Kiskutyáim:)

Üdv mindenkinek! Újaknak, régieknek itt a fórumon!
Rég jártam már itt....vagyis rég irtam már ide, de azért mindig olvasom a jobbnál jobb írásokat és sikertörténeteket.
Szerencsére nekem is vannak bőven. Most megosztom veletek az egyik, legfrissebb teremtésemet.
Szóval vannak eladó nagyon nagyon tündéri kis welsh terrier kiskutyáim, pontosan 5 db:) Hirdetem is őket, ahogy azt kell, de mivel még kicsik, 3 hetesek, természetesen bele is írtam a hirdetésbe, hogy június közepétől elvihetők.
Errefel képzeljétek, mindenki hamarabb akarja őket.
Tegnap este is hívott egy érdeklődő. Megkérdezte, hogy esznek e már a kuytusok...erre én mondom, hogy " hááát, ma adtam nekik először enni, tejbegrízt, azt úgy ahogy eszegették."
Mire ő rávágja, hogy "óóó az nagyon jó, akkor őt már el lehet hozni! Akkor holnap megyünk is érte!"
Erre én elkezdtem neki ecsetelni, hogy de az nem jó a kiskutyának ha most elviszi, még nem is eszik rendesen, meg most kezd szocializálódni, egy csomó dolgot még eg kell hogy tanuljon az anyjától, és meg kell hogy tapasztaljon a testvérkéivel együtt...meg hogy a többi kutyával is rossz lehet a viszonya emiatt a későbbiekben, mármint ha most elválasztjuk az anyjától, meg a nevelése is nehezebb lehet, ugatósabb lesz...stb.stb.
Azt hittem ezt biztosan meg fogja érteni. Erre megszólal a kiselőadásom végén, hogy ők azért csak eljönnek holna és "majd meglátjuk".
Ezután pedig le is tette a telefont.(ja persze elköszönt előtte)
Nekem ezután pedig óriási nagy lelkiismeret furdalásom volt, hogy miért is nem mondtam, hogy nem adom oda így neki a kutyát, hogy még ilyen picike. De aztán erőt vettem magamon, és arra koncentráltam, hogy úgyis úgy fog alakulni, hogy nem viszi el a kutyust. Mivel eleve úgy gondolom, hogy ilyen embernek nem való, el is döntöttem, hogy ha el is jön, megnézheti de tuti nem fogok adni neki egyet sem, ha duplaannyit fizet is érte.
És erre képzeljétek, reggel arra keltem, hogy csörgött a telefonom...és ő hívott. Felvettem, mire megkérdezte, hogy amúgy milyen fajta is a kutya? Mondom neki, welsh terrier. Azt mondja, akkor nem westi? mondom, nem, dehogy. Erre azt mondja, hogy jó, akkor vegyük már tárgytalannak az egészet. Én meg nagy örömmel mondtam rá, hogy rendben, akkor ezennel tárgytalan!!! Most gondoljátok el, milyen ember az ilyen, aki egyrészt túlságosan hamar elszakítaná az anyjától, másrészt meg még azt sem tudja,milyen kutya iránt érdeklődik...Ilyennek kutyát???!!SOHA!
És ezután jól megszeretgettem az én kis drágáimat! Imádom őket!
És tudom, hogy jó gazdákat fogok nekik találni!Méghozzá június közepéig. (Mert addig viszont muszáj eladnom őket, mert kiköltözöm a szerelmemhez Angliába, és nem akarom, hogy a szüleim "nyakán"itthon maradjanak...)
Szóval most erre vizualizálok...
Ja, az alábbi linken meg is nézhetitek az én kis drága kutyusaimat:

Sikeres teremtéseket kívánok mindenkinek!!!!