Beszámoló a nyíregyházi SECRET találkozóról


Az alábbi linken megtekinthető a képes beszámoló a taliról:

Hát tudjátok, kedves Teremtőtársak, csodálatos, napsütéses nap volt ez a mai. Már 15.45 körül gyülekezgettünk a Napkapunál, kicsit félszegen, de percről percre sokasodtunk. Volt, aki Miskolcról, Téglásról, Debrecenből jött el, volt, aki még tegnap éjjel vette észre, hogy MA nagy nap van Nyíregyháza életében. A Sunshine Rádió egész nap, óránként mondta a hírt, hogy elért hozzánk is a Mosolyogj Magyarország mozgalom és hogy ennek A KÖRnek a létrejötte ugyanolyan valószínűtlen volt, mint Lacika elefántbébi megszületése, így hát tiszteletünket tettük az Elefántházban is.
El is döntöttük, hogy elmeséljük Nektek, nemcsak láttuk, de szagoltuk is az Elefántokat. Feledhetetlen élmény marad számunkra... :)
Lacika aludt és mi először azt hittük, talán nem is lélegzik. Egy szem bátor férfi volt közöttünk, és 14 lelkes, többnyire anyakorú nő, no és egy 11 hónapos gyönyörű pici lány, egy 4 éves kisfiú és egy 13 éves kislány.
Az anyák, velem együtt aggódtak Lacika miatt, mert Johathan és Joki mama úgy rohangáltak körbe-körbe az alvó kicsi körül, hogy mindig attól féltünk, el lesz taposva. Nagyon örültünk, amikor végre megfordult, és így tudomásunkra jutott, hogy él.
A találkozó nagyszerűen sikerült, mindenki kapott Mosolyogj Magyarország kitűzőt, többet is, és emléklapot is, amit mellékelek.
A találkozó végén megfogtuk egymás kezét és hangosan kinyilvánítottuk akaratunkat:
Boldog Békés Gazdag Magyarországot!
Mosolyogj Magyarország!
Az 2007.09.23.-ai országos talira több autóval fogunk felmenni és viszünk Nektek előhívott képeket is.
Megbeszéltük, hogy valamennyien szeretnénk hozzájutni mielőbb a Titok könyvhöz és a Vonzás törvényének a gyakorlati kézikönyvéhez is.
Egy hónap múlva újra fogunk találkozni, a mai alkalomról a Bulváros és Keletmagyarország is hírt ad.
Megnyugodtam. Egyre többen V A G Y O K ! Úgy érzem, sokan vagyunk!
Mindenkinek köszönöm, aki részvett akárcsak gondolatban is a mai talinkon. Őszintén megvalljuk, még nem mertünk senkit sem megölelni nyilvánosan, de már nálunk volt az Ölelés tábla és egymást már bátran meg is öleltük! Kezdetnek azért nem rossz! :)

HozzászólásokKöszönjük, Jutkánk!

Ám egészen biztos, hogy Örökös Boldogság , alias Öbike kitűzői nélkül csak 99%-ban lennénk ilyen gyönyörűek!:)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *Kedves Nyíregyháziak!

Gyönyörűek vagytok!! Nincsenek szavaim!
Szeretettel ölellek benneteket!
Jutka :-)Drága Csillám :)

Drága Testvérem :)
Nagyon jó volt olvasni Rólatok, hogy mennyien vagytok :)
Bevonzottátok egymást :)
Csodás élmény lehetett a kis Lacika látványa, és "illata" :) :) :) :) :)
Ismeretlen embereket megölelgetni elöször pedig nagy bátorság kell. Ez nem megy mindenkinek azonnal. Mivel nincsenek véletlenek, majd egy másik nap lesz erre alkalmas.
Ez a nap a TIÉTEK volt, hiszen valószinű még nem ismertétek egymást, igy előbb erre volt szükség.
A Váczi utcai ölelgetésnél nekünk azért volt könnyű, mert már mindannyian ismertük egymást, nem kellett megmutatni magunkat, hiszen egymás szemébe néztünk és tudtuk, hogy mit akarunk :)
Köszönöm, hogy a Mosolyogj Magyarország közös projektünknek a szószólója vagy :)
Hálám Néked drága TESTVÉREM :)
Már alig várom a 23-i találkozót, hogy Veletek is többi nyiregyházi lélektársammal összeölelkezhessek :)
Szeretettel öllellek: Örökös Boldogság :)

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb BOLDOGSÁG a világon :)
Boldog-békés-gazdag Magyarországot :)
Mosolyogj Magyarország :)