kisbaba

Drága barátaim!

Szeretném a segítségeteket kérni!

Tudjátok nagyon szeretnénk még egy kisbabát a párommal. Pár hete, túl két pozitív teszten repkedünk a boldogságtól, hogy az általunk annyira vágyott kis jövevény valamikor karácsony környékén megérkezik hozzánk. Gyönyörű ajándék lenne ( és lesz is)!!! Tegnap voltunk dokinál, aki alapos vizsgálat után azt mondta, hogy nem akar elkeseríteni, de nem lát szívműködést - a 7. hétben vagyok elvileg, de a fogantatás szerint csak a 4. hét 5. napjánál tartok-. Felírt gyógyszert, Magne B6-t, remélem ezek majd segítenek. Tavaly nyáron ugyanis elvesztettünk már egy babát a 9. hétben, de állítólag már 6-7 hetes kora körül elhalt a terhesség. ( Hogy utálom ezt a terhes szót, a várandósság mennyivel szebben hangzik....) Szóval.... a doki nem túl pozitív, még én mondtam neki, hogy minden rendbe lesz, egy hét múlva kell visszamennem, remélem, hogy addigra már úgy fog dübörögni a kicsi szíve, hogy csak na! Ettől függetlenül nyomaszt a gondolat, hogy mégsem fog sikerülni! Tegnap este óta amikor csak tudok beszélek a pöttömhöz, mesélek a családunkról, az életünkről, a tesóiról, hogy milyen jó fejek, arról, hogy mennyire várjuk és szeretjük Őt már most, a házunkról, még a kutyáról, meg a macskákról is! Használom az elme tükre technikát stb. Közben persze átkozom az internetet, mert ott aztán mindenről olvasok, és a frász kerülget néha!

Egy szó, mint száz, arra kérnélek benneteket, hogy küldjetek nekem, nekünk jó kis pozitív megerősítéseket, hogy könnyebben át tudjuk vészelni a következő 1 hetet, és a nyomasztó gondolataim messze szálljanak. Titeket olvasva mindig derű és boldogság önti el a szívem, írásaitokból csak úgy árad a szeretet! Klassz dolog közétek tartozni! KÖSZÖNÖM!!!

sziporka:))

Címkék:

HozzászólásokDrága Sziportka!

Engedd meg, hogy gratuláljak elsősorban magadhoz. Hogy a szíved tele van szeretettel, hogy bízol és hogy idetaláltál! :) Másodszor Hozzátok, mert a pároddal egy csodás dolgon mentek most keresztül -Együtt, Egyek vagytok, hogy Család lehessetek. Maradjon meg mindig ez a csoda-érzés Bennetek, mert bármi történik is, és a korábban elvesztett kisbaba ellenére is: Ti Vagytok a Forrás; Belőletek gyökerezik minden energia és Belőletek, Általatok születik majd meg a pici babátok is; az új élet, a végtelen tisztaság és lehetőségek és szeretet hirdetője. :)
Nagyon szép, hogy mesélsz a babádnak, hogy tudatod vele: Neked nagyon fontos hogy érkezik és nagy szeretettel várjátok. BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY EGÉSZSÉGES, CSODA PICI BABÁTOK FOG SZÜLETNI!
Egy percig se aggódj.
EGYSZERŰEN TUDD, HOGY MEGÉRKEZIK. BÁRMIKOR ÉRKEZIK IS, MEG FOG ÉRKEZNI, ÉS A MÁR ÍGY IS BOLDOG ÉLETETEK APRÓ BOLDOGSÁGKÖZPONTJA LESZ.
Egyszerűen nincs mitől félned. Minden, MINDIG úgy történik, ahogy mindenkinek a legjobb. Bízz az életedben, a teremtő erődben /a sorsban, Istenben, a szerencsében, Buddhában vagy bármiben is hiszel/; csak higgy benne -hogy csak Jót hozhat Neked. Ha pedig ezt hiszed, Tudod; már sosem aggódsz többé semmi miatt, mert tudod, hogy a Világon a Legjobb Kezekben vagy.
Hallgass sok megtisztító zenét! 101 pozitív állítás :) Írj sokat! Írd le, érzed át, vagy akár rajzold le, komponáld meg, mosogatás közben énekelgesd, amit szeretnél :) Mert ha átérzéssel bármit teszel, az sikerülni fog :)
Ja és ismerek egy olyan csapatot, akik körében sok baba született már olyan helyen is, ahol """orvosilag nem is születhetett volna""".. :)

Ragyogó mosolygós napokat és narancssárga energiaburkot kívánok körétek!

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Szia, Nekem két dolog

Szia,

Nekem két dolog jutott eszembe:
- Ne olvass különböző fórumokat mert az az érzelmeidnek nem tesz jót
- Csendben vizualizáld hogy együtt dobog a te szíved az övével.

sok sikert

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."