Ez az én történetem

Az én történetem 1 évvel ezelőtt kezdődött egy buszon ültem és néztem a semmibe!
Nem volt munkám,pénzem,boldogságom úgy éreztem hogy nem volt életem!
Kétségbeesve el kezdtem gondolkodni hogy milyen lenne az életem ha lenne egy állásom jogosítványom egy autóm és ami a legfontosabb volt meg akartam változtatni a családi kapcsolataimat!
az első héten nem történt semmi a másodikon sem azután teljese váratlanul megkérdezte a párom hogy lenne-e kedvem letenni a jogsit!Persze válaszoltam.Azonnal járkáltam az autósiskolákba és 2 héten belül bennt ültem a padban!
Tanulás közben álmodoztam hogy majd ha végzek akkor jó lenne ha beülhetnék egy fehér SEAT IBIZA-ba.Sikeresen elvégeztem a vizsgáimat, mindenből elsőre átmentem.Aztán csak nem jött az a drága autóm!Rájöttem hogy nem akartam eléggé!Miután rádöbbentem 2 hét múlva ott állt a házunk előtt az álmaim autója!ekkor értettem meg a teremtő gondolataim lényegét!
Aztán az történt hogy befészkelte magát a fejembe az a gondolat hogy nem akarom összetörni az autómat!Egy hét múlva balesetet szenvedtünk!Bent ült a 4 éves kislányom és a párom is!!!Gazdasági totálkárosra törtem a majd 4 hónapos autómat, de mi egy karc nélkül szálltunk ki az autóból!
Aztán ment a huzavona a bankkal meg minden, de lényeg hogy szükségem volt az autóra, mert időközben megkaptam azt az állást amiről eddig álmodtam és kellett a bejáráshoz!Nagyon kellett volna egy autó!
A sógorom 2 nap múlva felhívott hogy ő odaadja nekünk az autót és használjuk egészséggel!
Ez az eseménysorozat változtatta meg az életemet!!
Ezek után piskóta lesz megszereznem álmaim nyaralóját:)))
Ja és a párommal azóta boldogabbak vagyunk mint valaha:)))A te hited szerint...

Kedves Zsazsa! Mindezeket amiket leírtál már régen túl vagyok,és visszanézve már csodálkozni sem tudok .....,hiszen-"Legyen a Te hited szerint".-
Gratulálok Neked és csak így tovább...szuper

nem tudom, hogy jött a kocsi, mindenesetre szuper történet és végülis tudom nem a hogyan a lényeg. De azért megírhatnád :) Gratulálok neked, csak így tovább!talán...

Talán mert nem is akartál vonzó lenni :).......talán mert magadban nem bízol? :)... sztem, hogy a dolgok jól működjenek az embernek magával kellene jóban lennie leginkább. És ne hidd, hogy mindenkinek elsőre minden megy :) sőőőőt én évek múlva jöttem rá, hogy a Kedvesemet bevonzottam az életembe... és tök vicces, mert bazi sok "véletlenen" keresztül.Kedves Zsazsa!

Köszönöm. Csak így tovább. Sok sikert kívánok!!!

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Miki, a világ legnagyobb

Miki, a világ legnagyobb vesztese. Szép mese,kár,hogy egy szó sem igaz belőle. Ilyen nem létezik.tegnap beszuggeráltam magamnak,hogy vonzó vagyok,ma meg a kétésg fogott el. Ha ez a vonzás törvénye,akkor köszönöm,nem kérek belőle.:@Kedves Zsazsa!

Ügyes vagy és mindent elérsz!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Ery

www.lyoness.huköszönjük ezt a csodás

köszönjük ezt a csodás történetet! :-)