nagy kérdés! Hah! Arra jutottam, hogy a földi élet nem egy, hanem több utazást is jelent. Tehát nagyon sokak számára a vég az nem is ebben az életben jön majd el. Azt hiszem, ez egy nagyon felszabadító szemlélet, amelyhez eljuthatunk - legalább is számomra az volt. Segített meglátnom általa azt, hogy bármit is érjek el a pillanatban, legyen az külső vagy belső tapasztalat, olyan lényegi, hogy nem izgatom magam amiatt, hogy, hogy is néz ki. Remélem érthető, ez az én megértési és látásmódom, ami a világot illeti.

Story: Az egysíkú kör ideája illúzió. A valóság ciklikus természete egy örökké táguló spirál, így amikor a legmélyebb ciklusnak is vége szakad, az is egy új helyen történik. Soha nem történhet meg semmi kétszer is ugyanúgy, noha mindenki megtapasztalhatja az összes létező tapasztalatot. Az ellentmondás az illúzión való átlátás.

Mit gondolsz: ha képesek vagyunk befolyásolni a tudatunkat számos szerrel, akkor képesek vagyunk ugyanerre ezek nélkül a szerek nélkül is?

Lee: Persze. Ez nem is kérdés. Minden fizikai szinten bejuttatott anyag, legyen az ital, étel, kábítószer, cigaretta azon nyomban kifejti hatását a testre és az energiára is. Ezért van az, hogy gyakran, akik tudatosabbá válnak, természetesen alakítják életmódjukat egészségesebbé. De minden anyag stimulálja a testet egy bizonyos irányba, amely aztán hatással lesz az energiára. Fókuszálhatsz csak az energiára, majd abból nyerhetsz egy fizikai síkon zajló tapasztalatot. Például, vegyük erre példaként a szexet. Két ember összejön egy kölcsönös érzésben (szexuális vonzalomban), amely vagy átváltoztatja mindkettőjüket az aktus idejére vagy akár gyermeket is nemzhet. Ez csodálatos és nem volt szükség semmilyen anyagra mindehhez. Amint azt minden szülő tudja, a gyermekvállalással a tudatodban gyors fejlődést generálsz. Tehát az anyagok egyfajta választást jelentenek, de ugyanakkor vannak, akik azért használnak anyagokat, hogy segítsenek a számukra megteremteni egyfajta hangulatot vagy teret az életükben. Vagy azért mert szerettek volna önmaguk számára egy tapasztalatot az anyagokkal kapcsolatban.

Story: Ha valamit teszel egy anyagi szerrel vagy a nélkül, csak annak az energiának a fizikai síkon való megjelenéséről van szó, amelyet a folyamatban használsz. Tehát például, ha úgy döntök, hogy szeretnék a fizikai síkon élni, akkor igénybe kell vennem tápláló anyagokat, hogy fenntartsam a tudatomat. Annak a gondolata, hogy nem kellene használunk „anyagokat” pusztán félelemből és az afeletti ítélkezésből fakad, hogy a fizikai lét alapszintű vagy profán. Szeretem a testemet és a testi létemet, ahogy minden ember, különben nem lennének itt.

Mindenkiből válhat médium, ha ő azt valóban szeretné? Vagy ez valamiféle kiválasztottság?

Lee: Valójában nem tudom erre a választ. Én soha nem vadásztam erre a fajta munkára, de egyszerűen „megtörtént” velem, ugyanakkor dolgoztam olyan kliensekkel, egyéni konzultációk alkalmával, akik most már kiléptek a világba a médiumi- és közvetítői képességeikkel. Így azt hiszem, mindkét út létezik.

Story: Egyféle kiválasztottság létezik: hogy akarod-e magadat választani?

Kik támadnak, kritizálnak téged? Miért támadnak?

Lee: Valójában nem tudom. Ez nem olyasvalami, amivel foglalkozni szoktam. Nem érdekel a küzdelem. A támadás és a kritizálás a harc, a háború részei. Akikről tudom, hogy támadtak minket a múltban, azért tették, mert azt hitték, hogy tévedünk valamiben, amit teszünk. 95%-ban az illető teljesen félreértette azt, amit mondtunk. Azok, akik támadnak minket, vagy bármilyen csoportot vagy személyt, akik az emberek számára egyfajta életmódot kínálnak, általában egy másik spirituális csoporthoz vagy valláshoz tartoznak. Ahelyett, hogy csak elengednék a fülük mellett, (ahogy azt mi mindig javasoljuk, ha-ha!) van, aki szeret harcolni, és gyűlölettel teli e-mailt ír majd nektek. Ez is rendjén van, a 2009-es év tapasztalatának részét képezi ez is. Az emberek egy kis része továbbra is szereti megtámadni azt, ami nem tetszik neki ezekben az időkben, ahelyett, hogy csak továbbsétálnának békében.

Story: Olyan emberek, akik fájdalomban és félelemben élnek, akik nem szeretik, ha azt mondják nekik, hogy ők a felelősök a saját életükért. Általában olyan emberek, akik valamilyen áldozati történethez ragaszkodnak. Általában olyan embereknek látnak minket, akik pénzügyi okokból csalunk, amely csak azt mutatja meg, hogy mi is az ő saját elképzelésük a pénzről.

Mi az üzeneted azoknak, akik nem hisznek a közvetítés lehetőségében?

Lee: Azt mondanám ezeknek az embereknek, hogy nagyszerű! Akkor keress magadnak valamit, amiben hinni akarsz. Tudod, nincs szükségem arra, hogy bárki is elhiggye a közvetítés mechanikáját. Nekem megvan a személyes bizonyítékom, és ez elég a számomra, az életemben. A spiritualitás egy nagyszerű dolog, amely felfedezésre vár, de a közvetítés csak egy az eszközök közül. Mindannyian mások vagyunk, tehát mindannyiunknak más és más útra van szüksége, hogy eljusson oda, hogy mi is van bennünk.

Story: Próbáljanak ki mást.

Mi a hozzáállásod a világ főbb vallásait illetően (iszlám, kereszténység, buddhizmus, stb.)?

Lee: Hogy őszinte legyek nem szentelek nekik túl nagy figyelmet. Sok Buddhista tanítást szeretek. Nagyon elszomorít, amikor állandó vallási háborúkról hallok. Nem értem, hogy azok, akik vallásosnak vallják magukat, miként igazolhatják a gyilkosságát és kínzását némely vezetőiknek, akik más vallások irányába fordultak. Ez számomra nagyon furcsa, és a tudatosság hiányát látom a tekintetben, amit követnek. Tudom, hogy a vallások közül egyik sem bíztat háborúra a tanításaiban, ám mégis, a vallás gyakran okoz háborúkat. Azt hiszem ezzel a ténnyel manapság nem foglalkoznak eleget a világ, vagy a vallások vezetői.

Story: Minél messzebbre szaladni tőlük. Noha ez nem mindig működik.

Azt hiszem teljes káosz uralkodik az emberek fejében 2012-t illetően. Te mit gondolsz erről?

Lee: Attól függ, melyik fejhez beszélsz éppen! Ha-ha! Azt hiszem, mindenkinek más erről a véleménye. Én hihetetlenül jól érzem magamat a jövővel kapcsolatosan. Némely előrejelzés, mely a közvetítések alatt hangzott el, beigazolódott nemrég, és ezek szépen összeállnak majd egy nagyon nagy átalakulást hozó 10-20 évvé, amelyből most tartunk csak az első kettőnél. Így nagyon várom, hogy miképp haladunk majd előre ebben az évben. Azt hiszem, a világvége próféciák inkább az átalakulásra vonatkoznak, melyek majd megtörténnek, mintsem a világ végére, amitől néhányan tartanak. Ez az én hitem.

Story: Azt hiszem, hogy ez már most történik, és nagyon várom a bolygó fejlődési folyamatának további kibontakozását az öntudatosság egy magasabb szintjén.

Ellátogattál Magyarországra múlt októberben, milyen tapasztalataid voltak itt? Milyenek a magyar emberek? Milyen volt a csoport, mellyel a hétvégét együtt töltöttétek a Tudatos Teremtés Szemináriumon?

Lee: Tudod, én nagyon élveztem. Nem voltam valami jól, mielőtt idejöttünk, és mégis nagyszerű tapasztalatban volt részem. A szeminárium résztvevői fantasztikusak voltak, és nagyon mélyre mentünk, az első közvetítés olyan erős volt a teremben, a többiekkel. Így ami elsőként feltűnt a szeminárium alatt, az az erő energiája volt. És a második nap végére mind a 120 résztvevő fénye egyre erősödött. Úgy láttam a magyarországi emberekben sok a szeretet és a béke. Nagyon várom a visszatérést.

Story: Kedves látogatás volt. Különösen élveztük a vendégszeretetet, az építészetet, és a város körüli erdőket. Mindketten valóban azt éreztük, hogy sok magyar változást-hozó volt a rendezvényen és csodálatos volt azt érezni, hogy az új lehetőségének igaz energiái jelen vannak egy olyan helyen, amely nagyon sok múltbéli árnyat őriz.

Azok, akik részt vettek, azt mesélték, hogy falakat döntöttek le, blokkokat oldottak fel, megszabadultak hosszan tartó rossz félreértelmezésektől és reflexektől, amelyeket cipeltünk magunkkal, stb… Neked mit adott a hétvége?

Lee: Az erőmet mutatta meg nekem. 120 ember volt jelen, és nagyon erős munkát végeztünk velük. Lett egy új barátunk is, Kubus Mária és nagyon szerettük a Black&Silver csapatát. Én pedig felismertem, hogy jártam már itt Magyarországon, egy másik életben. Ha! Tessék!

Story: Én - azoknak az energiáknak köszönhetően, melyek a hallgatóságban jelen voltak, - valami újat tapasztaltam meg a saját fejlődésemben, amit nagyon élveztem, és abba engedett bepillantást, hogy a tanítói energiáim milyen különböző válaszokat adnak a különböző helyzetekre. Mint minden résztvevő, én is önmagam megismerésének az útját járom.

Különböznek az itteni energiák – mondjuk - az angliaiaktól vagy az Egyesült Államokbeliektől?

Lee: Igen, de ezt nem állíthatom teljesen, hiszen csak nagyvonalakban láttam Budapestet. Szerintem minden hely más.

Story: Az ősi archetipikus energiák mindenütt ugyanazok. A különböző keverékek, és az adott összetevők szintjei azok, amelyek néha azt okozzák, hogy másnak érezzük őket, máskor meg megnyugtatóan hasonlónak. Az energia, amelyet leginkább szeretnék megszólítani márciusban, az, hogy miképp tudjátok a magatok számára megrajzolni az álmaitokat.

Miért döntöttetek úgy, hogy ismét Budapestre látogattok?

Lee: Azért, mert nagyszerű volt a múltkori alkalommal, és mert másodjára is meghívtak minket. Ilyen egyszerű és könnyű. Várom, hogy találkozzunk veletek a szemináriumon!

Story: Nagyon kellemesen töltöttük Budapesten az időt, és nagyon várjuk, hogy továbbléphessünk a közönséggel abba a szeretetbe, szabadságba és örömbe, amely mindenütt elérhető, mindenki számára.