Komoly vonzások 1.

Mint ígértem, beszámolok arról, hogy s mint sikerülnek a vonzásaim. Két nagyobbat tűztem ki erre az évre. Az egyik máris megvalósulni látszik. Több hónapon keresztül elképzeltem, álmodtam azzal, hogy külföldre megyek. Nem is akárhová vágytam. Európa nyugati részére, gyönyörű helyekre. Mindenki elképzelheti, milyen klassz helyeket gondoltam ki :D A lényeg, kitettem magamnak az adott országok térképét, elképzeltem, hogy milyen jó nekem. Átéltem, beleéltem magam teljesen! Pénzem persze nincs, sosincs. Egyik hónapról a másikra élünk, mivel rokonoknak kölcsönadtunk, mert már kb 4-5 hónapja nem kapják meg a munkáltatótól a fizetésüket. A vésztartalékunk egy jelentős részét feláldoztuk, odaadtuk kb. fél éve. Elvégre nem szeretnénk azzal a tudattal élni, hogy nem segítettünk, miközben lett volna lehetőségünk, s most meg már árverezik a házukat...Persze nyugtathattam volna magam azzal, hogy megérdemlik a bajt, mert mindenféle hülyeséget megvesznek. Új tv, nem is olcsó, mindenféle édesség, joghurt: naponta min. 1000-2000 ft-s nagyságrendekben. Új ruhák, telefon, kocsiba extra. Magyarán: A megszokott életszínvonalból nem hajlandók visszavenni semennyit. Elég vegyes érzésekkel töltött el, s elszomorodtam, és igazából dühös is voltam, hogy hát így hogy valósítom meg legvadabb álmaimat? Tudom, önző dolog így gondolkodni. Lényegében nem sajnáltam tőlük, csak bosszantó, hogy felnőtt emberek nem tudnak a pénzzel bánni. És lényegében nekem nem volt miattuk pénzem semmire, csak a házunk költségeire, plusz kajára. Meg alapos osztás, szorzás után barátokkal szolid buli...Új ruhát nem emlékszem, mikor vettem utoljára. Szóval ennyre egyik hónapról a másikra lett a dolog nálunk. Lázasan keresgélek munkát, mert a vésztartalélkunknak ugye oda, rokonok élik épp fel vagy már fel is élték-gondolom....A visszafizetés meg igencsak döcögős. Sosem voltam anyagias, utálom a pénzt:) De a hiányát megérzi az ember egyből :( Aztán a dühömet, elszomorodásomat elengedtem. Majd lesz valahogy. Meg vannak, akiknek sokkal rosszabb a helyzetük, nemcsak anyagi értelemben, hanem boldogság, egészség terén is. Gondoltam mindezeket. Meg is nyugodtam aztán. Meg inkább tőlünk kapják a pénzt, mint a banktól, mert csak még jobban eladósodnának, és az nem hiányzik senkinek. Aztán visszatértem az álmaimhoz. Kisebb kihagyás után ismét Európáról álmodoztam. Persze pénzünk továbbra sem volt, de nem érdekelt. Viszont történt valami, amitől teljesen lázba jöttem, és azt mondogatom azóta is, hogy: Hihetetlen! Nem hiszem el! Úristen! Igen! Nincsenek véletlenek!
Ez azt jelenti, hogy igen, össze fog jönni, mi több, realizálódott is a dolog!!!!!Találtam potom 11.000 ft-ért jegyet nyugat irányába(ami normál áron min. 70 000 ft lett volna), és ami a legjobb: meghívásra megyek!!!!Szállást nem kell fizetnem. Tehát még azt is spórolom. Ugyanakkor szüleimtől kaptam egy kis pénzt (tényleg nem sokat (pár ezret), de nekem mégis hatalmas segítség), amivel könnyebb lesz a helyzet:) Szóval oda fogok menni, amit vizualizáltam hónapok óta, amivel álmodok már jóideje. Mi ez, ha nem siker? Nekem ez egy komoly vonzás. Elvégre válság van. Válságról szól minden. Ilyenkor az ember meghúzza a nadrágszíjat, s nem nagyon mer álmodozni külföldi utazásról. Legalábbis az átlagpolgár biztos nem. Én mertem, mégha nem is fényes az anyagi helyzetünk, és lám, összejön a dolog! Mert szerettem volna. Igazából nagyon akartam, hogy összejöjjön. Lélekben már ott voltam. Ott vagyok már jóideje. Mostmár csak a testemet, fizikai énemet kell odacipelnem :)
Köszönöm, hogy meghallgattatok!:):)

hajnallány

Ui: A következő nagyobb vonzásomat augusztus végére várom. Ha sikerül, ha nem, le fogom írni.

HozzászólásokTe kopasz fickó:-))

Jó lenne már táncizni egyet:-)))
Annyira örülök Neked,meg az eprednek:-))))))Kedves hajnallány:-)

Nagyon apró,de nagyon komoly vonzás:-))))
Nagyon szívesen:-))"Táncpartner" Ercsikém! :)

Ha már eper, idefirkantok én is egy most pár napja történt epres sztorit.
Beával épp egy boltban voltunk és megcsapta a nózimat az eper illata. Odanéztem és láttam a gyönyörű eperhalmokat, legszívesebben belefaltam volna a közepibe. Mondtam is Beának, hogy "Hú, eper!" vagy valami ilyesmit. Aztán ennyi (drága volt én meg zsugori voltam), fogtam és elengedtem az epret. De a vágyam bizony száguldott tovább... Rá két napra dolgozni mentem egy helyre, ahol a tulaj minden nap elém tett egy púpozott tálka gyönyörű, frissen szedett, megmosott földiepret. És ezt minden nap, amíg ott dolgoztam, azaz egy hétig. :) És egy fillért sem kellett fizetnem érte, sőt, még jó pénzt is kaptam a munkámért. :) Nos, így működnek a dolgok. Meg kell tanulnunk nagyot, erőset vágyni, aztán ugyanazzal a lendülettel el is engedni. Akár a megfeszített csúzli: Vágyunk és célzunk - feszül a gumi - aztán elengedjük a gumit és a kő szépen célba talál magától. :)
Hajnallány, neked meg azt tanácsolom - ha elfogadsz tanácsot egy magamfajta kopasz fickótól - hogy szeresd a pénzt, ha többet akarsz belőle. Azt írtad, hogy utálod a pénzt. Ha utálod, akkor ő is utál téged. Ha szereted, akkor meg ő is megszeret. Te szívesen mennél olyanokhoz, akik utálnak és ennek még hangot is adnak? Na, ugye, hogy nem! :)
Hajrá! :)
-Fóka- :)
A lehetőség egy ajtó. Senki sem nyitja ki helyetted.
http://foka.freebase.hu
http://www.egykisfoka.info
http://www.youtube.com/watch?v=6ZvefX6fFjMSzia Ercsike:)

tök jó volt olvasni a sztoridat :) köszönöm, hogy megosztottad ezt velem, velünk :)Kedves Hajnallány:-))

Nagyon örülök Neked,és képzeld,most leírok valamit,ami nincs tíz perce,hogy megtörtént:-))

Múlt héten mondta egy vendégem,hogy befőzni fog.Mondtam neki,hogy vevő lennék eperre,meg szederre,mert Ő sokkal olcsóbban kapja,mint egyébként amennyibe kerül.Úgy volt,hogy az epret ma délután hozza.Ma mondtam a kollégáimnak,hogy jó volna,ha nem hozná,mert elfogyott a rá szánt keret,meg most befőzni sincs kedvem.
Erre mit mondott nekem Gizus alig pár perce?
-Hogy képzeld,nem tudtak annyi epret hozni,amennyit kértem.És akkor mi lesz?-kérdeztem én,aki már sejtette a választ:-))
- Holnap megyek a piacra,megveszem,és befőzöm Nektek is:-))
- Akkor nagyon meg foglak ám puszilgatni azon kívül,hogy kifizetem-mondom én.
- Na ezt majd megbeszéljük!!!

És Őt ismerve,tudom ,hogy ez azt jelentette,hogy elég lesz majd a szedret kifizetnem,és lesz befőzve szeretetből nekem pár üveg eperdzsem:-))))

Köszönöm,hogy megoszthattam veletek:-))
Annyira örülök neki,mert ez pont olyan,mint a Te új ruháid:-)))

Szeretettel: ERcsike:):)

és ma még vettem is új ruhákat.:):) reggel mikor leírtam, hogy mióta nem vettem semmit, arra gondoltam, hogy hát ez nem állapot, és szeretnék új göncöket, de olcsón :) aztán tesómmal beszéltem és mondta, hogy tud egy olcsó boltot és ma menne pont oda.megmutatja így 3500 ft-ból vettem két divatos pólót(ami rendes áron 2500 ft/db lett volna még a kínaiban is, ha nem több), akkor farmersortot (ami meg 2500-3000 ft lett volna rendes áron) és melltartót (ami máshol 990 alsó hangon). lényegében 8000-9000 ft helyett féláron megúsztam. és lett egy új kedvenc boltom, amit meg fogok mutatni barátnőimnek is :):):)
:):)

felebarát: köszönöm :)
jugik: írtam is vissza :)Hajnallany!

A legjobbakat kivanom neked! Megerdemled.:)))

Szeretettel,
felebaratKedves Hajnallány!

Írtam Neked pár soros emailt :-)))

Szép napot kívánok!
Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.netköszönöm mindenkinek!:)

köszönöm mindenkinek!:)Kedves Hajnallány!

GRATULÁLOK! Én is TUDOM már!
Persze hogy MŰKÖDIK!!! :-)))
Jó utat, és érezd nagyon-nagyon JÓL Magad!

Szép napot kívánok!
Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.netDrága hajnallány!!!

Köszönöm, hogy megosztottad mindezt velünk. az önzőség pedig jó diolog, ha magaddal törődsz!!!
Ne aggódj minden gy leszu ah te akarod.
puszi: Viki
Sok-sok szeretet, puszi & ölelés!!! (K)
http://www.youtube.com/watch?v=51Lv9vs6xwoHajnallány!:)))

Nagyon tetszet az írásod,jól esett nekem..:))Klassz család vagytok!
Legyen vidám szép napod,és váltsd valóra az álmaidat minél hamarabb!:))
ZSuzsi