MIÉRT........

Sziasztok!
Miért vagytok ilyen segítőkészek mikor ez a világ szinte csak a gonoszságról szól? Voltak kérdéseim és valaki mindig elolvasta és segített is.
De miért tette?
Mi lakozik bennetek ami sok-sok emberben nincs? Én tudom mitől vagyok más mint a környezetemben élők.És ti?
Szeretlek titeket!
Szép napot!
PicokaEz az első hozzászólásom

Ez az első hozzászólásom itt az oldalon!
Egy asztrológus szerint az életfeladatom a család és mások megsegítése :)
Sokak szerint bölcs vagyok, egyébként szerintem is (nem nagyképűségből), de csak akkor amikor nyugodt vagyok, és persze önmagam vagyok :)
KataMiért is? Én nem tudom.

Miért is? Én nem tudom. Belőlem csak ez jön....segíteni, szeretni, ott lenni..nincs más út. Bennem biztosan nincsen :))))Köszönöm...

válaszotokat olvasva meg borzongtam, és most már semmi kétségem a felől, hogy TI tényleg különleges emberek vagytok!
Szép napot nektek!
PicokaNem tévedtél Drága Zsul!

Nem tévedtél Drága Zsul! Úgy gondolom, hogy valamennyien így érezzük.
Mindenesetre én igen!
Szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."idézek

"Mi lakozik bennetek ami sok-sok emberben nincs? Én tudom mitől vagyok más mint a környezetemben élők." - Ez minden emberben meg van, csak fel kell fedezni.:) Akik itt vannak emberek, ők már tudják, hogy nem csak az önmagukról, világról és az emberekről alkotott gondolataik számítanak, az életnek vannak más csodálatos területei a gondolvilágon kívül. Így elengedve sok gondolatot, az itt levő emberek többsége inkább figyel... ilyen állapotban pedig nem is történhet más, minthogy belekerül az ember ebbe az általános örömbe, szeretni tudásba, és figyelembe. Egyébként azontúl h jó érzéssel tölt el itt mindenkit a segítség adása és kapása, azontúl természetesen azért is jó adni, mert az adás tárgyának sorainek megfogalmazása alkotás, amely többnyire - szerintem - itt mindenkinek jól esik. Ha tévedtem volna, akkor csak a magam nevében írtam.:)Miért

Szia!

Jó kérdés. Miért is?
Pontosan a gonoszságok miatt. Pontosan amiatt, a szeretet hiánya miatt. Mert azok az emberek akik ide járnak mások. Ők már megtapasztaltak valamit a titokból. Ők már tudnak teremteni. Ők már szeretetet éreznek maguk, és mások iránt is. Ők már ismerik a teremtés erejét. A szeretet erejét. Új világot teremtünk mi mindannyian, akik ide járunk. Mi örömmel segítünk egymásnak. Tartjuk egymásban a lelket, amikor a másik elkeseredik. Bíztatunk mindenkit. Energiát adunk. Ennyi. Lehet, hogy ez másoknak kevés, de lehet, hogy van akinek nagyon sokat jelent. Mi, akik idejárunk nekünk sokat jelent. És ez a fontos.
Marcsi...mert aki szereti saját magát, azt mások is szeretik:)))

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető:

csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27
KártyajósMert aki szeret azt szeretik

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."