Ki volt az a nagyon "okos",aki kitalálta ezt a vonzás törvényét?

Gondolkodtam az utóbbi időben és arra jutottam,hogy az a tény,hogy sok embernek sikerül minden a vt-vel,az csak véletlen. Már magay az elnevezés (vonzás törvénye) röhejes. De komolyan: Ki találta ki ezt? Rajtam nem segített a vonzás törvénye (ergo: NINCS). Az,hogy van ennek a tévhitnek sok ezer vagy még több elvakult, fanatikus követője,negem nem érdekel. Én nem fogok beállni a sorban. Azt hittem,ez lesz az utolsó szlmaszál,de nem. Rá kellett jönnöm,hogy egyfajta demagóg dolog. Ez az én véleményem.Mások nézetét természetesen tiszteletben tartom.Átírtam

Nos,átírtam.Ha nem tetszik,az engem különösebben nem izgat,A lényeg,hogy én ilyennek látom gama és ilyen akarok lenni. Érzem,hogy jó úton vagyok ennek megvalósításához.Miki ne légy ilyen korlátolt.

Nem passzol az intellektuális burádhoz ez a felfogás.

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Lesz*rod, megsz*vod.

Tudod hogy megy ez, valaki megnézi, amit rólad tudni lehet (szánalmas), még a fényképed is itt van, ez bőven elég ahhoz, hogy a te általad egyelőre igen gyengén védekező energiáidat (mentális immunrendszer) felülírják. Tudnod kell, hogy ugyan a te világodat te magad építed (teremted), de egy olyan közös masszában vagyunk ezen a bolygón, ahol mindenki mindenkire hatással van, mivel minden és mindenki Egy (ja ez is milyen jó könyv :) ). Szóval ha másoknak azt mondod, hogy gondoljatok rám, mint szánalmas alakra, akkor a saját életedet nehezíted meg, de nagyon. Olyan energiák fognak feléd áradni, amik ebbe az irányba taszítanak. Képletesen szólva nem árt az udvaron is rendet rakni, nem csak a szobában...Azt még régebben írtam

Azt korábban írtam és ottmaradt. Majd leszedem,mikor nem lesz rá szükségem. Én nem nagyon lépek be oda,úgyhogy nem zavar. Ha más olvassa,lesz*rom.Na, végre, Miki! Egy másik vélemény! :-) Örülök, hogy...

bevonzottunk Téged is. :-)Hiszen neked is működik!

Szia, látom a röpke bemutatkozó szövegedet, amivel jellemzed magad. És még azt mondod, hogy nem működik? Hiszen te erre vágysz, hogy egy kis senki legyél, egy szánalmas féreg. Még írásba is adod, erről szól az életed. Te most őszintén annak tartod magad? Ha igen, akkor miért ne működne? Elérted azt, amit megálmodsz minden nap! Egyszerű, nem?
Ha pedig ez az állapot számodra kellemetlen, akkor indítsd azzal az egészet, hogy törlöd ezt a balgaságot, mely szerint szánalmas kis féreg vagy és teremts egy új ÉNKÉPet, mely szerint valami egészen más vagy. Persze ez csak a kezdet és ettől nem fog azonnal megváltozni minden, ehhez idő, türelem és HIT kell. Érezned kell, hogy te valami sokkal jobb és több vagy annál, amit most látsz ha a tükörbe nézel.
Persze maradhatsz kis szánalmas féreg is, ezt a szerepet is vállalni kell valakinek, ha önkéntes vagy, akkor hajrá és nem szóltam :o)Lehet tagadni a

Lehet tagadni a gravitációt, de elég kellemetlen következményei lehetnek... és én inkább a gravitáció fanatikus követője leszek. Persze sosem hívnám magam így, de próbálom az általad használt kifejezéseket alkalmazni :-)

A vonzás törvényének nincs szüksége arra, hogy bárki higgyen benne. Ez egy megegyezés, amit még születésed előtt "aláírtál", felbontható ugyan, de annak is vannak következményei (ok-okozat törvénye...) úgyhogy célszerűbb elfogadni és használni a TUDÁST, ami a rendelkezésedre áll. Egyébként meg azzal hogy nem hiszel benne, és ezért nálad nem működik, pont a létét igazolod... fura nem?Kedves Mikee!

Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy hiszel vagy sem, a hitetlenséggel épp úgy teremtesz mint a hit erejével, az Univerzum nem tesz különbséget a kettő között, olyat nem ismer, hogy "nem".
Akár matematikai példával is bizonyítható hisz 1X1=1 és ha mínusz előjelet teszel elé , akkor szerinted mi lesz az eredmény? Ugyanaz!

Minden tavasszal a lakásunkat kitakarítjuk, ugye ezt nevezzük tavaszi nagytakarításnak, szerinted az emberi lélek nem kíván nagytakarítást. Ha csak pakolod, pakolod a negatív energiát magadba, és nem takarítod ki akkor mitől és látnád meg a fényt?! Hmmm?
Mosollyal teli szép napokat kívánok Neked!

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.”

ErikaKedves Mikee!

Oldalakon keresztül arról papolsz, hogy mit nem akarsz...
Röhejes..
Már maga a megfogalmazás is...
És ennek a tévhitnek, sok fanatikus követője van.
Aki ebbe a sorba áll, mármint, hogy mit nem akar.
Mindíg az az utolsó szalmaszál, amiről meghatározod, hogy az legyen.
A véleményed demagóg.
Végzetes mindent, vagy semmit gondolkodás jellemzi.
Fekete, vagy fehér.
Azért még vannak árnyalatok, kívánom, hogy megtaláld!
Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipop - a Csillagközi NyomozóKedves Miki!

Ha azt mondod nem működik igazad van:)
Ha azt mondjuk működik igazunk van:)

Ölellek: Csillagvirág

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető:

csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27
KártyajósNem kellet kitalálni.. már

Nem kellet kitalálni.. már meg volt..
Mint ahogy a Newton-i törvényeket sem kellett kitalálni, csak megfogalmazni.. és Kepler sem talált fel semmi újat, csak leírta a cuccost..
Aki nem hiszi járjon utána :D

GÁL JANI.. :DDDDDDMiki, A vonzás törvénye

Miki,

A vonzás törvénye ember felett áll.Az Univerzum amiben élsz az mozgatja.A quantumfizika most van azon a szinten már hogy ezt bizonyítsa
A gravitáció sem létezett sok ember szerint aztán bebizonyitotta Newton az ellenkezőjét.
Kicsit olvass előtte mielőtt ilyen meggondolatlan kijelentéseket teszel.
Mellesleg a saját kudarcodat felesleges magyaráznod mert pont emiatt nem akarsz beállni a sorba.
Ha elismered végre hogy te szúrtad el az életed akkor majd szépen kifogsz mászni.

Tudod Miki nagyon labilis vagy érzelmileg.Egyszer nagyon pozitív vagy,másnap már eleged van az egészből.Nézd meg csak a beírásaidat visszamenőleg.Probálj erre jobban odafigyelni,mert emiatt a hullámzás miatt többet ártasz magadnak mint hinnéd.
Figyelj jobban arra hogy miket mondasz,és hogyan és mire gondolsz.
Befogsz szarni majd amikor rájössz hogy mennyi szemét van a fejecskédben...

Jó takarítást!

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Drága Miki :)

Azt hiszem tényleg nincs mit magyarázni Neked, és ezek a magyarázatok úgyis azoké, aki megteszi. Majd egyszer Neked is leesik a papirtantusz, hmmm.... vagy nem :) Az a Te választásod lesz.
Mi itt Secretfalva lakói mégis kívánunk Neked nagyon nagy sikereket, BOLDOGSÁGOT, és békét a szívedbe és lelkedbe!
Szeretlek azért AKI VAGY :)
Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Kedves Mikee !

Elég volt csak a bemutatkozásodat elolvasnom, aki a nevedre kattint és elolvassa,hogy Te hogyan vélekedsz magadról, az megérti, hogy Neked csak vélet len a VT.
Őszintén SAJNÁLLAK !!!!!!!!!!!!!!!
Ha tudnánk segíteni hidd el itt ezen az oldalon megtalálnád a segítő társakat.
a "szalmaszál" számodra nem is létezett soha.
Üdv: Mártika

Soha ne felejts el mosolyogni, mert nem tudhatod,hogy mikor szeret bele valaki a mosolyodba !Üdvözlet

Rendben, természetesen mi is tiszteletben tartjuk a Te nézetedet. Nyilván felesleges lenne győzködni is Téged, hiszen látod mi zajlik az oldalon, biztosan olvastál már mindent amit mondani tudnánk, így nyilván nem áll meggyőzni módunkban Téged. Bár őszintén szólva, nem értem mi célból teszel ilyen hozzászólást egy ilyen oldalon, úgyhogy úgy látom, érdekemben sem áll.

Felfigyeltem arra, hogy "utolsó szalmaszál". Azért annyit mégis tanácsolnék, hogy nem kell a Titkot, de valami reményt, fogódzkodót keress magadnak, mert az mindenkinek kell.

Viktor