Hófehérke Tanúi a TörpToronnyal

Elgondolkoztál már azon, hogy mit szeretnél ? Szeretnéd, ha Hófehérke lenne a barátod, akivel mindent megbeszélhetnél ? Szüleid, barátaid hogyan viszonyulnak Hófehérkéhez ?

Kedves barátocskám, közel van az időcske, az utolsó napocska. Azon a napocskán fog eldőlni, hogy ki ihat tiszta bögrécskéből, ki ehet tiszta tányérocskából, és ki az, akinek koszos marad a bögrécskéje, és mosatlan a tányérocskája. Nem szolgálhatsz két nőnek, vagy a megátalkodott boszorkány szolgája leszel, vagy Hófehérke hűséges követője. Amikor eljön az utolsó napocska (Hófehérke és a hét törpe, 54:11), akkor a törpék mind számot adnak cselekedeteikről, ki mit bányászott. A jó törpék jutalma Hófehérke gondoskodása lesz, aki megveti az ágyacskájukat, megpakolja finom babgulyással a tányérocskájukat, és tejecskét önt bögrécskéjükbe. Szeretnéd, ha Hófehérke teljes ellátást biztosítana Neked az erdő szélén egy kis kunyhócskában ? Akkor ideje, hogy csatlakozz Hófehérke Tanúihoz !

Nézz körül a Világban. Mennyi mosatlan tányérocska hever a mosogatón otthon, vagy akár a barátocskáidnál. Mennyi szomorú bögrécske kénytelen koszolódni, mert nincs ki elmossa. Nincs senkicske, aki elpakolnácska az ágyikódat, és kimosnácska a paplanocskádat, párnácskádat. Hófehérke főzöcskézni fog rád, ha megfogadod Hófehérke Tanúi intelmeit, tanításait. Szólj a Barátaidnak is a jó hírecskéről, hiszen itt több forog kockán, mint a tisztácska bögrécske ! Mert akit Hófehérke választ magácskának, annak tisztácska tejecske is fog jutni mindenecske reggelecske.

1. Mi lesz az utolsó napocskán ?
2. Hogyan fogja Hófehérkécske megváltoztatnicska az életedecskét ?
3. Mit tudsz a párnácskáról és a kunyhócskáról ?
4. És ?

Hófehérke Szeret Téged !
(TörpTorony IX. szám/2000, 27.oldal, (C) TaccsTóver) "

Írta: Spender, akit kimoderáltak a hitkomisszárok több ezer hozzászólásával együtt az index vallás, filozófia rovatából.
Az írást ápolja: P-DOX vallás és IGe

HozzászólásokEzzel a történettel csak az a baj, hogy sokszor hófehérkét

csenge333
nézik rossz boszorkánynak és a boszorkányt hófehérnek...Köszi,...

mások nevében is. :-)Aham, persze

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!Kedves IGe!

Használhatom ezt az írást, ha feltüntetem a szerzőt?