Arra jöttem rá

az utóbbi napokban, hogy minél többet adsz az Életben az Embereknek, a Világnak annál többet kapsz vissza az Univerzumtól. Lehet, hogy sokatoknak ez már nem újdonság, de én nekem új és élvezem ezt az érzést. Minden nap egy csoda, meglepetés és minden sikerül :) Gondolok valamire, ezáltal teremtek és akár már pár óra múlva meg is kapom. Hihetetlen !!! :)

Címkék:

HozzászólásokKedves Femina!

En is koszonom,hogy te meg tovabbgondoltal!
Te megkockaztatod,hogy ha elvarjuk a jutalmat,mikor adni akarunk,az nem fog mukodni.En megkockaztatom,hogy az,aki elvarja a "jutalmat",azt alt. visszautasitjak,ill. nem fogjak elfogadni tole az adakozasat!

Szeretettel,
felebaratKedves Felebarat

Köszönöm, hogy kiegészítetted a bejegyzésem, mert így lett teljes és egész.
Éppen azért, mert ez tényleg akkor működik ha úgy adsz (és itt nem csak az anyagiakról van szó, hanem bármiről), hogy adott esetben például Neked nem, vagy kevesebb marad mégis tudsz örülni annak, hogy a másiknak segítettél és nem is vársz cserébe semmit. Én megkockáztatom, ha elvárod a "jutalmat" és azért adsz, az nem fog működni.

Engedd el.....

Szeretettel
-----
FemEz egy "kenyes" tema!

Kedves Femina, nagyon jo,hogy beirtad!
Nem lehet elegszer elmondani! "...minel tobbet adsz...annal tobbet kapsz vissza..."
De,...van egy kis gond ezzel,megpedig az,hogy vannak,akik zavarbajonnek,mert itt egybol odajut az ember,hogy akkor hogy lehet ez onzetlen,ha varjuk,tudjuk,hogy visszakapjuk az "adakozast" Istentol,az Unitol?!
A lenyeg az elso ,a legelso,oszinte,onzetlen adakozas! Ez inditja el bennunk a felismerest,ez inditja el a folyamatot.Ha egyszer kepesse valtunk az onzetlen adok-ra,akkor um. atleptuk azt a kuszobot, miutan mar minden elenk tarulo alkalommal az elso onzetlen adasra emlekezunk.A jo erzesre,a nem varok erte cserebe semmit-re.
Az elso alkalmat koveto tapasztalatabol felismerjuk azt is, hogy megterul,ezert tobbe nem felunk adni.
Tehat az onzetlen hozzaallas megtortent az elso onzetlen adasnal, az,amit ezutan tapasztalunk,a megterules,pedig csak megerositi bennunk ,hogy jot teszunk. Nevezhetnem dicseretnek,elismeresnek is, ami megerosit.
Tegyuk batran,mindig,onzetlenul,szeretettel! Adakozzunk, anyagiakkal,gyakorlati segitseggel, kedvessegunkbol,szeretetunkbol,mosolyunkbol, vigaszbol, tudasunkbol.......amire epp az adott helyzetben szukseg van!:)

Szeretettel,
felebarat