Engedd, hogy jó legyen

Ragaszkodó típus vagyok, igazi bika. Szeretem a biztonságot, a biztos dolgokat, az állandóságot és gyakran előfordul, hogy nehezen engedek el dolgokat. Sokszor foggal körömmel ragaszkodom a saját hülyeségemhez. Sok felesleges dolog volt amiben kitartottam és a végsőkig tudtam kötni az ebet a karóhoz. Szerencsére az univerzum mindig közbeszól és addig csűrte csavarta tekerte forgatta, hogy nem bírtam tovább és elengedtem. Sokszor eljátszottuk már ezt mire rájöttem,

mennyivel jobb nekem is egy elegáns mozdulattal széttárni a karom és kinyitni a tenyerem és bele kiáltani a nagyvilágba: Isten veled! Köszönöm, hogy velem voltál, de most elengedlek.
Sokszor nehéz megtenni de tanulom a leckét, hogy először el kell engedni a régit és helyet kell csinálni az új dolgoknak. Az utóbbi időben egyre gyakrabban kérdezem meg magamtól: Szükséged van neked még erre?
Az élet állandó mozgás változás áramlás megújulás. Könnyebb az árral úszni mint szembe vele, vagy görcsösen kapaszkodni valamibe, mint egy korhadt faágba. Ha elengedjük magunkat az univerzum gyorsan oda fogja sodorni hozzánk az személyt eseményt amire vagy akire éppen szükségünk van, csak éber figyelemre van szükség, hogy meglássuk az új lehetőségeket.
Volt egy hazugságokkal teli romokban heverő párkapcsolatom, de valamiért mégis sokáig ragaszkodtam hozzá. Egy nyári délelőtt eldöntöttem, hogy elég volt és kimondtam: vége. Fájt, de megkönnyebbültem. Még aznap este megkaptam cserébe akire mindig is vágytam. Több mint 3 és fél éve történt, azóta tart ez a szerelem.

HozzászólásokBiztos így is működik, de velem volt olyan, hogy amikor

elengedtem a párom, még jobban elszaladt az, akire vágytam./Hát erről ennyit./Most viszont örülök, hogy el tudtam engedni a vágyamat is, illetve annak tárgyát és kívánom neki, hogy jól érezze magát ott-azon a helyen-, ahol majd sokat tanulhat egy számára fontos embertől.Kedves Kingu!

Igen, az elengedés... Szívből GRATULÁLOK!
Sok Boldogságot kívánok!

Szép napot!
JugikDrága Kingu!

Örülök a sikerednek. :)
Szeretettel cseppEnnyi.

:)
..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..