Kedvezményes könyvvásárlási lehetőség!

Kedves Teremtőtársak!

Az Édesvíz Kiadó lehetőséget biztosít számunkra, hogy a Titok és az Így működtesd a Vonzás törvényét című könyvet kedvezménnyel megvásárolhassuk. Akit érdekel, és még nem jutott hozzá, kérem, iratkozzon fel, hogy tudjuk, hány könyvet kérjünk.

A Secret c. könyv ára 20% kedvezménnyel 3200 FtELFOGYOTT
Így működtesd a Vonzás törvényét c. könyv 20% kedvezménnyel 1800 FtELFOGYOTT
A két könyv együtt 20% kedvezménnyel így 5000 Ft ELFOGYOTT

A könyvek átvétele első alkalommal a szept. 23-i (most vasárnapi) tali után lehetséges, aki rendelt.ELFOGYOTT

Feliratkozni lehet a csillair@freemail.hu emailcímen.

Szeretettel: Csillátok

HozzászólásokKedves Mindenki!

Négy könyvet rendeltem meg (magamnak és az egyre inkább érdeklődő 13 éves gyerekemnek).
A vonzás törvénye 2790ft helyett 1953ft
Igy működtesd a vonzás törvényét 2190ft helyett 1533ft
The Secret 3990ft helyett 2793ft
Megoldás-Minden helyzetből van kiút! 3490ft helyett 2443ft
Szállítási költség 199ft
Összesen:8921ft és ennyit is fizettem a 20+10%-kal.
Csodás napot:
ÁgiKedves Ági, és könyv érdeklődők!

Most kaptam én is Bookline kupont, tényleg van rajta nagy betűkkel további 10% kedvezmény, de olvassátok el az APRÓBETŰT. Alul a felhasználási feltételek között azt írják, hogy a kedvezmény NEM vonható össze más kedvezménnyel, és a kedvezmény maximális mértéke nem lehet több 30%-nál.

Ez azt jelenti, hogy figyelembe véve a szállítási költséget is, még így is nálunk a legolcsóbb a Secret könyv :))))) De ha valaki tényleg tud olcsóbbat, szóljon! :)))

Mindenkinek gyönyörű napot!!for Secret Admin

Thanx a korrect válaszért, köszönettel

egyensúly yin yang igy - kerülünk harmóniába- visszabillentem :-))))) hála nekedMegszereztem:))))

Én a neten megrendeltem még szept. 15 előtt a könyvet, majd megjelöltem, hogy átveszem személyesen a Pólus Centerben...és már 16-án magamhoz is szorítottam a könyvemet!!!! Azóta is naponta dajkálgatom, mert ez nem csupán egy könyv a sok közt a polcomon:)))

Evelyn:)Könyvrendelés

Sajnos ma kaptam egy telefont az Édesvíztől, hogy elfogyott a könyv, csak a következő nyomásból kaphatunk majd, úgyhogy a rendelés mostantól nem él... :(Válasz Secret Keresőnek

Nekem megvan az angol változata a könyvnek, és az 60-70%-ban fedi csak a filmet, de sok kommentár is van benne, ami a filmben nincs. Úgyhogy összességében nem igaz, amit írt, mert nem szó szerint a film van benne.... a magyar könyv pedig úgy tudom szó szerint az angolról lett fordítva. De felületes szemlélőnek úgy tűnhet, hogy ugyanaz mint a film. A hozzászólásból nekem úgy tűnik hogy az illető csak belelapozott, és látott pár ismerős mondatot, és ebből vonta le a következtetését.

De én egyébként akkor is megvenném, ha a film lenne szó szerint :))Drága Okina54! :-)))

Drága Okina54,

már megbocsájts nekem, de pontatlan olvasásod miatt le kellett írnom a véleményem, szó nélkül nem nézhetem, amit feltettem a fórumon, AZT ÉN IS TALÁLTAM a bookline oldalán, egyetlen kérdést tettem fel, hogy...

kinek van meg a könyv ez tényleg igaz? :-(

én mindössze a feltett kérdésemre vártam választ amit eddig még senki nem vállalt fel őszintén ezen a lapon


felhasználónév: Nagy Mihály Budapest bejegyzését másoltam be, ő fel merte vállalni a véleményét……

a szeretet kísérjen téged és akik olvassákKedves Ági!

Igen , igazad van , úgy van ahogy leírtad. Kapok egy kódot mailban amit a rendeléskor be kell írni , akkor kapok még 10% kedvezményt.

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!
Szeretettel : TikeKedves Admin!

Én is a Bookline-tól vásárolom már egy ideje a könyveket.Egy-egy megrendelésem általában 4-5 könyv ami10 000Ft felett van és gondolom ezért, minden hónapban kapok tőlük egy levelet , hogy az én személyes kedvezményem a 20% mellett további 10%. Szerintem Tike erről a 10%-ról beszél.
Szeretettel:
ÁgiKönyv árak

Tudomásom szerint a könyv a legolcsóbb a Bookline-nál, ahogy Tike is írta, de ott is ugyanúgy 20% kedvezmény van, mint itt, csak a kerekítés miatt van 8 Ft különbség... A 10% további kedvezményről nem tudok, pedig én is a Bookline-nál vásároltam mostanában minden Édesvíz könyvemet... Tike ez hogy van, ez még a 20%-on felül kaptad? Az Édesvíznél pedig csak most akciós a könyv, bevezető áron, ha jól tudom 25% kedvezmény van, de csak szeptemberben. De én azért most bevallom - tudom lusta vagyok, na :)) - de örülök neki, ha máshol még olcsóbban meg lehet venni, mert legalább nem kell a szigetes találkozóra könyveket cipelni :)))))Anikó Drága Anikóm!

Szívemből szóltál.
Én pontosan így gondolom.Nagyon hiányzol ám Nekünk,
ne csak olvasgass,hanem írjál is,mint most,hogy az is épülésünkre szolgáljon!!!!!
Szeretlek Drága.Alig várom a vasárnapot,hogy jól megölelhesselek,és a szemedbe nézhessek.
Szeretettel hordom amit kaptam,és tetszik mindenkinek:-))
Ölellek:ErcsikeDrága secret kereső !!!:))))

Amit írsz, és ahogyan írod, nem a szereteted jegyében írtad, és a mi szeretetünk épülésére szolgál.

A könyv olyan amilyen lett.
És elhiheted, Én egy remekműnek érzem, mert az Ember aki átadta nekünk benne tapasztalatát, a TITKOT magát, mélységes tiszteletemet élvezi. S, mint olyan, a KIADÓ is, hiszen egy csodáaltos remekmű született általuk. Kézbevenni ezt a könyvet, maga a legszentebb gyönyörűség.

Mivel kész, nem tudunk rajta változtatni. És Én amin nem tudok változtatni, azt elfogadom. Ha tagadok valamit, azzal energiát adok a hiány oldalának, ami nem cél. Célunk az itt a fórumon, és az Életünkben is, hogy szeretetünket osszuk meg Lélektársainkkal. Az Embertársainkkal.
A könyvet én azért vettem meg, és itt most közzéadom 2990 Ft-ért az Édesvíz Könyvesboltban, mert a DVD ingyen került hozzám. Én akkor tettem egy szándék nyilatkozatot, hogy hivatalosan is birtokolni akarom ezt a Szellemi Művet. Az, ha valakinek nem tetszik egy könyv a film megnézése után, egy dolog. Megint más dolog ezért szitkozódnunk, amikor a fejlődésünk a Cél.

Szived halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg.

Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. BuddhaDrága Tike!

Eszem ágában sincs semmi rosszat feltételezni, sőt! Inkább örülök, hogy egy általam nem ismert dologról új információt kaptam általad! Hálásan köszönöm!
Puszi: Csillád :)
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *Kedves Csilla!

Hidd el semmi rossz indulat nincs bennem . A bookline oldalról másoltam ki a szállitási feltételeket.
Tőlük kaptam a mailt is amiben a 10% kedvezményt adják.
Csak a jószándék vezérelt!

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!
Szeretettel : TikeÓ, tessék mondani!Hogy is van ez? Ezt nem ismerem.

Ez nem a postára vonatkozik, az tuti! A posta minél kisebb dolgot küld az ember annál többet fizetett és egyre többet!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *Magyarországon érvényes

Magyarországon érvényes szállítási áraink:

* 0-3 000 Ft-ig rendelési összegig: 800 Ft szállítási költség
* 3 001-6 000 Ft-ig rendelési összegig: 400 Ft szállítási költség
* 6 001-9 000 Ft-ig rendelési összegig: 200 Ft szállítási költség
* 9 000 Ft értékű rendelés felett ingyenes )

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!
Szeretettel : TikeKedves Tike!

Kérlek, add hozzá még az 1075 Ft posta ktg-et és akkor rádöbbensz,
még sem annyi! Amit mi ajánlunk, az az, hogy személyesen kapja meg midnenki a fentebb közölt kedvezménnyel a könyveket.

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *Könyv

A oldalon a Secret cimü könyv ára 3192FT
AzIgy müködtesd a vonzás tövényét cimü könyv ára 1752FT.
Ha regisztrált tag vagy kaphatsz még 10% engedményt.

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!
Szeretettel : Tikehm:-((

Kinek van meg a könyv, ez tényleg igaz? :-(((((

"""" Felhasználónév: Nagy Mihály - Budapest............De éppen ezt mondom, hogy minek megvenni ezt a könyvet ha ugyna az van leírva benne, ami a filmben elhangzik. Legépelték a dokumentum film szövegét. A másik, hogy agyonra van húzva. Nomrális tördelés mellett fele ennyi sem lenne a szöveg. Én is azt gondoltam, hogy megveszem ha kijön. De nagy csalódás volt, jó hogy megnéztem és nem vettem meg látatlanban.
Nehogy megvegye valaki ezt a könyvet. Katasztrófa. Sok értékes könyvet kiad a Édesvíz, de nagyon sok rosszatt is. Ennek a mondanivalójával semmi baj nincsen. Nem azzal van a gond, de hogy kiadták a The Secret című filmet, szövegben. Vagyis az van a könyvben amit elmondanak a filmben. Semmi plussz. Katasztrófa. Illetve az, hogy széthúzták ennyi oldalra, amúgy ha normálisan lenne szerkesztve még 100 oldal sem lenne. Ha valaki kiváncsi erre, akkor keressen rá a film feliratára és olvassa el azt, ugyan az, mint ez a könyv. Mocskos dolog volt ezt a könyvet megjelentetni főleg ennyi pénzért. Semmi pluszt nem mutat, mond a filmhez képest! """"""""Csillánk és Imiapánk:-)

Csodálatosak vagytok,köszönjük!!!!!
:-)))