Csalódottságot mosollyal ...

Tegnap háromszor is pofára estem, nem szó szerint. 3 számomra fontos emberben csalódtam akiket végleg el kell felejtenem. Ami számomra hihetetlen az az, hogy egyáltalán nem voltam szomorú és most sem vagyok az! Na jó, kb 1 percig zaklatott voltam és dobogott a szívem, de utána mosolyogtam egyet és kész :))
Ez azt jelenti hogy jó úton haladok? Elegem van a tervezésből hogy előre megszervezem az életemet hogy kivel mit akarok. Egyszerűen csak élni szeretnék!
Mindig kiszemelek magamnak egy pasit, utána valamiért nem jön össze. Tegnap elalvás előtt azon gondolkodtam hogy mi lehet ennek az oka, mert tuti nem véletlen és valamit kell (kellene) ezekből az esetekből tanulnom, és sajnos nem nagyon jövök rá hogy mi az. Talán hogy ne szervezzem meg ennyire az életem? Vagy hogy lazábban kéne vennem a dolgokat? Esetleg jobban kéne koncentrálnom rá? Vagy éppen ellenkezőleg, hagyjam hogy történjenek a dolgok maguktól? Bízzak abban hogy majd együtt leszünk egyszer és éljem tovább az életemet, vagy bízás nélkül éljek tovább?

Kata

HozzászólásokVagy pedig annyi más

Vagy pedig annyi más nő/férfi van mint fűszál a réten:)Ha nem csak msn-en

Ha nem csak msn-en beszélgettek, tegyük fel találkoztok néha napján, akkor megkérdezhetnéd tőle, hogy miért nem volt msn-en(ide jöhet egy édes/keserű/szexi nézés és nevetés mert az mindig jó :D)
Ő pedig előhozakodik valami kifogással vagy igazsággal. De akkor szerintem az is elképzelhető, hogy mint írtad tudod, hogy tetszel neki és még ki tudja mi mindent nem tudsz:D, na és mivel ő azt gondolja, hogy semmi esélye(ha gondolhatja akkor ez a valószínű, ha nem akkor ez az elmélet alapból kilőve) ezért nem keres, elszeretne felejteni, mint te őt és keres egy másik nőt. Vagy csak egyszerűen satu részegen fekszik valahol miattad és azért nincs fenn msn-en:D Szóval a lehetőségek száma igazából végtelen, jobban kellene ismerni őt vagy a körülményeket, hogy pontosabbat tudjak mondani. De azt hiszem itt ennyit tudtam (segíteni?) mondani.
De nem szabad feladni soha. Mint tudjuk a mondás is vagy a falfirka is ezt mondja:"Busz és nő/férfi után nem futunk, mert jön másik." És ez igaz.Hát mi ismertük egymást

Hát mi ismertük egymást régebbről és amikor felvettük egymást msn-re akkor beszélgettünk meg minden jó volt utána meg egy idő után nem írt én meg töröltem őt mert elakartam felejteni:D De amúgy tudom hogy tetszem neki szóval ez holtbiztos:D aztán most is felkerült az msn-emre (ő kérte el) és msot megint az a helyzet hogy nem ír .... és régebben is ugyan ezt játszotta el! és már nem értem komolyan D:aha...

Egy kicsit még maradok, mert ha jól látom ez egy alap nőcsali, ha lehet így fogalmazni. Ha jól értem kézzel-lábbal kérte/kéri el egy srác az msn címed, gondolom én beszélgettek is aztán lassan vagy egyik pillanatról a másikra semmi.
Ez két dolgot jelenthet(szerintem):
Arra játszik rá a gyerek, hogy hiányzol neki és majd te megkeresed:D Ez egy nagyon szemét taktika, de nagyrészt beválik, ha látszik a lányon, hogy kedvel. De szigorúan csak akkor használható, ha holtbiztosak vagyunk a dolgunkban különben b.szhatjuk az egészet. Ilyenkor fontos, hogy ne fuss utána max. megkérded, miért nem voltál msn-en? És többet nem is kérdezgeted.
Másik, dolog, hogy feltűnt egy vagy több srác aki akar tőled valamit és inkább félre áll mert látszólag vagy valószínűleg őket/őt részesíted előnyben vele szemben, holott nem tudni:D
Na látod milyen ez a férfi logika:D
Nem szentírás amit én most leírtam, de alapjáraton én így gondolkodok, szóval ha tévedek bocs:DKöszi!!! Megfogadom a

Köszi!!!
Megfogadom a tanácsaidat!! :D
De tudod mit nem értek bennetek? Hogy van amikor érdeklődnek ezerrel utána meg semmi ..... msn-en is várom hogy írjon már rám de nem ír pedig ő keresett meg engem hogy vegyem fel ........... :D
Mégegyszer kösszi :):D

Na most megnyugtattál, de tényleg. :)
A válaszaidat pedig mégegyszer köszönöm.(néha összeesküvés elméleteket gyártok a fejemben ha nagyon unatkozok :D)
Sok sikert kívánok a kapcsolataidhoz és hozzáfűznék még valamit, ha lehetne...
Nem tudom, hogy melyik bejegyzésben(lehet ebben) írtad, hogy futsz a fiúk után. Ne tedd!:D
Ha nem futsz utánuk hanem elérhetetlennek tűnsz, aki kéreti magát, akkor meglátod párosával lógnak majd és nem győzöd őket páros lábbal rugdosni.:D Csak nézz sejtelmesen a szemükbe(elég egyszer) és meglátod a hatást. Higgy nekem, én mindig ezért(is) szívom meg a csajokkal:D
Most visszagondolva viszont lehet, hogy ezeket valaki már megfogalmazta pár kommenttel visszább, de mindegy is.:D
Hajrá tehát, mindent bele stb, stb...
Szia!Pest :D Nem járok én arra

Pest :D
Nem járok én arra Nyíregyháza fele :DEzis ismerős valahonnan...:D

Most már tényleg egyre jobban kezdek aggódni/félni, hogy... :D De ha nem te vagy akkor mindegy is. Ha nem mond neked semmit az, hogy Nyíregyháza akkor minden ok:D
Hogy én hova valósi vagyok? Képzelj el egy falut, egy átlagos Szabolcsi falut...Keresztezd Brooklynnal, adj hozzá pár száz magyar négert(nem vagyok rasszista, csak nem akarom írni, hogy cigány) rengeteg öreget és voálá, megkapod azt a helyet ahol lakom:)
Nagyon köszönöm azért, hogy ilyen gyorsan válaszoltál, nem hittem volna.
De azért legalább egy megyét írhatnál.:DSzia! Biztos vagyok benne

Szia!

Biztos vagyok benne hogy nem én vagyok akit keresel mert én senkinek nem meséltem el ezeket a dolgokat csak itt az oldalon :)
Meg a baráti körömbe lepleztem a csalódottságaimat úgyhogy senki nem tud semmit :D De te hova valósi vagy? :DIsmerős valahonnan...

Szia Katababy!

Furcsa dolog ez az szabadidő, ha van egy kis ideje az embernek, akkor ötlete nincs, hogy mit kezdjen vele. Azt hiszem Krisna után keresgéltem az interneten, aztán valahogy ide kerültem és olvasgatva a bejegyzéseid...
Nem bírtam ki, hogy ne kérdezzem meg, (persze ez már magánszféra és ha nem válaszolsz rá megértem)
hogy hova valósi vagy?:D
Most lehet, hogy furának tűnhet ez a kérdés hiszen a lelkiállapotod valószínűleg nincs a toppon én pedig ilyen már bocsánat, hülyeséget kérdezek.
És, hogy miért? Az ok csak annyi, hogy a történet nagyon ismerős...Egy jó barátom is hasonló cipőben járt és egy ideje már nem beszéltem vele. A történet, a kor pedig megegyezik, csak az a fránya lakhely...:D Szóval érdekes lenne ha te lennél az:)
Értem én, hogy ez egy abnormális kérés és valószínűleg nem válaszolsz rá érthető okokból, de ha netalán csak egy kicsi esély is van arra, hogy válaszolsz és nem küldesz el a jó ég tudja hová :) akkor azt nagyon megköszönném. Az én lelkemet nyugtatnád vagy éppenséggel nem, a válaszoddal.
Előre is köszönöm, bármit is reagálsz erre a fantasztikus kommentre!
És, hogy hozzászóljak a történtekhez, kitartás! :)
Ami késik nem múlik meg minden, a lényeg a pozitív gondolkodás vagy mi a fene.Szia Katababy!

A barátnőm is ezt a cipőt húzta, pont meg kellett őt is erősítenem.
A ragaszkodás egy érzelmi horog, amit a másik szivesen használ arra, hogy érzelmileg lógasson, miközben, nem hajlandó kielégíteni az igényeket, mert belül nincs elköteleződve annak, hogy tartós kapcsolatot létesítsen.
Megerősítő mondatok:
Minden pillanatban szabad vagyok.
Oda figyelek az igényeimre.

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipopJaj Lolli köszönöm, sokat

Jaj Lolli köszönöm, sokat segítettél megmondom őszintén. Ezt a ragaszkodásos dolgot tényleg el kell felejtenem. És már jó úton haladok, ennél már csak jobb jöhet !! :)Szia Katababy!

Tök egyszerű, hogy miért nem jön össze.
Most nekem se jött össze, mert kiderült, hogy egy belsőleg bizonytalan embert vonzottam magamhoz.
Már az elején is voltak jelei.
Figyeld meg, hogy azonos folyamat séma szerint halad mindíg a dolog.
Arra irányul, hogy egy hiányzó szükségletet kitöltsön.
Csakhogy erre nincs szükség.
Belül bizonytalan vagy, és ezért vonzod be ezeket a Pasikat.
Nagyon kevés kommunikációval próbálnak közeledni, és aztán még a maradék is elfogy. Figyeld meg, hogy gyakran teljesen személytelenek, és az őszinte érdeklődés is hiányzik belőlük.
A legjobb ilyenkor, ha még előfordul ilyen eset, hogy kapcsolatban maradsz a családoddal, barátaiddal, és itt a secrettel.
Így sokkal jobban jutsz túl rajta, mert beszélgetsz az emberekkel.
Képzeld én sem vagyok szomorú, pedig el kellett engednem egy ilyen fickót.
Egyébként ez már azt jelenti, hogy jó úton vagy!
Elképzelhető, hogy találtál vigaszt belül, ez jó.
Tudod nekem mi segít?
Kimondom, hogy szabad vagyok. :)))
Nem kell tervezni, csak épp ami szükséges.
Ja ez a kiszemelősdi eleve ragaszkodással indul. Ezek nem szoktak összejönni megsúgom.
Akik jól érzik magukat együtt, azok szivesen vannak egymással, és nem kell erőltetni.
Úgyhogy haladunk! :)))

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipop