Mi történik velem?Segítség!

Mikor már ott voltam, hogy mindent meg tudok teremteni magamnak kimondottan szárnyaltam az örömtől,hogy a titok létezik és minden tökéletes az életemben, elkezdtem összegyűjteni azokat a dolgokat amire vágytam.Most gondolhattok mindenféle dologra.Éppen amire vágytam.Sokáig küzdöttem ezekkel vizualizáltam, éreztem boldog voltam de nem jött.Csak nem jött.Sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy rájöjjek ezekre nem is vágyom igazából.Teljes káosz lett bennem nem értettem semmit.Miért nem vágyom ezekre igazából?Miért?
Nem tudom.Teltek múltak a napok és próbáltam minden nap leülni és gondolkodni, hogy mire is vágyom igazából.Mindig jött egy gondolat de amikor belegondoltam, NEM.Nem és nem!Hát semmire sem vágyom? Pedig éreztem hogy kell valami, valami hiányzik még.Nem értettem magam, nem tudtam mi az.
Aztán egy nap jött egy spontán gondolatom egy filmről, amiben az emberek saját életerejükkel voltak képesek különleges dolgokra amikre egy "hétköznapi" ember nem.Húú ez tetszik mondtam.Jaja persze jó kis film volt de foglalkozzunk már a vágyaimmal.És azóta nem tudom kiverni a fejemből azt a gondolatot ami kb 1.5 hete bennem van, az hogy más vagyok.Más vagyok de én sem tudom miért,hogyan, miként.De tudom legbelül, hogy olyanra vagyok képes amire iszonyatosan kevesen.Bár nemtudom mi ez kutatok utána próbálom megfejteni több-kevesebb sikerrel.Ez a másság nagyon beindított.Lemondtam minden vágyamról és csak erre koncentráltam.Már vagy 2 hete, de még semmi ötlet nem volt.Nem mondtam senkinek mert biztos az lenne: Áh megint milyen filmet néztél?Ugyis elmúlik ez nekem is volt ilyen érzésem, vagy ez hülyeség ne is foglalkozz vele, vagy akár a legrosszabb: Úr isten ezt azonnal verd ki a fejedből mert te is tudod, hogy olyan vagy mint a többiek... Na ezért inkább úgy döntöttem magam próbálom megoldani a dolgot.
Kerestem embereket akik segíteni tudnának, kerestem mindenfélét ami talán a segítségemre lehetne, de semmi.
Mindeddig.Ma ugyanis furcsa álmom volt.Egy buszon ültem és jött a megszokott megálló ahol le kell szállnom. felálltam hát a helyemről és álltam a székem előtt.Iszonyat furcsa érzés tört rám ami még soha nem volt emrt érzéseket nem éreztem még ennyire egy álomban.Elmondhatatlanul furcsa volt.Aztán délután meg is történt az eset.Pontosan ugyanúgy.
Persze erre is mondhatnám, hogy á véletlen, vagy de jó...
De tanácstalan vagyok magammal kapcsolatban, az érzéseimmel kapcsolatban.Nemtudom ki vagyok, nem tudom ki segíthet és nem tudom, van-e egyáltalán olyan, aki segíthet...

HozzászólásokKedves Dorcus! Nagyon

Kedves Dorcus!
Nagyon megértem mivel küzdesz.
Nagyon össze vagyok zavarodva én is.Mindenkinek tudok segíteni,csak egyenlőre maganak nem sikerült.Próbáltam tanácsokat kérni,de nem kaptam meg a választ.
Nem adom fel,mert tudom,hogy meglelem az UTAM,MAGAM és jóra fordul minden.:-)
Azt is tudom,hogy először magammal kell tisztában lennem,mint ahogy már többen tanácsolták Neked is!Találd meg Önmagad!
Ha a lelkedben béke van,minden egy csapásra megváltozik.De ehhez rendet kell tenni:-)
Ahhoz,hogy a dolgok változzanak,nekünk is változni kell!Előbb viszont le kell rombolni a haszontalan dolgokat!
Gondolj bele,amikor egy házat át kell alakítani,fel kell újítani,mit csinálnak.Romhalmazt:-)Leszedik a tapétát,lebontják a falakat,az egész lakás kész felfordulás.
De,ha tudod mit akarsz,akkor a romok alatt már látod a kész művet.
A felhők mögött is ott van a napocska valahol:-)
Jó lenne,ha ezt nekem is lemondaná valaki:-)

Derűs szép napot kívánok mindenkinek!:-)

Szeretettel:AnitaSzia dorcus

Ami írtál talán velem is megtörtént kb vagy 20 éve ami lényeges hogy olvasd át az Anett tanácsait de ne egyszer hanem szünetekkel inkább jó sokszor mindig lesz benne újdonság és tapasztalati úton szerzett bölcselet .Amit viszont hozzá szeretnék tenni az talán ne ijedj meg de elindultál egy úton ami szerintem jó irányba visz. A buszos álom az ismerős és tudom hogy úgy van ahogy megélted ettől nem kell különbnek érezned magad mindnyájan úton járunk ki előttünk ki mögöttünk de ezért nem vagyunk különbek senkinél ezt fogadd el
A vágyaid hát igen sejtem: talán megtalálni önmagad és önmagadban istent .
Azért ha tudok segítek csak kérdezz.(persze ha érdekelnek a válaszok)

üdv nagypetiDorcus

.... annyira örültem az írásodnak, mert mintha csak magamat hallottam volna. Újabban zűrzavar van a fejemben, a lelkemben, mindenütt körülöttem. Azt hiszem, ezek a változás jelei, de komolyan, néha megrémítenek. Egyrészt mert nem látom, mi lesz ennek a vége, másrészt mert működik a teremtés, de sajnos a negatív irányban is! Úgyhogy teljesen összezavarodtam. Feje tetejére állt a világ!
Kipróbáltam kis dolgokban pl. beszélgetés közben arra gondoltam, hogy akivel beszélgetek, az két sütemény közül melyiket választja majd (tudom, kicsit gyerekes, de ez csak úgy jött), aztán a múltkor vizsgázni mentem és pechemre 3-szor kellett húznom 3-féle tételsorból, és ugyanazt a tételt húztam kétszer, ami a tételek nagy számát tekintve csodával határos. Persze a vizsga sikerült, mert azt teremtettem:-)
Ezek után még mindig vannak kételyeim a "nagy álmok" valóra válásával kapcsolatban, de azt sem szeretném, hogy valami nagyon rosszat vonzzak be:-)
Szóval ha valaki ismeri ezt a káosz érzést és tudja, hogyan kell rendet rakni, és jó irányba hangolni a teremtést, az ossza meg velünk!
Köszönöm:

"Az élet szép."

Carmen RoseDorcus

Nem kell megilyedni,felni sem,es te az vagy,aki eddig is voltal, csak...
Leulni egy szekre,amikor pihenohelyzetbe tesszuk magunkat. Felallni a szekrol, kipihented magad,tettrekesz vagy ujra.Hogy mire? Majd arra is jon a valasz.Ne ess ketsegbe,fo a nyugalom.
Egy kis eszmecsere Lollikaval,biztosan hasznos lesz.:)))

Szeretettel,
felebaratDorcus! Dobj egy levelet nekem!

Én meghallgatlak, és elolvaslak előítélet nélkül, bármit is írsz.
Sokaknak segítettem így.
Lehet, hogy önbizalomra, és magabiztosságra lenne szükséged, hogy ne borítsanak el, a kétségek.
Jó, ha van egy vágyunk, amit szeretnénk.
Jó, ha van célkitűzés, de kell egy kitartó lelkierő is hozzá.
Több kisebb sikerem született úgy, hogy csak az elérendő végcélra gondoltam amikor csak jól esett.
Ha valami változás jött közbe, amire nem számítottam, akkor megint a végcélra koncentráltam pozitívan.
És bejött. Na ez még nekem is jó, hogy felelevenítettem a módszert.
Nem mindegy, hogy kikkel osztod meg a vágyaidat.
Elképzelhető, hogy vannak negatív emberek a környezetedben, akik kerülik a kockázatvállalást.
Vedd körül magad pozitív emberekkel, akik benned hisznek, és téged bíztatnak.
És fordíts bátran hátat azoknak, akik nem így gondolják.
Most én is egy ilyen időszakot élek meg.
Lehet, hogy több akaraterőt kell pumpálnod magadba.
Azért írj nekem, mert bámulatosan képes vagyok felfedezni egy egy írás mögött a meghúzódó érzéseket.
Itt a bejegyzésedben is fel tudnék sorolni párat, amitől jobban látnád magad.
De ezt csak veled osztom meg.

Öllellek!
Bízzál!
Lolli

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipop - a Csillagközi NyomozóSzia Dorcus! Én is

Szia Dorcus!

Én is hasonlóképpen érzek mint te. Tudom hogy képes vagyok erre arra de valami akadályoz.
KataKedves Dorcus!

Te más vagy mint a többi!Mindnyájan mások vagyunk!Másra vagyunk képesek!És amire tudjuk,hogy képesek vagyunk,azt el is tudjuk érni.
Írod,hogy tanácstalan vagy.Én is tanácstalan voltam.Én sem tudtam miért is nem tudom magamhoz vonzani a jó dolgokat.Lassan 2 éve ismerem A Titkot.Barátokat köszönhetek neki.
Általa olyan embereket "ismerhettem" meg akikkel egyébként nem biztos,hogy "találkoztam" volna.Szerettem volna én is bőséget az életembe,de valami miatt késett.Nagy dolgokról álmodozok most is,van egy álmom amit nagyon szeretnék valóra váltani.Hogy eddig miért nem sikerült előrehaladnom az ügyben,A Kulcs olvasása közben jöttem rá.Bennem is ott van az a kétkedő.Nem érdemled meg.Más sokkal jobban meg tudná valósítani.Sorolhatnám még,hogy milyen gondolatok merültek fel bennem,de fölösleges lenne.
A Kulcs valóban segít felismerni a tudatalattidban megbúvó gondolatokat,lehet,hogy téged is ezek gátolnak abban,hogy magadhoz vonzd az áhított dolgot,történést.
"Először fogadd el önmagad pontosan olyannak,amilyen vagy!Ha elítéled magad,miközben az érzéseid és meggyőződéseid gyökeréig hatolsz,nem leszel képes világosan látni és őszintén felelni önmagadnak.Ne kapkodj!Ismerkedj meg minél behatóbban az érzéseiddel és meggyőződéseiddel!Minden kérdés az előző kérdésre adott válaszból következik.Hasznos,ha leírod válaszaid.Ha naplót vezetsz,nyomon követheted haladásodat.
Hajlandónak kell lenned arra,hogy elviselj némi zűrzavart.Amint meggyőződéseid változnak,a valóságértelmezésed széthullik és újjáalakul-ami enyhén szólva is zavarba ejtő!
Ezek a kérdések és válaszok néha körbe járnak;több értelme van,ha saját érzéseiddel és saját meggyőződéseiddel kapcsolatban teszed fel őket."

Millió ölelés!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anett