Az imagináció törvénye

imaginációMinden képszerű elgondolásunk arra törekszik, hogy megvalósuljon. Ha eközben a hittel szemben fellép az akarat, mindig a hit győz. A képszerű elgondolások esetében minden erőszakos igyekezet az ellenkező hatást éri el.
Minden ember képes arra, hogy elgondolásait képszerűen jelenítse meg. Egy gyermek a hallottakat vagy a látottakat csakis képszerűen tudja megjeleníteni. Minden jó építész először lelki szemei előtt látja a kész házat, mielőtt még papírra vetné az első vonalakat. Némelyek azonban hagyták ezt a természetes velünk született képességet „elaludni", mert már csak álmukban használják, de bármely pillanatban újra lehet ébreszteni.

A kép a tudatalatti és a lélek nyelve. A kívánt végeredményt képszerűen teljes részletességében ajánlatos kidolgozni, színesen és az eredeti környezetben kell elképzelni, majd egyre pontosítani, egyre aprólékosabban kidolgozni. A kép természetesen akár film is lehet.
A belső képek életünk nagy részét meghatározzák. Ha egy bizonyos képet vagy elképzelést nem tudatosan hívunk elő tudatunkba, akkor a tudatalatti a belső raktárt, a „belső képtárat" veszi elő, és ezeket a képeket valósítja meg. Ezért ajánlatos a kívánt végeredményről tiszta képet alkotnunk. Ezeket a képeket újra és újra tudatunkba emeljük, és ott lehetőleg sokáig megőrizzük. A kívánt végeredménnyel ellentétes képeket tudatosan ki is „olthatjuk" belső képtárunkból, vagy egyszerűen lecserélhetjük elképzeléseinkre.
Képzelőerőre van szükségünk ahhoz, hogy a kívánt végeredményt képszerűen meg tudjuk jeleníteni, és ezeket a képeket szemünk elé tudjuk varázsolni. Minden gyerek képes erre, ám idővel elveszítjük ezt a képességünket, mert alig-alig használjuk. Ám mindaz, amit elfelejtettünk, újra felidézhető.
A következő dolgokat tudjuk képszerűen megjeleníteni:

• konkrét tárgyakat
• absztrakt fogalmakat és értékeket
• cselekvésfolyamatot vagy filmet
• önmagunkat

A megjelenítéshez alkalmazhatjuk a vetítővászontechnikát, ami azt jelenti, hogy magam elé képzelek egy üres vetítővásznat, és hagyom, hogy a kívánt végeredményről szóló film vagy képsor megjelenjen rajta. Ha az nem elég, akkor ajánlatos egy valóságos képet beszerezni, legyen az akár egy újságkivágás, egy fotó vagy egy kollázs.
Minél tisztább és élesebb a kép, annál könnyebben gyűlik fel benne a megvalósulást szolgáló energia. Minél tovább és minél gyakrabban jelenítem meg szellemi képernyőmön a képet, annál hosszabb ideig áramlik az energia.
Fontos az is, hogy a kívánt végeredménnyel azonosuljak: hogyan fogok érezni, hogyan fogok viselkedni, ha az általam elképzeltek megvalósulnak.
Ha a kép kellőképpen eleven, önállóvá válik, ami azt jelenti, hogy kezdetben én döntök a részletek felől, ám lassanként maguktól jelennek meg lelki szemeim előtt, mígnem azáltal, hogy újra meg újra elképzelem, végleges formát öltenek.

Ha ilyen kép lebeg lelki szemei előtt, és néhány percig meg tudja tartani, akkor az szellemi szinten már meg is valósult. Minthogy minden változáshoz energiára van szükség, ezért a fizikai megjelenítéshez megfelelő mennyiségű energiát kell mozgósítani és a képpel összekötni. Egy egyszerű változást egyetlen üléssel meg lehet valósítani, nagyobb dolgokhoz alkalmasint akár száz ülés is szükséges lehet. Ez szellemi szinten is ugyanúgy működik, akár a fizikában.
Amint készen van a kép, és elegendő energiával van feltöltve, akkor még „magamévá kell tenni". Birtokba veszem oly módon, hogy azonosulok vele, érzem, miként érzem majd magam, és látom, miként fogok majd viselkedni. Mindenekelőtt végtelen hálát érzek azért, hogy elképzeléseim beteljesülnek. Ezután mindent teljesen elengedek, hogy a kép manifesztálódhasson.
Talán arra gondol, hogy mostantól kezdve semmi sem lehetetlen. Ez abban az esetben igaz, ha képes elegendő energiát mobilizálni. Csupán az ön által mobilizált energia mennyisége szab korlátokat. Végtelen és kimeríthetetlen energia vesz körül bennünket, ám ebből csupán annyit tudunk mozgósítani, amennyit képesek vagyunk felfogni. Tudatunk kitágításával megnöveljük a felhasználható energia mennyiségét.
Jó, ha tudatosítjuk magunkban, hogy csak azt tudjuk fogadni, aminek jövetelét már látjuk lelki szemeinkkel. Amint látom a kívánt végeredményt, szellemiekben megteremtem, és a mentáltréningek segítségével a fizikai szinten is megjelentetem. Ez lehet egészség, valamely probléma megoldása, szeretet, munkahelyváltás vagy spirituális fejlődés. Ezek mind-mind a teremtés tökéletes ideái, amelyek nyomban megvalósulnak, mihelyt tudatomban rögzítem őket!!!

Ehhez két erőre van szükségem:

• képzelőerő
• megjelenítőerő

A képzelőerő közvetíti a képeket, éspedig vagy az emlékezetből, vagy pedig a képzeletből. A megjelenítőerő ezeket a képeket szellemi képernyőnkre varázsolja, és ott rögzíti. Minél pontosabban képzelek el valamit, és minél hosszabb ideig tartom ezen a szellemi képernyőn, annál több energia árad, és annál gyorsabban fog a fizikai síkon is megjelenni.
A képszerű megjelenítés nem olyan látást jelent, mint amit két szemünk kínál. Mindenki képes rá, sőt nem is lehet meg nélküle, mert a képszerű megjelenítés a „tudattalan nyelve". Csupán arról van szó, hogy ezt tudatosítsuk. Sokat segít, ha úgy teszünk, mintha látnánk ezeket a képeket, és minden apró részletükkel együtt alaposan megszemléljük: hogy néznek ki, milyen színeket, milyen formákat észlelek, milyen érzéseket keltenek bennem?
És ezzel eljutottunk a „belső megéléshez". Így tudom a testemben végbemenő történéseket, folyamatokat észlelni és irányítani: gondolataimat, anyagcserémet, vérkeringésemet, emésztésemet stb. Felismerem, hogy én nem a testem vagyok, az csupán létem egyik kifejeződése, és én határozom meg, hogy mi történik. Én uralom a testem!
A kívánt végeredményt a lehető legprecízebben, legpontosabban ajánlatos megformálni, miként egy operatőr dolgozik, aki a látottakat filmre rögzíti. Tehát a „sors-fotósnak" olyan tisztán, világosan és tökéletesen kell megfogalmaznom kívánságomat, hogy képes legyen a kívánt állapotot megteremteni.

Nem azt kapjuk ugyanis, amit kapni akarunk, hanem azt, amit megrendelünk!
Minél pontosabban kifejezésre juttatom kívánságomat, annál pontosabban tudja a sors az ekképpen megalkotott képet fizikai szinten manifesztálni! Minthogy ezek a ,,belső képek" határozzák meg az életünket, az adott képeket ellenőriznem is kell magamban, hogy vajon pillanatnyi állapotomnak megfelelnek-e.
A „belső képeknek" három fajtáját különböztetjük meg:

• Aktív képek.
Ezek azok a képek, amelyek az adott időszakban tudatosan vagy öntudatlanul meghatározzák életemet.
• Latens képek.
Ezek azok a képek, melyek mélyen el vannak rejtve a tudatalattiban, melyeket tudattalanul érzékeltünk, vagy éppen szándékosan „felejtettünk el", és tétlenül pihennek bennünk, mígnem egy speciális helyzet éltre nem kelti őket.
• Óhajtott képek. Ezek azok a képek, amelyekre nagy szükségünk volna az életben, mert építő jellegűek, és személyiségünk fejlődésére jó hatással volnának, ám nincsenek meg!

Ezeket a képeket kellene megteremtenünk ahhoz, hogy beteljesedett életet élhessünk.

Az aktív és a latens képeket rendszeresen ajánlatos ellenőrizni, hogy vajon raktározásuk még mindig kívánatos-e. A fölöslegessé vált, túlhaladott képeket, programokat és magatartásmintákat mentálisan újra át kell élni vagy fel kell oldani. Mert ezek is megvalósulnak, és fölöslegesen vesznek el tőlünk energiát.
A festő azt a képet festi, amelyet önmagában lát. Az élet hasonlóképpen jár el: megteremti azokat az életkörülményeket, amelyeket mi „belső képként" látunk és rögzítünk.

Hozzászólásokchenyingying

michael kors outlet
michael kors handtaschen
nike factory outlet
ray ban sunglasses
nike air force 1 low
tory burch
columbia outlet online
cheap nhl jerseys
roshe run
prada handbags
michael kors canada outlet
moncler outlet
reebok outlet
north face jackets
nike roshe run
ray ban sunglasses sale
coach outlet online
salomon boots
michael kors
mac cosmetics
adidas trainers men
michael kors outlet online
yeezy boost 350 v2
cheap ray ban sunglasses
adidas originals uk
new balance shoes
mbt outlets
christian louboutin sale
true religion jeans
michael kors purses
nike air max
nike air max 1
nike air max 2017
new balance sneakers
supra shoes
lebron 13 shoes
michael kors plånbok
cheap jordans
michael kors bags
the north face outlet
cheap nba jerseys
ed hardy clothing
nike air max 90
under armour outlet
oakley vault
michael kors outlet online sale
stan smith shoes
jordan shoes
kobe bryant shoes
christian louboutin outlet
gafas de sol ray ban
columbia shoes
polo outlet
levi's jeans
montblanc pen
coach outlet
cheap oakley sunglasses wholesale
christian louboutin sale
ray ban wayfarer
ralph lauren polo
pandora jewelry
montblanc pens
air jordan shoes
ysl handbags
tory burch handbags
cheap jordan shoes
polo outlet
prada handbags
cheap jordans
polo ralph lauren
ray ban uk
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
ecco boots
pandora charms
coach outlet store online
new balance 574
pandora outlet
coach outlet
hermes bags
christian louboutin outlet
cheap jordan shoes
ferragamo shoes
ed hardy clothing
adidas nitrocharge
oakley sunglasses cheap
coach outlet online
jordan 14
michael kors handbags
adidas nmd runner
coach outlet
air jordans
cheap oakley sunglasses
le coq sportif pas cher
michael kors purses
prada bags
michael kors handbags
nike air max
clarks shoes
burberry sale
kd 10 shoes
polo shirts
michael kors outlet
yeezy 350 v2
the north face outlet
coach outlet
longchamp handbags
nike free running shoes
oakley sunglasses
rolex submariner
nike jordan shoes
polo ralph lauren sale
coach outlet online
oakley sunglasses outlet
rolex datejust 2
replica rolex watches
yeezy 350 v2
polo ralph lauren shirts
fitflops sandals
john terry jersey
christian louboutin shoes
pandora charms
oakley sunglasses outlet
adidas yeezy boost 350
oakley outlet
michael kors outlet clearance
adidas zx flux uk
hermes birkin handbags
nike factory outlet
pandora charms
fitflops
michael kors bags uk
coach handbags
adidas superstar
converse sneakers
adidas nmd xr1
polo outlet
nike air max uk
adidas nmd
nhl jerseys wholesale
ray ban sunglasses wholesale
lebron james shoes
coach factory online
nfl jerseys wholesale
longchamp bags
caterpillar boots
ralph lauren outlet
coach factory outlet
north face outlet
clarks shoes outlet
cheap ray ban sunglasses
yeezy boost 350 v2
ralph lauren polo shirts
michael kors bags
calvin klein outlet
mcm backpack
ralph lauren outlet
adidas yeezy
cheap snapbacks
mk väska
michael kors handbags
columbia clothing
vibram shoes
coach outlet online
adidas yeezy boost
coach outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
valentino heels
nike sb shoes
coach outlet online
christian louboutin sale
yeezy boost 350
manolo blahnik shoes
true religion jeans
polo ralph lauren
ray ban zonnebril dames
nike roshe run
coach bags
christian louboutin
nike huarache uk
fitflops uk
canada goose outlet
true religion kids
adidas yeezy boost
coach factory online
christian louboutin outlet
fitflops shoes
michael kors handbags uk
ray ban sunglasses outlet
fitflop shoes
air max 2016
pandora bracelet
fitflops sale
cheap jordan shoes
birkenstock shoes
polo shirts
louis vuitton handbags
ray ban wayfarer
cheap nfl jerseys
nike outlet
oakley sunglasses wholesale
cheap oakley sunglasses
oakley vault
michael kors factory outlet
ralph lauren outlet online
coach outlet
adidas yeezy boost 350
michael kors outlet
michael kors outlet online
prada outlet
fitflops sale clearance
adidas yeezy
gucci outlet
adidas f50
ralph lauren polo shirts
nike trainers women
michael kors outlet
columbia outlet
valentino shoes
nike roshe
ferragamo belts
polo ralph lauren
converse sneakers
nike shoes
kate spade
birkenstock sale clearance
true religion jeans
air jordans
pandora jewelry
true religion outlet
christian louboutin shoes
ferragamo handbags
christian louboutin shoes
christian louboutin sale
cheap mlb jerseys
coach purses
michael kors online
polo ralph lauren shirts
longchamp sale
christian louboutin outlet
ralph lauren polo shirts
coach outlet
ray ban sunglasses wholesale
michael kors bags
coach handbags
cheap mlb jerseys
adidas yeezy boost 350 v2
nike magista cleats
air max uk
adidas originals nmd
mbt outlet
coach outlet online
adidas nmd r1
lebron 13 low
cheap ray ban sunglasses
chaussures louboutin
michael kors outlet
prada outlet
cheap nfl jerseys wholesale
vans shoes
ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
christian louboutin shoes
adidas outlet clearance
vans outlet
ferragamo outlet
ralph lauren t shirt
adidas outlet
burberry handbags
adidas ultra boost men
fitflop outlet
burberry scarf
oakley outlet
nfl jerseys
ugg boots clearance
pandora rings
asics running shoes
michael kors outlet
montre rolex homme
adidas nmd shoes
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet online
supra shoes store
coach outlet online
air jordan retro
mcm handbags
nike hyper venom
ray ban online
nike huarache shoes
fred perry polo shirts
polo ralph lauren pas cher
adidas trainers uk
nike air max
vans outlet
reebok outlet
oakley sunglasses
mlb jerseys cheap
ray ban outlet
under armour clearance
ralph lauren outlet
tory burch handbags
coach outlet store online
tory burch sale
yeezy boost 350 v2 zebra
burberry handbags
burberry outlet
coach outlet store online clearances
coach outlet
ray ban wayfarer sunglasses
fitflops shoes
michael kors outlet clearance
yeezy boost 350 køb
christian louboutin sneakers
adidas shoes
wayne rooney jersey
tory burch handbags
nike blazer mid
oakley sunglasses cheap
adidas neo shoes
true religion jeans
adidas stan smith shoes
coach outlet
mizuno shoes
coach bags
rolex oyster perpetual datejust
adidas originals
michael kors outlet online
louis vuitton outlet
hermes handbags
adidas shoes
kate spade handbags
mlb jerseys wholesale
kobe bryant shoes
clarks shoes outlet
yeezy boost 350 online
nfl jerseys
michael kors handbags
michael kors outlet clearance
vans outlet
the north face outlet
rolex submariner date
coach outlet online
ralph lauren shirts
birkenstock sandals
true religion outlet
cheap jordan shoes
nike running trainers
hermes outlet
polo ralph lauren outlet
coach factory outlet
converse sneakers
nike cortez shoes
michael kors handbags
ray ban sunglasses
coach outlet online
coach factory outlet online
kate spade new york
hermes belt
le coq sportif shoes
jordan retro 12
michael kors outlet
ray ban glasses
coach factory outlet online
michael kors tote bags
nike outlet
true religion jeans
coach factory outlet
jordan shoes
red bottom heels
kobe 11 shoes
adidas nmd
nfl jerseys wholesale
coach outlet store online
michael kors canada outlet
christian louboutin sneakers
longchamp pas cher
michael kors outlet online
michael kors geldbörse
ugg boots clearance
oakley sunglasses outlet
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses outlet
prada handbags
michael kors outlet online
birkenstock sale
ralph lauren outlet
michael kors handbags
polo ralph lauren outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors purses
christian louboutin outlet
kate spade outlet
ray ban sunglasses cheap
ralph lauren shirts
mont blanc pens
nike outlet store
true religion kids
pandora charms
ysl outlet
longchamp bags
michael kors online
kate spade handbags
christian louboutin pas cher
michael kors handtaschen
kate spade sale
michael kors outlet store
salvatore ferragamo outlet
michael kors outlet
chenyingying20170712Ugyes vagy Admin!

Koszonjuk!:)

Szeretettel,
felebaratelőző hozzászólásom

előző hozzászólásom csak egy próba volt... szombat 10 óta nem mentek az oldalon a hozzászólások, én csak most vettem észre, és néhány óra alatt javítottam is a hibát :-) elvileg minden újra működik, de ha bárki furcsaságot észlelne, szóljatok! köszönöm, A."bármi, amit elképzelsz,

"bármi, amit elképzelsz, az valós..."