Kisérletek.. bizonyosodások

Sziasztok :)
Találtam egy nagyon érdekes videót.. egy kicsit/nagyon megdöbbentem, annyira, hogy magam is belekezdek ebbe kísérletbe.
Azt gondolom, vannak sikereim az életben, optimizmus, pozitív gondolkodás.. stb.. de valahol mélyen magamban van egy ici-pici szkepticizmus... sorssal, véletlennel bármivel kapcsolatban, amit rajtam kívül álló erőnek titulálok az életemben.
Úgy gondolom, hogy ez a kísérlet, abszolút kenterbe vág mindent egyszer s mindenkorra a gondolataink erejével kapcsolatban, ami ellent mond a TITOK-nak.
Én megcsinálom.. javaslom ti is tegyetek így.
Sok sikert :)

Szeretettel:
Gál Jani :DHogy all a kiserlet?

Csak kivancsisagbol, hogy allsz a kiserlettel?
Varom a valaszt engem meg erdekel :) Majd mutass kepeket ha tudsz!

Koszi Szep napot Nektek!Kedves oszkar :))

Szerintem nagyon sokan elgondolkodtak rajta, hogy a világ nagy tanításai a hitről és a szeretetről szólnak.. :))))
"Egy helyes gondolatot tartósan sosem lehet elnyomni." Otto von Bismarck

Ám úgy gondolom kell egy kis egészséges kételkedés... ami kíváncsibbá teszi az embert.. ettől csak még érdekesebb az élet :)))

"Az ember rabjává válhat egy elragadtatottságnak, ha nem érti meg idejében, miért vált elragadtatottá. Meg kellene egyszer kérdeznie magától: Miért ragadott úgy el ez a gondolat? Mit jelent ez rám nézve? Egy ilyen szerény kételkedés megóvhat bennünket attól, hogy saját gondolatainknak maradéktalanul rabjai legyünk." Carl Gustav Jung

Buddha is rengeteget fejlődött a tanulási útja során, hiszen évekig tanulmányozta és gyakorolta a különböző jóga iskolákat.. és mégsem fogadta el a tanításukat, tovább keresett és tovább kutatta a megvilágosodás eszméjét, addig amíg rátalált önmagában az igazságra, ami nem azt jelenti, hogy amit addig tanítottak az hamis lett volna, csak nem érzete magáénak..
A félre értések elkerülése végett nem vallom magam sem Jézusnak, sem Buddhának, sem Mohamednek.. (csak annyira vagyok Buddha mint bárki más :))))
Arról van szó, hogy ne higgyünk el mindent első szóra, ne fogadjuk el a készen kapott gondolatokat, hanem értsük meg miről is szól..

"Bízz azokban, akik az igazságot keresik, és kételkedj azokban, akik már megtalálták." André Gide

Nem tanítottak meg rá, hogyan kell gondolkodni.. és persze a tanításokat is félre értjük, mert számunkra más jelentésük van a szavaknak..
Tök jó lenne, ha az embernek elmondanák egyetlen mondattal gyermek korában, hogy..
- Kisfiam/lányom a gondolataiddal alakítod az életed, ha arra gondolsz sikeres leszel az leszel, ha arra gondolsz kudarcot vallasz, akkor kudarcot vallasz..
Ha valakit nem így neveltek, akkor meg kell érteni, alkalmazni és ez egy hosszú folyamat.. nem megy ukk-mukk-fukk..
Másként kell gondolkodni, másként kell cselekedni, másként kell tervezni, másként kell önmagunkra gondolni és másként kell a világra gondolni..
Sokan elcsodálkoznak még önmagukon is vagy egyáltalán az embereken, hogy miért nem hisznek egyből, miért nem egyből így gondolkodnak.. mert ilyen az elme, ilyen az ember..

"Ha valaki mindjárt kezdetben bizonyosságot akar, kétségek közt fogja végezni. De ha mérsékli magát, és a kételyekkel kezdi, akkor el fog jutni a bizonyosságig." Francis Bacon

Az egész embernek, mindennek, a VILÁG-nak kell megváltoznia bennünk..
Ez olyasmi mint annak idején a rabszolga felszabadítás.. azt mondták több mint 100 éve a rabszolgáknak.. -Ok. szabadok vagytok menjetek isten hírével.. azok meg csak álltak bambán, hogy MI??? MI VAN??? Nem tudjuk hogyan kell, rabszolgák vagyunk!!!!!!!!!!!
Most is áll sok afroamerikai bambán és még most is sok fehér néz rabszolgaként a feketékre..
Még most is küzdenek a rabszolgaság mételyével, pedig már mióta szabadok..

A szellemi/lelki rabszolgaság is ilyesmi..
Ezek nagyon mélyen az emberi elmébe, gondolkodásba gyökerező dolgok.. persze vannak mázlisták, aki magasabb szellemi szintre születtek, de azt gondolom mindenki csak onnét tud feljebb lépni ahol éppen van :))))

Én is csak azon vagyok, hogy minél magasabbra jussak szellemi/lelki/spirituális szinten és minden tőlem telhetőt megteszek ennek érdekében, ha a rizses bulit érzem hasznosnak akkor azt :)))))))

GÁL JANI.. :DDDDDD:D Rossz linket kuldtem :D

Azthiszem felreertetem valamit ott a topicban :) A kenterbe vag mindent, tul hoszan irtad a veget :))
A viz uzenetei filmet a google videoban lattam, roman felirattal, itt talalhato AKi nem tud angolul az is megnezheti mert erdekes :D Lasd a rizses kiserletett a 49:30 nal, a forrast,az eredetit :) nem a Balogh-os verziot :) En mar lassan egy honapja ratalaltam es meg is neztem 2x! Sokszor a Titkot is megnezem hetente 3-4 szer, a magyar szinkronost termeszetesen, azert mert mindig mas szituacioba kerulok,es mindig mast es mast elek at a video megnezesevel. Az egesz videot ha megnezed oszezavarodhatsz, mert az az informacio mennyiseg zsufolt mondhatni es egy melyebb megertesi forma valojaban, nem egy felszines. Itt a lenyeg a HIT! Akarmibe is hiszel igazad van! Es barhogy is dontesz egy adott kerdesbe, mindenfelekeppen igazad van, Mert a hit ez a dontesed teremto folyamat! DE HA NEM HISZEL SEMMIBE, ELVESZETT EMBER VAGY :( A vilag oszes vallasa a hitrol szol es a szeretetrol, vajon miert? Gondolkozott mar ezen valaki valaha? Majd irjatok erdekel a velemenyetek, plane Janos,a te velemenyed ;)
Nem huzom tovabb az idot, majd irjatok ;)
Tovabbi gyonyoru szep napot kivanok mindenkinek!
"A titok válasz mindenre, ami volt, ami van, és ami valaha lesz."Kedves oszkar :))

Nem tudtam, hogy a kísérlet alapja a víz üzenetei című filmből van, (nem láttam a filmet, a könyvet sem olvastam)
A youtube-on találtam ezt a videót, de itt a srác azt mondja, hogy Balogh Bélától vette az ötletet..

Hol írtam, hogy ellent mond a Titoknak??? Ezt nem igazán értem????
Pont azt írtam, hogy kenterbe vág mindent, ami ellent mond a Titoknak.. tehát legyőz mindent, ami ellentmond a Titoknak.. tehát félre söpör mindent, ami ellent mond a Titoknak.. tehát erősíti a Titkot..

A többivel totál egyet értek.. :))))

GÁL JANI.. :DDDDDDGal Jani!:)))

Nagyon teccik a kozvetlen,egyszeru stilusod!:)))DDDDDD
Szerintem csaltal!:))))))))))))
Te mindket riszt szeretgeted!:))))))))))))))

Szeretettel,
felebaratKedves Jani!

Szerintem te roszul alltal hozza a kiserlet bemutatasahoz!!! Mar csak ezert regiztem hogy elmondjam neked :D amugy meg folyamatosan olvasom az itt megjelenitett hozzaszolasokat!
A lenyeg hogy nem mutattad be hogy a kiserlet alapja,a viz uzenetei cimu filmbol van =>> . Ez az egyik dolog. A masik az az erdekes kijelentesed hogy :
"ami ellent mond a TITOK-nak."
Mar miert mondana ellent??? Szerintem tokeletesen megfelel neki mivel a viz mint minden ezen a vilagon ENERGIA! Azzal a plusz tulajdonsaggal hogy a viz kepes informaciokat tarolni,es erzekeli a kornyezete rezgeseit, mint minden mas. Csak epp a viz minden elo organizmus alapja, azaz a TE 70%-od is viz ezek szerint. A vonzas torvenye szerint a hasonlokat vonzuk,ugy gondolati mint fizikai szinten,es valoszinuleg benned is viz van :D :D :D. A pozitiv gondolkodas bizonyitott jotekony hatassal van minden egyes targyra es lenyre ami korulottunk van. Mondok egy peldat. Nagybanyam 3 honapig nallunk lakott mikor hazajott magyarorszagrol"mivel en nagyvaradi vagyok mellekesen :D azert nem irok amugy ekezettel mert igy szoktam meg:P SORRY!!!" Szoval itt volt nalunk 3-4 honapig,es o tudom hogy egy ketsegbeesett ember,es valoszinuleg negativan gondolkozik. Mikor hozzank jott 1 honapra ra elkeztett peneszedni a fall es a szekreny ami mellett aludt, sot most vettem eszre ennek mar fel eve lassan, hogy az agy ahol aludt,vagyis csak az agy alja peneszedett vegig ott ahol aludt. Ezt a viz uzenetei video megertese utan ertettem meg,hogy menyire hat a gondolkodas a kornyezetre, mert korulottem sose tortent meg ez mai napig! Es miota elment nem jott tobbet elo. Ez most ugy rizsel mint faval,vagy akarmilyen anyaggal mukodik amivel kapcsolatba kerulsz csak mint tudjuk mindenhez ido kell.Es eros hit!!
Szoval ha maskor kiserletet emlitgetsz tedd azt tokeletesen erthetove mindenki szamara!
Csak enyit szerettem volna hozzaszolni az elmenyeimmel kapcsolatosan, vannak meg boven mert viztisztitokkal is foglalkozom :D Ugy hogy lehet kerdezni ;)
Nagyon szep napot Kivanok Minenkinek!!! Es teljesuljon be mindanyiotok alma :)
Szeretett,Hitt csak enyire van szuksegetek!!!!
Tisztelettel Oszkar ;)Üdv :))

Egy kicsit érdekesen alakul a dolog.. ugyan is egyik sem romlik..
Pont ma nézegettem, de mindkettő makkegészséges..:))))
Nem tom mi van :))))
Mennyi a főtt rizs szavatossági ideje? ilyen gatyarohasztó melegben.. már ki kellene mászniuk az üvegből..
De mivel elhatároztam, hogy addig csinálom, amíg valami jelentős változás történik.. még nincs vége..

GÁL JANI.. :DDDDDDGal Jani!

Mi van a rizseiddal???

Szeretettel,
felebaratEzt, hogy érted???

Én azt hogy nem zavar, mit teszel arra értem, hogy nem zavar ha nem kételkedsz.. mivel azt kérdezted baj e nekem..
Engem nem zavar, az se ha kételkedsz és az se ha nem kételkedsz..

A videókat azért raktam fel, hogy akik erősödni szeretnének önmagukban, ne maradjanak bizonytalanok, ha bizonyosabbak szeretnének lenni..
Nem mindenki betonbiztos... és ezen szerintem semmi kacagni való nincs..

GÁL JANI.. :DDDDDDÖrülök, de akkor ezt miért kellett külön jelezni, ha ...

nem zavar? :-)Engem nem zavar, akármit csinálsz.. :))

GÁL JANI.. :DDDDDDEgyébként a kutyámban már nagyon előnyös változások...

zajlottak le a rizstől és a csirkehústól, amiket nem szárasztottam ki a polcon, hanem nekiadtam.
Két hete műtötték, és szinte gyógyult, már ugyanúgy ugrál, ahogy régen, és semmi baj nem volt a felépülésével. :-)
Nagyon szeretjük, szinte mindig mellette volt valaki és szeretgette. :-)
Egyébként rákos volt, de már teljesen EGÉSZSÉGES.Dehogy, GálJani, én csak abban vagyok mindig...

"betonbiztos", hogy minden jó úgy az életemben, ahogy van. És mindig tudom, hogy a Jóisten vagy Univerzum vagy Mindenség vagy Bárhogy is hívjuk, mindig jó felé terel.
Hát, igen, azt gondolom, nem kételkedem.
Baj? :-)Találtam még egyet :))

GÁL JANI.. :DDDDDDOrigami :))

Megkérdezem azért ha már ennyire ennyire nevetségesnek találod az egészet..

Te sosem kételkedsz semmiben..?? midig betonbiztos vagy magadban??
Mindent tudsz és nem vagy kíváncsi a dolgokra, hogy tényleg úgy van e ahogy írják, mondják, tanítják???

GÁL JANI.. :DDDDDDMinek is kell ez az egész? Mert kételkedtek! Hehe.Kedves Jani!

Amikor megnéztem az ominózus videót, egy szemernyi kétségem sem volt, hogy ez egy "hiteles" kísérlet. Egész egyszerűen hittem, hogy ez így van. Annyira, hogy ma reggel én is elkezdtem, teljesen azonos "feltételeket" kapott mindkét rizs. Majd meglátjuk. A végén leírom Neked, hogy mi lett az eredmény.
Más téma: Voltam asztrológusnál (eddig nem nagyon hittem ebben sem) aki teljesen pontosan szinte szó szerint megerősített abban, hogy amire vagy akire mostanában vágyom, az be fog következni mégpedig hamarosan. (ezt úgy mondta, hogy én egy szót sem szóltam erről) Mi ez ha nem annak a bizonyossága, hogy tényleg működhet a dolog, ha az ember IGAZÁN akarja. Az, hogy én pont most mentem el a nőhöz és éppen most kaptam meg a telefonszámát, ez sem véletlen ugyanis nem én kerestem asztrológust. Amit mondott az is egyfajta megerősítés nekem.

Szóval én hiszek ebben a kísérletben, és nagyon-nagyon kíváncsi vagyok az eredményre. Higgy továbbra is magadban és elsősorban magadban!!!! További szép napot!

moncso:):)juuujdejó :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Én mindenkinek köszöm a hsz.-ét :))

Tanúságos..
És nagyon tanúságos a gyakorlat is..

Alap.. a megfőzött rizs két részre osztottam.. és beletettem két EGYFORMA méretű és minőségű befőttes üvegbe, amit lefedtem celofánnal és rácsavartam a tetejét mindkettőre.
Az egyikre ráírtam szeretlek.. a másikra azt, hogy ..te hülye..
Mindkettő üveget a szobám szekrényének a tetejére raktam egymástól kb. 20 cm távolságra..
Ennyi történt, amit egyformán kaptak :)))
A lényeg ezután jön.. a gyakorlat 21 napig tart.. és ez alatt a szeretett rizst naponta megsimogatom és meg mondom 'neki', hogy szeretem..
Tegnap már megfigyeltem valamit.. a szeretett rizs még mindig hó fehér, a másik már sötétedik :)
Azonban ha letelt a 21 nap és szeretett rizsnek még semmi baja, akkor csinálok mellé még egyet és tovább folytatom, kíváncsi vagyok hányszor tovább tart ki, mint a nem szeretett :)))) hirtelen 4X-esre tippelek.. :))))

GÁL JANI.. :DDDDDDSzia Jani!

Just do it!
csak Te vagy, és a saját tapasztalataid, más nem is számít!
Ölelés:
Bea :)))Én nem "rizsázok":))))

Rizs, vagy nem rizs...és a róla szóló történet igaz-e, vagy csak "rizsa", számomra lényegtelen!!!!!!!!! Ezt a filmet már régen is láttam, minden bírálat nélkül egyszerűen tetszett és kész:)
De azért tanulságos volt egyes emberek reakciója, gondolata, válasza erre a dologra itt a topicban...és mélységesen elgondolkodtatott és némelyik nagyon megdöbbentett...

Ha még itt is, köztünk is...na mindegy...egyet tudok! Amikor sok évvel ezelőtt, amikor még sehol nem volt Secret a köztudatban, akkor már kísérleteztem a babjaimmal a poharak alatt...az egyik szép szívecskét is kapott, a másik semmit...se mosolyt, sem szeretetet, sőt rá sem néztem, csak épp megitattam, tehát egyformán voltak fizikailag ellátva, de mentálisan nem...és láss csodát! A szeretgetett babocska hamarabb kipattant, sőt már hozta zöld levelecskéit, amikor a másik még meg sem pattant...engem akkor sem zavart, ki hisz nekem, vagy kinek van olyan véleménye, hogy kissé bogaras vagyok. Kit érdekel más?
És nem bántam, hogy ilyenekre "pazaroltam" az életemből...jó volt szeretetet küldeni még egy ilyen kis növénykének is:)))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Elfelejtünk örülni

Az emberek azt gondolják, ha belekötnek egy-egy szóba, az véleményformálás. Én meg azt gondolom, ha a félig üres vagy félig teli pohárból végre ismét megtanuljuk a félig telit látni, építőbb lesz ez az oldal. Emlékeztek még, miért vagytok itt? Tudjátok, a SECRET!!!!! Én örülök Jani kezdeményezésének. Már régóta írtam itt, teszteljük (Secret Kisérleti Labor - SKL)! Örüljünk, legyünk sikeresek, legyen mivel eldicsekedni, építsük egymást, segítsünk, de legfőképpen szeressünk! Ébresztő emberek, ébresztő!Végre :))))

Köszönöm Shakti :)))

GÁL JANI.. :DDDDDDKisérlet

Szia GálJani!

Üdvözlöm az ötletedet! Én imádok kiséeletezni, és mások kisérletei nem az enyémek, úgyhogy én is csinálok valami hasonlót. Bár nem a bizonyítás, mint inkább a játék és kisérletezés kedvéért. Engem nem kell meggyőzni, és tudom, hiszem, érzékelem és élem, hogy a gondolatnak és a fókuszáltságának teremtő ereje van. Persze azt sem szabad felednünk, hogy a Megfigyelő is hatással van a megfigyelés tárgyára és befolyásolja az eredményt. De hát ez a cél! Na, majd tudósítok! :-D

ShaktiHogy lehetne már "hiteles a felvétel", mikor nem látni...

a lényeget. A RIZST. :-)))))))
Nem vagyok ellene, hogy bárki is kipróbálja, bár én nem pocsékolnék erre el két evésnyi rizst.
Most műtötték a kutyámat, aki már nem fiatal, de bámulatosan gyorsan regenerálódik a nagy műtét után, mert szeretjük. :-)
Inkább neki adom a rizst.
Keverve más finomságokkal. :-)))))Nézd.. :)))

Nem az a lényeg, hogy hiteles ez a felvétel, hanem az, hogy elfogadod, hogy a gyakorlatot meg lehet csinálni és hogy a felvétel hiteles lehet..
Pont ezt írom, tapasztald meg, csináld meg.. :))))
Nem is értem mi ebben a fura????
Bevallom ez az oldal volt az utolsó, ahol azt gondoltam, meg kell magyaráznom, hogy miért csinálom ezt a lelki gyakorlatot..

Meg merném kockáztatni, hogy Balogh Béla is megcsinálta... és nem azért mert nem hinne magában.. egyszerűen még több bizonyosságot akart.. bár Én nem olvastam még egy könyvét sem..
Ám az összes mester akivel eddig összefutottam mind azt mondta, ne higgy nekem, ne higgy a szavaimnak.. győződj meg.

Igen, pont nekem való ez a gyakorlat... mert hajlamos vagyok az elbizonytalanodásra.. de nagyon szívesen találkoznék olyannal aki SOHA nem bizonytalanodik el saját képességeit illetően és megkérném, hogy tanítson, hogyan legyek beton biztos.. Te ilyen vagy????

Nem tom miféle jobbat gondolsz.. én nem találtam jobbat, de annál, hogy TE bebizonyítod saját magadnak úgy, hogy megcsinálod nincs jobb :))

Ráadásul úgy gondolom, hogy az olvasott ismereteket mindenképpen át kell ültetni a gyakorlatba, mert ez a fejlődés útja..
Félre értés ne essék szeretem könyveket, és nem csak ágy alátétnek.. elég sokat olvasok is :)))
Ám hiába olvas el az ember 100 könyvet az úszásról, attól még nem fog megtanulni úszni.. és az sem segít, ha azt gondolja nagyon erősen... hiszem, hogy tudok úszni..
Viszont ha megtanult úszni a gyakorlatban.. hiába olvas el 100 könyvet a vízilabdáról.. nem fog megtanulni vízilabdázni.. a tudást át kell ültetni gyakorlatba.. így megy ez a lelki fejlődés útján is.. lépésenként..
A könyvek az ajtót mutatják meg de belépni nekünk kell..

GÁL JANI.. :DDDDDDMég egy kérdés: Szerinted hiteles az, hogy az egyik...

dobozban egyáltalán nem látszik a rizs? Hiteles ez a felvétel?
Tedd a kezed a szívedre!
Én bírom Balogh Bélát, és a Végső valóságot is olvastam.
De ez a kísérlet ilyen formában, hogy nem látni az eredményt, több, mint röhejes.
Te elhiszed, amit nem látsz, vagy nem tapasztalsz meg?
Főként azok számára nem bíztató, akik, mint Te is, hajlamosak az elbizonytalanodásra.
Tegyél fel egy olyat, ami mutat is valamit!Azért mert nagyon érdekesnek találtam..

Ide írom a fórum bevezető szövegét :))))
Ha ezt is meg kell magyarázni, akkor.. izé..

"Sziasztok :)
Találtam egy nagyon érdekes videót.. egy kicsit/nagyon megdöbbentem, annyira, hogy magam is belekezdek ebbe kísérletbe."
Nem olvastam Balogh Béla könyvét, nem hallottam erről a gyakorlatról és nagyon kíváncsi lettem.
Nem csináltam még ilyet és naivan arra gondoltam ti is érdekesnek találjátok.. (és egy kicsit (TITOK- ban) reménykedtem benne, hogy sorban jönnek a hsz-ek, hogy de jó ötlet Jani, én is megcsinálom, meg én is, és én is, és én is.. e helyett még nekem kell magyarázkodnom, hogy miért csinálom :)))))

"Azt gondolom, vannak sikereim az életben, optimizmus, pozitív gondolkodás.. stb.. de valahol mélyen magamban van egy ici-pici szkepticizmus... sorssal, véletlennel bármivel kapcsolatban, amit rajtam kívül álló erőnek titulálok az életemben."
Ez megint csak rólam szól.. a bizonytalanságaimról.
Mivel alapvetően optimista vagyok és pozitív beállítottságú, azért néha én is elbizonytalanodom, a külső erők és a saját szellemi erőmet illetőleg és ez nem azt jelenti, hogy nem bíznék magamban vagy nem mondanám magamnak, hogy képes vagyok erre arra.
Mindössze annyit jelent, hogy tanulom az életet és ezt nem szégyenlem.. sőt BÜSZKE vagyok rá.

"Úgy gondolom, hogy ez a kísérlet, abszolút kenterbe vág mindent egyszer s mindenkorra a gondolataink erejével kapcsolatban, ami ellent mond a TITOK-nak."
Annak aki ERŐSÖDNI szeretne a hitében végre valami kézzel fogható, ha kevés, hogy Balogh Béla azt mondja vagy Masaru azt mondja..
GYAKORLAT.. nem pedig csak a szöveg, hogy bízzál, gondolkozz pozitívan és meglátod minden szuper lesz..

"Én megcsinálom.. javaslom ti is tegyetek így.
Sok sikert :)"
Azt gondoltam, hogy sok olyan ember van itt mint Én, aki 'él-hal' a szellemi fejlődésért, határtalanul kíváncsi és minden eszközt megragad arra, hogy még többet tanuljon a világról, az életről, önmagáról, hogy kitágítsa a tudatát, hogy gyakorolja a szellemi energiáinak az irányítását.

Nem mellesleg a videó is erről szól és egy olyan ember csinálta, aki szintén kíváncsi volt az eredményre és nem elégedett meg azzal, hogy valaki más megcsinálta.. és mint olvashatod a hsz-ekben egy páran ismernek valakit aki ismer valakit, akinek sikerült..
Én nem olyan ember szeretnék lenni, aki ismer valakit, aki ismer valakit akinek sikerült..
Én olyan ember szeretnék lenni, akinek sikerült és ezt csak úgy érhetem el, ha megcsinálom :))))

Úgy gondolom, hogy a pozitív gondolkodást nem lehet erőltetni.. aki nem hiszi el a videót, járjon utána..
Megint csak nem mellesleg bennem fel sem merült, hogy a kísérlet nem hiteles akármi miatt, és hogy nekem nem fog sikerülni :))))
Én nem akarok senkit meggyőzni, hogy gondolkodjon pozitívan.. higgyen önmagában és a szellemi erejében..
Ám van egy idevágó magyar mondás:
Nem erőszak a disznótor.. :)))

Mellé nyúltam????????

GÁL JANI.. :DDDDDDTe MIÉRT tetted fel ezt a videót, GálJani?

Csak kíváncsiságból kérdezem? :-)))))
Mert OKA mindennek van.
Ilyen az élet! :-)Én éppen azokról beszéltem, akik NEM hisznek ebben.

Szerintem még jobban megerősíti őket ez a video, mert nem egyformák a dobozok, és egyáltalán nem látható a rizs.
Arra gondolhatnak látva a filmet: Ez a sok hülye hogyan hiheti el mindezt?
Tehát szerintem nem jó, hogy mutogatunk egy ilyen felvételt, mert nem bizonyítja az állítás hitelességét.
És a HITELESSÉG nagyon fontos ilyen esetekben.