2-es lett! Juhúúúú

A boldogságom határtalan! Az nem titok, hogy középiskolai éveimet győröm kőkeményen! Azt mondják itt már mindegy, csak ne bukj meg!!

Ezzel kapcsolatos az én történetem is!
Fizika, Vajtai tanár úr! Húúú már a gondolatátol is fel áll a hátamon a szőr:D A fizika számomra az igazi sötétség, de muszáj megtanulni! Mert ugye CSAK NE BUKJÁL MEG!:D Tanultam, segítséget kértem, elmagyarázták, még mondhatom azt is megértettem! De jött a kedd reggel remegett a lábam gyomoridegem volt! Beértem az iskolába, beültem a terembe! Elővettem a füzetet és átolvastam egyszer, majd becsöngettek! Bejött a tanárúr és már mondta is salila első pad, egy lappal és egy tollal!! Na a totális besz..ás:D Megadta a két fogalmat írjam le a definícióját! Izobár és Politermikus! Simán ment, gondoltam én! Leírtam, beadtam, ki is javította! Közölte,hogy 1-es! gombóc a torkomba és könybelábadt a szemem! Egész nap azt mondogattam magamba:- én nem bukhatok meg, nem lehet! Hisz tanultam készültem rá! Próbáltam az egésznek a pozítív oldalát nézni! Másnap az irodájában felkerestem! Kérdeztem tőle ha már így alakult akkor esteleg nem írhatnék előre hozot pótvizsgát?! Nem engete! Azt mondta felesleges!Kérdeztem,hogy miért? Azt mondta, akinek az év végi jegye 2 es annak nem kell pótvizsgázni!
El se akartam hinni annyira boldog voltam nem buktam meg fizikából!!!:D:D:D
Az élet apró örömei!

Címkék:

HozzászólásokGratula

Hát még én mennyire örülök neki! :D

ShaktiGratulálok!

Legközelebb,ha kérsz ne azt kérd amit nem akarsz /ne bukjak meg/hanem azt amit szeretnél! /jól sikerűljön a vizsgám,jó osztályzatot kapjak/

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"juppi

hihi ennek nagyon örülök(: gratulálok

(én is utálom a fizikát(: )