SZABAD VAGY!!! (Viszont jobb, ha nem kérdezel, és nem mondasz ellent:)

Az ezoterikus szekták második legnagyobb ismérve a
KÖZÖS HIEDELEMRENDSZER.
Minden szekta a vezető személyére épül, aki olyan tudással rendelkezik, amivel mások nem, a közös hitrendszert jobban ismeri bárkinél. Ezért csak ő, és kizárólag Ő (Bocs, nagyobb ő-t nem találtam.), rendelkezik a TUDÁSsal.
Enélkül a tudás nélkül a szekta tagjai romlásba dőlnek, az életük tönkremegy, és elviszi őket a kankus. Jobb esetben csak nem jutnak be a szebbik, jobb világba, és egész életükben itt kell rothadniuk ezen a kibírhatatlan bolygón a többi szerencsétlen elveszett lélekkel együtt.
Pedig GYULUSKA IS MEGMONDTA, hogy rászáll a gonosz arra, aki nem hallgat rá és az Univerzumra, vagy Istenre, vagy Mihály arkangyalra, vagy Tóbiásra, az újkori angyalra, vagy...
Természetesen ezek az entitások csak és kizárólag Gyuluskának nyilvánulhatnak meg, hiszen csak neki szökött egekbe a rezgésszintje a szentekhez hasonlító életmódja, na, és a BEAVATÁSOK által. Ugyanis csak a BEAVATÁSOK tehetnek valakit médiummá, és az sem mindegy kit, mire avatnak, mennyiért forintban vagy euróban. Ebben a tekintetben is csak és kizárólagosan Gyuluska a mérvadó, hiszen egyszerre abbahagyta a malterosvödör cipelését, mihelyt eljött hozzá Jézus, aki felkente őt áldásos tevékenységének végzésére.
Ha a szektatagok közül véletlenül feltűnik valakinek, hogy Gyuluska csak és kizárólag olyan dolgokat hall Jézustól, ami az ő anyagi gyarapodását szolgálja, és ne adj Isten, ezt a tényt még szóvá is teszi, máris megvan a válasz eme eltévelyedésre: A kérdéses tagot megszállta nem is egy, három undorító szőrős, füstös démon, akik Gyuluska és a többiek lelkét akarják. Jaj! Ezért a veszélyes szektatagot első lépésben meg kell tisztítani a gonosztól, majd ha a makacs pénzellenes démonok még Gyuluska óriási szemkápráztató fénye láttán sem menekülnek, minden szektatagnak össze kell fogni, és tiszta szeretetükkel ki kell űzni a gonoszt az eltévelyedett testéből.
Ha ez sem hat, akkor szegény elkorcsosult emberi lény mehet a Pokolba. El kell fogadni, hogy ezt ő maga választotta magának. Huhh! Még szerencse, hogy a többi kiválasztott bárány nem kerül erre a szégyenletes sorsra, és továbbra is fizeti Gyuluska vacsoráját.
Amit Gyuluska tanít és mond, az úgy van. És még pont. Meg ámen.
Ha valaki KÉRDEZNI MER, akkor bizonyára egy negatív rezgéshullám ragadta magával. Van rá gyógyír! Az illetőnek még DOLGOZNIA KELL MAGÁN. Ebben természetesen szívesen segít Gyuluska vagy Gyuluska egyik szintén nagy tudású megszentelt barátja. (Minimum ötezerért.)
Először is emelni kell a rezgésszintet Gyuluska extrahiperszuper magasságú rezgései segítségével, majd az illetőnek meg kell bánnia abbéli óriási szentségtörő bűnét, hogy meg merte kérdőjelezni Gyuluskát, aki Mihály arkangyal prófétája civilben egyébként, és ezt a részét a munkájának karitatív módon, ingyen bocsájtja a szerencsétlen önmagukról gondoskodni képtelen emberi férgecskék javára. És mindezt az áldozatot csak azért teszi, mert elhívást kapott a gyógyításra a vakolókanál mellől ez az áldott, meg nem értett, zseniális, jó ember. Mindenkinél jobb.
Ezért is engedi meg mindenkinek, még azoknak az elvetemült KÉRDEZŐKNEK is, akik őt nem értékelik, hogy kapjanak egy esélyt a kiemelkedésre a züllésből, az erkölcsi mocsárból, ahol addig éltek, amíg meg nem ismerték Gyuluskát és csapatát, az Atya és Jézus KIZÁRÓLAGOS fiait. Mások csak HAZUDJÁK, hogy Jézussal beszélnek, de Gyuluska NEM HAZUDIK.
Számos tanújelét adta már eddig is erényes életének minden rezdülésével, hogy Ő az Atya KIVÁLASZTOTT médiuma, senki más.
Például összeszedi a kóbor állatokat, de csak a fajtatisztákat megnyírva, hiszen csak őket sodorja magas rezgésszintje felé az Univerzum.
Segíti az elesetteket, és ezt országos plénumokon mindenki láthatja. Mindebből kiderülhet, hogy Gyuluska a legjobb ember és kizárólagos gyógymestere az ország betegeinek.
Ráadásul maga Jézus mondta Gyuluskának még anno, falazás közben, amikor először látta a felemelkedett mestert, hogy a gyógyításnak kell szentelnie az életét. (Na, meg a tanításnak, napi tízezerért, mert Gyuluskának is kijár a bőség, ha már feláldozta magát, és otthagyta a malterosládát két évvel ezelőtt.)
Erre itt ez a kis senki, kérdez, ellentmond, pedig esélyt kapott a bűnös, rossz lélek többszörös negatív karmájának letevésére maga a nagy Gyuluska által!
Hát van ennek szíve? Tessék megmondani, van? Bántani egy jóságos bölcs angyali lelket?
Förtelem.
Hát, akkor menjen csak, és süllyedjen lefelé, ha így akarja...
A szent báránykák meg csak szeretik egymást SZABADON, havi ötvenért, önzetlenül! Mert ugye, ezt Gyuluska is megmondta...
http://www.youtube.com/watch?v=oR3dYe5oJe0

Címkék:

HozzászólásokKösz, Admin! Igen, az írást karikatúrának szántam, jól...

mefigyelted. :-) Én mélyen hiszem az Istent és Jézus is közel áll hozzám, viszont nem vagyok semmilyen vallás vagy szervezet tagja.
Tudod, kissé megvisel, hogy az Atya és Jézus nevét ilyenekre használják.
Kell a túlzás és a megdöbbentés, hogy az áldozatok is rájöjjenek, mi a helyzet valójában.
És nem a megfogalmazás negatív, hanem a tartalom, az a felháborító, ami az ilyen helyeken folyik.
Egyébként sajnos egyáltalán nem túloztam akkorát. Találkoztam már eléggé extrém példákkal is. :(
http://www.youtube.com/watch?v=PQNM0bdwjusKedves Origami! Tetszett az

Kedves Origami! Tetszett az írásod, sok igazság van benne... csak kicsit sok benne a túlzás, és nagyon negatív a megfogalmazása.
A videó a végén viszont király, bár már láttam korábban, de most is jókat nevettem rajta :-)