A 'levakarhatatlan' ex

Szeretném a segítségeteket kérni.
A barátomat az ex barátnője állandóan zaklatja. Nem tud belenyugodni abba, hogy szakítottak. Minden nap 10 esemest ír neki, e-maileket, sőt fel is hívja telefonon, amikor a barátom felveszi, nem szól bele. Engem szid, miközben nem is ismer. Ez nagyon bántó számomra. Hiába mondja neki a barátom, hogy hagyja abba, nem hajlandó.
Mit tegyek? Légyszi segítsetek, mert már nem bírom!

HozzászólásokKedves Cherry!

HüüHaaaa........
Te nem bírod?
Hát nem is téged hív?
Nem neked nyomja az sms-t.....
Hát valamiért csak csinálja az a nő szerintem....
Mit tegyél???
Te?
Szerintem semmit!
Ez nem a te dolgod,hanem az övék majd ők megoldják....szerintem.
Kellemes napot neked!Kedves Cherry!

Ha mar ennyi energiat fektet az exbno a zaklatasba,akkor talan erdemes lenne meghallgatni ot! Es ez nem is lenne rosszindulatu lepes toletek,ellenkezoleg,segitsegre van szuksege,hogy el tudja fogadni a tenyt,mar nem el a kapcsolat kozte es a baratod kozott! Pl. hivjatok meg egy vacsorara,ahol mindharman ott lesztek,es megbeszelhetitek mi a helyzet.Tolerancia,turelem es joindulat szukseges. Kepzeld el,hogy miutan elmondja mi faj neki,megnyugszik,megbekel, barati kapcsolatta alakul a viszony es belatja,hogy masfele visz az o utja, es masfele a tietek. Meg fog oldodni,mindharmotok megnyugvasara!:)

Szeretettel,
felebaratIgen, a feljelentés is egy út...

De talán az egyszerű leleményesség is sikerhez vezetne.. a barátod ne vegye fel a telefont, ha az exe hívja, vagy cseréljen telefonszámot.
Egy idő után ez a viselkedés tűrhetetlen, tessék gyakorlati lépéseket hozni.
Nem azt kell hajtogatni, hogy ő hagyja abba - ez olaj a tűzre, hanem minden kapcsolatot meg kell szakítani a "zsarolóval"!

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
http://www.youtube.com/watch?v=RaHgxfZZEm4&feature=related
lollipop - a Csillagközi NyomozóJelentse fel a rendőrségen zaklatásért

Ha valaki ennyire ostoba annál már csak ez segít.Veszíteni és elengedni tudni kell.Ahhoz kell érettség...

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."