Ez hihetetlen!!!

Egyik nap összevesztem a "barátnőmmel" akit már régóta utálok mert tudom hogy ő is utál csak kétszinü nagyon ...
Nem is ez a lényeg, hanem mérgembe azt kívántam hogy szakítson a barátja vele. Sőt nem is kívántam, hanem határozottan mondtam hogy úgyis szakítani fog vele a barátja és akkor majd megtapasztalja hogy milyen a szenvedés ...
Most úgy látszik hogy tényleg szakított vele a barátja O.o
Nem gonoszság miatt írtam ezt le, de tanulságos mindenféleképpen. Mert ezzel tényleg nem foglalkoztam utána, el is felejtettem amint kimondtam. Azokat a vágyakat amiket nagyon nagyon szeretnénk, azokkal sokat foglalkozunk és sztem ezért sem válnak valóra olyan hamar.

Kata

Címkék:

HozzászólásokIgen Kata!

Pont errol szol!:)))

Szeretettel,
felebaratpff ...

pff ...Katababy!

Mindegy hany eves vagy, vmelyik kuzdo sport jot fog neked tenni!

Szeretettel,
felebaratTe is ilyen érzéseket akarsz okozni? Ez jó NEKED?

Szerintem Te nem vagy ilyen, csak most dühös vagy kicsit, de ez nem baj. :-)
Nézd meg az új aláírásom! :-)Mindenki azt kapja amit

Mindenki azt kapja amit megérdemel ...... senkivel sem fogok jópofizni azért hogy elfogadjanak. Ha ő megalázott, duplán kapja vissza tőlem .....Katababy!

"Engem............,senkinek semmi baja."
Es neked ok a kovetendo pelda,ahogy tesznek,amit veled csinalnak???

Szeretettel,
felebaratKedves Katababy! "És azt

Kedves Katababy!

"És azt sem hiszem hogy minden visszaszáll a rosszakarókra. Engem többen is akartak/akarnak tönkretenni, tudom hogy miket mondanak és miket kívánnak nekem és mindegyik boldog életet él már vagy 5 éve, senkinek semmi baja."

nem tudhatod, hogy ők mit élnek át, a legtöbb ember kifelé nem mutatja szenvedéseit, hanem csak belül a lelkét mardossa. nem tudhatod hogy MÁS mit gondol, érez, él át. de nem is kell ezzel foglalkoznod, mert számodra CSAK az a lényeges, hogy TE mit élsz át és mit érzel, foglalkozz többet magaddal, és kevesebbet másokkal, és hidd el, hogy ez az egy dolog, ami a TE érdekedet szolgálja és előrébb visz. mindegy mit gondolnak mások, mindegy, mit tesz vagy vélekedik a külvilág, te MAGADDAL foglalkozz, és magadnak kívánj inkább egy új kapcsolatot, egy boldogabb életet, ahelyett, hogy mások életét figyelnéd. mert az is lehet, hogy neked és kívánságodnak nincs is semmi közöd ahhoz, ami történt...Hello!

Én nem abban az értelemben hiszek a "visszaüt" a kérés dologban, ahogy az előttem szólók, hogy, ha rosszat kívánsz, akkor azt visszakapod. A baj nem ez Kata, hanem a düh, ami ezt mondatta Veled. Mert értem, hogy fájdalmadban voltál dühös, de felsorolnám Neked a legerősebb töltetű negatív érzéseket: félelem, depresszió, bűntudat, neheztelés, gyűlölet, bosszú, düh, negatív kritika, hibáztatás, bosszúság, unalom, aggodalom... Ezek az érzések vonzzák a negatív eseményeket... A vonzás pedig gondolom tudod, hogy működik. ;)

Pusztán a Te érdekedben felhívnám arra a figyelmed, hogy sohasem kifelé kell nézni, hanem mindig befelé. Nem másokat kell megítélni, hanem mindig magad. Ahogy előttem Angyallány is írta. Hiszen minden, még egyszer MINDEN belőled indul az életeddel kapcsolatban.

Ne értsd félre, én nem kritizálni akarlak és nem is bántani, csak rámutatni Neked arra, hogy valószínűleg semmi közöd nem volt ahhoz, hogy a lánnyal szakított a barátja. (Kívánni ugyanis csak magadnak tudsz, vagy más kívánságát erősíteni esetleg, bár én ebben az erősítésben se nagyon hiszek.) Abban viszont, hogy a TE életedben vannak (voltak, netán lesznek) ilyen "barátnők", Neked van óriási szereped. A másik pedig, hogy, amiket nagyon, nagyon szeretnél ezek miatt a negatív érzések miatt nem válnak valóra. Vagyis valóban tanulságos, hogy leírtad és remélem, abból, amiket itt többen is írtunk Neked, TE is tanulsz!katybaba!

lehet most még örömben élnek, de a rosszak visszakapják, ha nem jobban.
elég rossz dolgot kívántál, rosszat is kapsz cserében.

mondjuk én mindig úgy vagyok, hogy azt adom, amit én is örömmel kapnék, és hát, amit kívántál, annak nem hinném, hogy örülnél, ha veled történne, te kapnád.
lollipoppal egyetértek. egymás utálásában van valami, általában tudatalatt azokat utáljuk, akik olyan tulajdonságokat mutatnak meg, amikről mi magunk saját személyiségünkből nem akarunk tudomást venni és ez irritál, utálatot, irigységet (negatív érzelmeket)stb-t eredményez.

nem gondolod, hogy a negatív dolgokat le kéne vetkőzni? ne mások életével foglalkozz, hogy ők jól megélnek, hanem azzal törődj, hogy a saját életed milyen, milyenné szeretnéd tenni. örülj annak, amid van. pont. ne mások életével példálóz, meg bizonygasd, hogy hát ők is rosszak, mégis jól megélnek. stb. mert ez csakis rosszhoz vezet. saját magaddal cseszel ki. ez csak önámítás, önigazolás keresése stb. miért jó mások életével foglalkozni, bezzegelni. hm? :) attól neked nem lesz jobb! tán még rosszabb is lesz, mert csak feleslegesen gerjeszted magadban a negatív dolgokat, és csodálkozol, hogy veled nem sok jó történik. remélem érted, mire akarok kilyukadni. :)

szerintem annak a lánynak kívánj valami jót, de őszintén. és csakis a te kis életeddel, boldogságoddal foglalkozz. őszintén örülj mások boldogságának, sikerének stb. és akkor előbb utóbb neked is jobb lesz.És azt sem hiszem hogy

És azt sem hiszem hogy minden visszaszáll a rosszakarókra.
Engem többen is akartak/akarnak tönkretenni, tudom hogy miket mondanak és miket kívánnak nekem és mindegyik boldog életet él már vagy 5 éve, senkinek semmi baja.Én soha nem voltam

Én soha nem voltam kétszínü ...Lollika!

Ha nem szeretsz vkit v. vmit,ahhoz nem szivesen kozelitesz.De vajon csak azert,mert onmagadban is ott van ugyanaz,vagy mert nem szeretned,ha um. radragadna, "megfertozne"? Ha a bnorol kiderul,hogy ketszinu,akkor ejtem,hogy ne legyen elottem,mint pelda,mert nem akarok olyanna valni.
"Baratairol ismered meg az embert",lehet nem pontosan,de vhogy igy szol a mondas,ugye?
Persze,azert rosszat kivanni nem kell,inkabb vmi jot,hatha......

Szeretettel,
felebaratMásképpen kellene ...

Katababy !
Engedd el a dühöt és még gondolatban se bánts meg másokat ! Te döntöd el, milyen gondolataid legyenek ! Ez pedig pofonegyszerű, ugye ?
Üdvözöllek,
Hono_LuluÉs amit utálunk, és zavar másokban...

...azt nagyon nem szeretnénk észrevenni magunkban. Mondjuk a kétszinűséget...

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipopKatababy, az a baj, hogy a rossz kívánság mindig visszahull

a " kívánóra".
És ekkor majd nem tudod Isten miért büntet téged. Ha ujjal mutogatsz másra, 3-4 ujjaddal magadat illeted, figyeld csak meg. Ezt Domján Lacitól tanultam az Agykontrollon. Kérlek jól jegyezd meg te is:)
Javadat akarva mondtam ezt, ugye érzed? Anikó

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.