A titok létezik

,,Az univerzum mindig a segítségünkre siet, amikor az álmunkért harcolunk, bármilyen hülyeségnek tűnik is az az álom. Hiszen a mi álmunk, és csak mi tudjuk, milyen áldozatot követel tőlünk.,, Paulo Coelho

Tapasztalataimat szeretném megosztani veletek, annak reményében, hogy talán van valaki aki erőt meríthet belőlük. Amikor elveszítünk valamit vagy valakit aki mindennél fontosabb nekünk mindig próbálunk kapaszkodni valamibe ami segít túlélni. Másfél évvel ezelőtt veszítettem édesapámat, rákja volt az orvosok nem tudták megmenteni. Amikor édesanyám leültetett és elmondta, hogy édesapám hónapokon belül meg fog halni nehéz elmondani, hogy mi zajlott le bennem akkor, amikor már úgy éreztem, hogy nem bírom tovább elviselni a fájdalmat jött egy apró kis fénysugár az életembe...megismertem valakit, valakit aki segített abban, hogy túléljem életem legszörnyűbb napjait , örömöt csempészett az életembe, segített abban, hogy szebbnek lássam a világot.
Lehet, hogy nektek furcsán hangzik de akkoriban, amikor egy falat étel nem ment le a torkomon, Ő volt az aki leültetett, átölelt és elmagyarázta, hogy miért nem szabad ezt tennem. Apró dolgok ezek de nekem akkor ez volt minden, tőle kaptam erőt , amikor megölelt úgy éreztem, hogy biztonságban vagyok, ő csalt mosolyt az arcomra, ő adott értelemet az életemnek...beleszerettem, őrülten beleszerettem. Tudtam, hogy ő az az ember aki mellett le tudnám élni az életem...annyira szerettem, hogy az már fájt.
Aztán amilyen gyorsan jött olyan gyorsan el is ment visszatért a volt párjához, de nem haragudtam rá, mert amíg velem volt kaptam tőle valami szépet ami boldoggá tett és ha egyszer valaki boldoggá tett és szerettük arra nem szabad haragudni, olyankor gondoljunk arra, hogy mennyi szép percet kaptunk tőle és máris meleg szívvel gondolunk rá...
Tudtam, hogy nem lehetek boldog mással, mert miket összekötött valami mintha már évek óta ismernénk egymást...nagyon mély kötelék volt köztünk.
Amikor már az elfojtott érzéseimtől csont sovánnyá fogytam az egyik barátom ajánlotta a titkot, egymásután háromszor néztem meg, a sok csalódás után ez volt az a szál amibe kapaszkodtam. És tényleg megváltozott az életem, másképp láttam a világot, az életem új értelmet kapott, célokat tűztem ki magam elé. Tudtam, hogy mit akarok elérni. Leültem a fotelba , behunytam a szemem, elképzeltem, hogy sétálunk, minden mozzanatot elképzeltem, az ölelésektől az érintésekig, mosolyokat, a sétát , a beszélgetést...mindent úgy képzeltem el mintha akkor abban a pillanatban ott lennék, és nem csak képzeltem hanem átéltem...és olyan boldog voltam. Majd kinyitottam a szemem és ment tovább az élet.
Három hét múlva találkozót beszéltünk meg, ami nagy csoda volt mert már jó ideje nem láttam, egy órával a találkozó előtt felhívott és kérte, hogy találkozzunk a parkban...magam sem hittem, hogy ilyen megtörténhet és elhiszitek, hogy minden úgy történt, ahogy az elképzeltem...akkor és ott velem csoda történt, beigazolódni látszott, hogy a titok létezik.
Ezután tettem még egy próbát, este mikor lehunytam a szemem elképzeltem, hogy ott vagyok nála és megbeszéljük a régi dolgainkat, választ kapok a miértekre és elképzeltem, hogy életem legszebb estéjét fogom vele tölteni.
Úgy-e tudjátok mi következett ... VALÓRA VÁLT, jobban szerettem mint valaha.
A bajok akkor kezdődnek amikor a félelmeink felülkerekednek rajtunk, amikor ezek dolgok megtörténtek velem görcsösen kezdtem rettegni attól, hogy mi lesz ha nem lesz folytatás és attól a perctől ott mindennek vége lett, nem részletezem, hogy hogyan mert így is hosszas vagyok. Mára már félelmek és kételyek nélkül tudom, hogy boldogok leszünk együtt, tudom, hogy egy csodálatos ember mellett élhetem le majd az életem, bár még nem jött vissza de már mutatkozik ennek jele...mi összetartozunk...szeretem őt mindennél jobban és nem hagyom, hogy a félelmeim közénk álljanak.
Sokszor túl elfoglaltak vagyunk, ahhoz, hogy öt percet szánjunk magunkra, arra hogy leüljünk és képzeletünkkel alkotni kezdjünk és higgyünk a képzelet alkotó erejében. Az is lehet, hogy azért van ez mert szeretünk szenvedni, de én ismét véget akarok vetni ennek, már tudom, hogy lehetséges csak időt kell szakítanom rá.
Egy próbát mindenkinek megér, merjetek álmodni, akarjátok a boldogságot és az megtalál és legyetek hálásak azért amit kaptok...az álmok valóra válnak és csodák is léteznek ...a te álmod is valóra válhat csak higgy benne félelem nélkül. Tegyetek a boldogságotok érdekében, rajtatok áll...
Egy bölcs gondolattal zárom... ,,Vágyakozó gondolataidat változtasd erőteljes akaraterővé.,,
Sri Chinmoy

Ölelek mindenkit .A titok létezik. Na,ne

A titok létezik. Na,ne monddKöszönöm

Evelyn!Köszönöm,hogy elolvashattam,én is ugyanebben a cipőben járok,de te most erőt adtál nekem,hogy a titok igenis létezik.Egyszer már tapasztaltam,hogy létezik,de nem voltam biztos benne,hogy abban is segít hogy a volt barátomat visszakapjam akit mindenkinél jobban szeretek.Kedves Evelyn!

Én is ugyan ebben a cipőben járok!Sok erőt merítettem a soraidból...Köszönöm!!!Újra átéltem...

Drága Evelyn!
Újra átéltem azt amiről írtál.Valamikor megtaláltam a lelkitársamat,azzal a különbséggel,hogy nem folytathattuk együtt a közös jövőnket.Kívánom neked/nektek,hogy nagyon boldogok legyetek együtt.Igen, jó volt olvasni...

********Rengeteget segítettél,

Rengeteget segítettél, köszönöm!
Megpróbálom én is még erősebben vizualizálni és érzésekkel átélni valóságként amit szeretnék.Hálás vagyok Neked

Ez a történet kísértetiesen hasonlít ahhoz, ami velem történt... megerősít a hitemben, hogy a titok létezik. Köszönöm, hogy megosztottad a saját történetedet! És újra eszembe jut: a vonzás törvénye létezik, mindig, mindenkinél működik. Köszönöm Neked mégegyszer!Kedves Dahlia örülök,

Kedves Dahlia, Zsul és mindenki, örülök, hogy segíthettem....el sem hiszitek mekkora öröm ez nekem. :)Köszönöm...sokszor

Köszönöm...sokszor kiesünk, ám ebből tanulunk a legtöbbet...a kiesésekből tanuljuk meg újra felépíteni a létránkat és minden újraépítés során tökéletesíthetjük azt. Sok sok ölelés :):)

Kedves Evelyn!
Köszönöm h olvashattam....nem is tudod mennyit segítettél most nekem.... a legjobbakat kívánom Neked! :)Igen , a titok létezik!

Köszönöm, hogy leírtad:)
cseppKöszönöm, ez csodálatos!

"Egy próbát mindenkinek megér, merjetek álmodni, akarjátok a boldogságot és az megtalál és legyetek hálásak azért amit kaptok...az álmok valóra válnak és csodák is léteznek ...a te álmod is valóra válhat csak higgy benne félelem nélkül. Tegyetek a boldogságotok érdekében, rajtatok áll..."Evelin drága kicsi lány, ölelésem most e percben a tiéd:)

Gyönyörűen leírtad.

Világosan látom magam is, hogy folyamatosan ott fent, a mags rezgésszintemen tudom tartani magam, ám valami jön! És akkor kiesem. És kezdhetem felépíteni magamnak lajtorjámat, mert ott jobb lenni:)) És napról-napra könnyebb:)

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre."Megölni az

"Megölni az álmainkat-mivel felelőtlenek, felelőtlenség önmagunkkal szemben. Hitelességünk záloga Isten és önmagunk-nem pedig az, hogyan vélekednek róla barátaink és az ismerőseink."

Sokat segített az írásod....köszönöm.