TUDATALATTI HIEDELMEK ÁTPROGRAMOZÁSA

Sziasztok!

Egy érdekes témáról szeretnék pár szót ejteni. Nem tudom ki hogy csinálja. Szerintem érdemes lenne beszélgetni arról ki mivel és hogyan hozza létre a saját valóságát.
Van pár anyagom a témáról, amelyeket alkalmazok én is. Kíváncsi vagyok Ti hogyan csináljátok?

Bevonzottam egy olyan számítógépes szoftvert, amely a képernyőn az előre megírt megerősítéseket fel-felvillantja, megkerülve ezzel a Tudatos, elemző elmét és ezzel nagyobb hatást gyakorol a tudatalattira, mert az "őr" háta mögött megy be.
A szoftver teljesen személyre szabható: milyen gyakran, mennyi ideig és milyen megerősítések jelenjenek meg, Illetve nyilván saját megerősítéseket is beírhattok.
Így lehetővé válik, hogy miközben dolgoztok/böngésztek/játszotok, stb. a neten, így fokozatosan át tudjátok alakítani belső hitrendszereteket.

Írjatok nyugodtan a komaromi2@t-online.hu címre, és átküldöm Nektek ezt a programot.
Ezen kívül a Szabadság célja valakinek? A szó legátfogóbb értelmében!
Ebben is tudok segíteni, csak írjátok bele a levélbe.

Sok Sikert, Szabad Életet, És minden Jót Nektek :)

Szép Napot,
Miklós

CsatolmányMéret
6.jpg56.78 KB


NLP

Pipacsvirág: szerintem a szerelmed neurolingvisztikus-programozást próbál alkalmazni rajtad. Erről a technikáról már régóta írnak a "csajozós" könyvekben is. Onnan tudom, mert réges-rég a párom ilyeneket olvasott.
Csak azt nem értem, hogy miért nyom orrba :)műxik ;)

Beprogramoztam magamnak, hogy khm... maradjunk annyiban, hogy kis önbizalom erősítés.
Következő történt:

Állok a trolin. Megállóban párocska, egymást ölelve stb.
Épp csak a szemem sarkából láttam a következőt: Hölgy (életemben nem láttam még) oly szinten sasolt, hogy majd kiesett a kicsiny szeme (mindkettő). Jármű elindul, néni meg fordul utána.
Jót mosolyogtam.

Szóval IGEN, Műxik ;)Bevált: fogytam, pénzt kerestem

Sziasztok!
Én is egy ilyen szoftvert használok, egy agykontrollos fórumon ajánlották a többiek és nekem is működik!
Olyan dolgokat kezdtem el programozni magamnak a szoftver segítségével, hogy "Egészségesen táplálkozok", "Elégedett vagyok a testemmel", "Napról napra egyre jobb az alakom", stb.
Az első pár nap után már mondogatni kezdték az ismerőseim, hogy jól nézek ki, fogytam. Ma már 10 kilót leadtam és sokan kérdezik, hogy mi a titkom.
Ugyanilyen sikerem van a pénzzel kapcsolatban is. Beállítottam a programba "pénzmágnes" pozitív állításokat is és eleinte azt tapasztaltam, hogy időnként 1-1 ezrest találok a pénztárcámban, nadrágzsebemben, amit nem tudok, hogy honnan van. Aztán nyertem 5000 forintot kaparós sorsjeggyel. Később egy kolléga odajött hozzám, hogy kifizesse a múlt heti ebédjét (kölcsön adtam neki, de elfelejtettem). Ezek apróságnak tűnnek, de minden alkalommal örülök az ilyen kis pénzeknek is.
Következőleg arra fogok programozni, hogy fizetésemelést kapjak!
Akit érdekel a program, amivel nekem is sikerült "átprogramozni" magam, annak ajánlom az elmeprogramozas.hu-t, ahonnan még most is letölthető.