Megint azt kaptam, amit szerettem volna

Sziasztok!!
Most, azért írok, mert szeretném elmondani nektek, hogy megint valóra vált egy álmom; és +int ugyanabba a hibába estem. Nem kértem egészen pontosan.
A vágyam az volt, hogy legyen a barátom egy személy akivel nap mint nap találkozok.! Igaz, én nem ilyen barátságra gondoltam; szerelmet szerettem volna, DE!!!! Megírtam nektek, hogy nagyon összevesztem az apukámmal és, hogy nem tudom, hogy mit tegyek. (Ti persze nagyon sokat segítettetek ebben is.) Szval, amikor összevesztem apuval, az egész olyan gyorsan történt, hogy csak pár nappal későb fogtam fel. Olyanokat mondtam apának, amit am nem akartam kimondani, de mégis kimondtam. Mintha vmi azt súgta volna, hogy most ilyeneket mondjak. :O Aztán, felmentem msn-re, ahol személyes üzinek sírós fejeket írtam ki. Erre az 1. személy aki először írt, hogy:-- szia, mieza sirás rivás?? --- na ki volt?? az akit a barátomnak szerettem volna.!!! Megvigasztalt és nyugtatgatott;; tanácsokkal látott el és a végén már teljesen jól elbeszélgettünk. Rájöttem, hogy nem is kell több simpla barátságnál; mert ez éppen elég is. :) :D :o
Jah, és az apukámmal is rendeződött a viszonyunk hála nektek!!!
Köszönöm, hogy leírhattam és, hogy elolvastátok ;). Puszi(K)
Sok-sok szeretet, puszi & ölelés.!!!(L)(K)
U.i.: Arra is rájöttem, hogy ezért jók a hibák. Mert ha hibázunk, abból tanulunk. Igaz, én mindig a pontos kérés résznél hibázok; de igyekszem mindig tanulni. puszi(K)

Hozzászólásokdrága nituskám!!! :)

Annyira aranyos vagy!!! Köszönöm. a segítségedet!!!köszimindent!!! puszi: Viki (K)
Sok-sok szeretet, puszi & ölelés!!! (K)
http://www.youtube.com/watch?v=51Lv9vs6xwoKedves Viktória!

Nagyon örülök,hogy apukáddal rendeződtek a dolgok és remélem a szülinapod is emlékezetes marad!
Szeretettel:Nituska