"Merj álmodni és teremts!"

Drága Teremtők!
Fiero Ardi vagyok, bútor designer és iparművész. Már régóta ismerem a titkot, a vonzás törvényét, amit oly sokan ismernek és alkalmaznak életükben. Néhány napja támadt egy fantasztikus ötletem, nem is értem miért nem gondoltam erre már korábban, hisz évek óta ezt csinálom. Emberek álmait vágyait váltom valóra a munkámban. Tolóajtós gardróbokat tervezek. Biztosan jó néhányan találkoztatok ezzel a megoldással, ami általában padlótól a mennyezetig és faltól-falig érő szerkezetek. Ugye nem túlzok azzal a véleményemmel, hogy ezek a felületek az élettereink meghatározó felületei, hiszen méreteikkel látványukkal kiérdemelik az előkelő helyet. Gondoljatok csak bele, mennyire él velünk, mennyire része mindennapjainknak a „CÉL”. Mennyivel reálisabb, ha egy ilyen helyre kerül. Számomra kínálja magát a lehetőség, hogy ezen a nem mindennapi felületen kapjak helyet „Én”. Örömmel tájékoztatlak benneteket kedves teremtő társaim, hogy a lehetőség előttetek áll. Az ArtDrob „A mágikus gardrób” ezt a lehetőséget nyújtja számunkra. "Engedj a Fantázia határtalan érzésének"

Szeretettel: Fiero Ardi

www.gardrob.hu

CsatolmányMéret
Egypt design.jpg395.32 KB

HozzászólásokVágyaitokhoz a szükséges plusz:)

www.fieroardi.shp.hu

Kíváncsi vagyok a véleményetekre:)))
Nekem tecc:))))

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető: www.petocsilla.mlap.hu
www.sorselemzes.com
csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27
Kártyajós....

....Elkészült a Mágikus Gardrób vágyvideója!!!

Ajánlom figyelmetekbe:)))
http://www.youtube.com/watch?v=-tQ_dTJsMLs

Csillagvirágos ölelgetésem

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető: www.petocsilla.mlap.hu
www.sorselemzes.com
csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27Húha!

Pillanatnyilag épp nem a saját lakásomban élek, hanem egy albérletben, de amint beköltözöm a saját lakásomba, Veled akarom megcsináltatni a gardróbot! :)Ardi :))

Ha a képen az egy tolóajtó én biza azonnal megyek hozzád és egyedi gardróbra kérek terveket, mert most lettem szerelmes.....:)))))))))

" A gyermeki értelem nem végez összehasonlítást, hanem minden dolgot és minden eseményt egyedinek, egyszerinek és véglegesnek tekint. "

http://www.youtube.com/watch?v=rzpW7P83sb4