Dönteni, de hogyan?

Amióta megismertem és alkalmazom (!) a vonzás törvényét, mi tagadás, új lendületet vett az életem. Nincs okom panaszra, minden úgy alakul, ahogy azt elképzelem. Azonban előállt most egy helyzet, amikor döntenem kell. Méghozzá olyan dolgok közül kell választanom, aminek nem tudom a jövőjét és ami egész más irányt ad az életemnek. Azt hiszem, egy cél érdekében két lehetőséget is bevonzottam. Két homlokegyenest ellentéteset. Azt tudom, mi a távoli célom, de nem tudom, a két út közül melyikkel érhetem el. Tudom, most rébuszokban beszélek, de szándékosan nem írtam le a döntés lényegét, mert a technika érdekel. Szóval mi van akkor, ha DÖNTENI kell. Ti hogyan csináljátok?

Köszönöm:

"Az élet szép."

Carmen RosePersze!Nem árt pontosítani!Érdekelnek a fejlemények...

csenge333
Szerintem nem árt fejlesztened a képességedet, mert nagyon sokat segít majd eligazodnod az élet útvesztőjében.Egyszerűen láthatod a másik lényét, mozgató rugóit, hogy milyen ember és hogy mennyire tiszta.../Pl.,hogy a céljait milyen eszközökkel éri el, mi motiválja./Ugyanezt láthatod majd egy helyzettel kapcsolatban is.Persze, tudom, hogy ez időbe telik és te szeretnél dűlőre jutni.Kérj angyali segítséget elalvás előtt, nem hagynak cserben..:-)

Egyelőre kavarognak bennem az érzések, gondolatok. Már az is meglepett, hogy két lehetőséget kaptam:-) Ennek igazán örülhetek, hiszen eszerint nagyon is mukodik a dolog.
Azt hiszem, kell néhány nap vagy hét, hogy letisztuljon bennem a kép. Igazad van Csenge, tiszta lehetőség és tiszta döntés kell. Aztán az is lehet, hogy csinálok egy listát - talán én bonyolítom túl a dolgot, közben meg nem látom a tökegyszerű megoldást.
A tisztánlátással kapcsolatban egyszer már tanácsolták nekem, hogy fejlesszem, mert van hozzá képességem. Csak valahogy elmaradt az egész. Akkor úgy gondoltam, biztosan azért, mert nekem nem ez a feladatom. Most viszont de jó lenne...
Lehet, hogy pontosítom a kérést, hátha nem jól küldtem el. Újra elküldhetem, ugye?
Aztán majd beszámolok a fejleményekről.

"Az élet szép."

Carmen RoseÉn csak azután döntenék, ha mindkét lehetőségről begyűjteném

csenge333
az összes információt.Figyelnék a belső hangra is és-az információk begyűjtése után-mérlegelném mi szól az egyik, illetve a másik mellett és mi ellene.Gyakran az is számít, mennyi ideje van az egyik lehetőség az életemben és mennyi ideje a másik./Ritka, hogy pont egyszerre érkezzen./Végiggondolnám, mit éreztem és gondoltam, amikor jött az egyik lehetőség és mit, amikor a másik...Melyik felé húz jobban a szívem, de nagyon őszintén kell erre válaszolni, függetlenül mindentől.../Ami a legfontosabb:mit akarok elérni az életben?...Mérlegelni kell, hogy ebben mit nyújt az egyik lehetőség, mit a másik.Mondjuk nekem könnyebb lenne a döntés, mert alapból az az elsődleges, hogy a lehetőség valóban "tiszta" legyen, jó alapokon álljon, mert ellenkező esetben később megbosszulja magát a történet...Azt sem árt tisztázni magunkban, hogy mi alapján gondoljuk, hogy jó lenne az egyik és miért azt, hogy a másik...És utána nézni, hogy valóban olyan-e a lehetőség, mint ahogy gondoltuk vagy csak elvakított a "lehetőség" és nem látjuk, mit vagy kit választunk, kiben, miben bízunk.../Leírhatnám konkrét példával is, de szerintem érthető..../Néha olyan szívesen adnék "látó szemeket" az embereknek és "halló füleket", hogy ne csináljanak őrültséget, de nem tehetem.Egyszer leírhatom, utána már csak ha kérik...Szia!

Állíts fel fontossági sorrendet, hátha az segít...
Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
http://www.youtube.com/watch?v=RaHgxfZZEm4&feature=related
lollipop - a Csillagközi Nyomozó