Utolsóból lesznek az elsők.

Néhány hónapja járok az oldalra olvasgatni, most én is kedvet kaptam az íráshoz. Olyan sok jelet kapok mostanában és vonzom be a várva várt dolgokat, hogy muszáj rögzítenem. Az egyik legnagyobb problémám az életben a hullámvasút effektus. Olykor minden tökéletesen sikerül és bevonzok amit csak akarok, de a tudatalattim hátsó zugában dolgozik a félelem és kétség ami összedönti a teremtményeimet és kezdhetem elölről az építkezést. Ezeket a kétségeket és félelmeket igyekszem tudatosan felszámolni mostanság. A sikereket meg szeretném rögzíteni, hogy a völgyben se felejtsem el a hegytetőn érzett eufóriát és az érzésre mindig emlékezzek, hogy mennyivel jobb a csúcson időzni.
A hétvégi felismerésem néhány mondatban:
Nő létemre Forma 1 rajongó vagyok. A hétvégén megkezdődött a szezon az ausztráliai nagydíjjal amelyet nem kis meglepetésre két olyan versenyző nyert, akik indulása még néhány héttel ezelőtt is kétséges volt. A csapatuk feloszlott mindenki leírta őket és most mégis megtörtént a csoda, az utolsó helyről az első és második helyre futottak be. Ezzel a teljesítménnyel történelmet írtak. Pont Joe Vitale Vonzásfaktor című könyvét olvasom és az öt lépés megvalósulását látom ebben a történetben. Button és Barrichello nem akarták abbahagyni a versenyzést, egy versenyző mindig nyerni akar. Szembesültek a félelmeikkel, hogy megszűnik a csapatuk, de belül nem adták fel vágyukat, hogy a dobogón álljanak majd egyszer. Erősen vágytak a győzelemre, de a körülményeket figyelembe véve reálisabbnak tűnt számukra elengedni az egészet. Szerintem az elengedés volt a kulcs, ezért tudtak most könnyedén nyerni!

HozzászólásokEngem is megnyertek

Nem rendszeresen néztem a Forma 1-et. Nem is volt kedvenc csapatom vagy pilótám. De az elmúlt futamot megnéztem. Vonzott, hogy lássam. Nagyon erős vágy volt bennem, hogy megnézzem, amint megtudtam, mikor lesz. Nem volt tudatos a vágy, lett. Megnéztem, és örülök neki. Mindig nézni fogom! Imádom az ilyen sztorikat, győzelmeket. Már van kedvencem a Forma 1-ben! Ez a csapat elnyerte a szimpátiám! A futamon kivül, Engem is megnyertek! :)