Hogyan tovább?

Az az igazság hogy egyáltalán nem tetszek magamnak. Tegnap hogy felvidítsam magam, megpróbáltam magamról képeket csinálni és sírás lett a vége annyira szörnyűek lettek. Teljesen ki vagyok borulva, hisz egy fiú sem udvarol nekem, nem keresik a társaságomat, elkerülnek :(
Úgy érzem ha lenne önbizalmam, sok mindenre lennék képes, tudnám irányítani az életem, de így nem megy... Próbáltam a neten olvasgatni mindenfélét, de még jobban elszomorodtam. A barátnőm próbál vigasztalni hogy itt a nyár majd biztos lesz fiúm. Tavaly is ugyan ez volt, sehol senki, szóval az hogy itt a nyár, nem tud vigasztalni. Fogalmam sincs mit csináljak de ez így nem mehet tovább, már én sem birom!! Annyi bajom van hogy így élni nem lehet már.
Az idősebbeknek tetszek de a korombelieknek egyáltalán nem, főleg azoknak nem akik kedvesek számomra és nagyon tetszenek nekem, örülnék a közeledésüknek. Ők inkább megaláznak. És nagyon el vagyok keseredve, mert nem kapok semmi megerősítést hogy jól nézel ki meg szép vagy. Főleg nem tőlük :(
És ilyenkor mindig szebb akarok lenni hogy hátha akkor tetszeni fogok nekik. De nem megy :(

Címkék:

HozzászólásokMost undorodtam meg tőle.

KÖSZÖNÖM!Amúgy 19 éves vagyok.

Amúgy 19 éves vagyok.Köszönöm Juditka! Nagyon

Köszönöm Juditka! Nagyon sokat segítettél :)Szia! Nem tudom hány éves

Szia!

Nem tudom hány éves vagy,DE NE MÁSOK véleményével foglalkozz!!! Kezdetben nehéz,de próbáld meg magad rávenni,hogy ÖNMAGADAT add! Nem másnak élsz! Csakis magadnak!! Ez a Te életed!

Az,hogy csúnya vagy,egy nagy baromság!! MINDEN NŐ gyönyörű!! KÉSZ. Ezen nincs mit vitatni! Te is ugyanolyan gyönyörű vagy mint bárki más!! Ha a fiúk nem udvarolnak neked,az nem azt jelenti,hogy csúnya vagy!! Először magadban kell a képet megváltoztatni magadról! Amilyennek látod magad legbelül, a többiek is olyannak fognak látni! Csak egyszerűen kezd el magadnak mondogatni,hogy gyönyörű vagy,és megfogsz változni! Nehéz lesz kezdetben,mert közben tök mást gondolsz,de nekem bejött! :) Csak mondogatom magamnak a pozitív dolgokat és mindig jobb lesz a kedvem tőle,és az önbizalmam is sokat nőtt! Szóval ne azon csüggedj,hogy mi NEM jó rajtad! A pozitív dolgokra koncentrálj!

Sok sikert!DRÁGA IMI!

"biztos vagyok benne, hogy van ott körülötted........., aki szívesen kényeztetne, s szeretgetne téged! remélem hamarosan észre fogoD venni! :-) s te pedig képzeld el, hogy mit is szeretnél úgy igazán, s hogyan. aztán figyelj, mert hamarsan megjelenik, akire vársz!"
KÍVÁNOM NEKED, HOGY ÍGY LEGYEN! SZERETLEK!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryKöszi, ez jól esett ! :)

Köszi, ez jól esett ! :)Katababy! nőként még

Katababy! nőként még mindig sokkal sokkal könnyebb helyzetben vagy, mintha pasi lennél... gondold csak végig. neked elvileg csak hagynod kell, hogy meghódítson valaki, ami alapvetően passzív szerep, egyszerűen választasz a "jelentkezők" közül. s ha senki nem jön, akkor még mindig tudsz kezdeményezni, mert ma már a nők is szoktak. de egy pasinak, aki hasonló helyzetben van, mint Te, és kezdeményeznie kéne, de képtelen rá, gondold végig mennyivel nehezebb dolga lehet. hiszen neki aktívnak kellene lennie... s ezt is alátámasztja, hogy szinte minden szakítás után a párok közül a nő talál előbb új kapcsolatra, hiszen neki csak hagynia kell, hogy valaki átvegye a volt kedvese szerepét, míg egy pasinak keresnie kell, udvarolnia kell, s összetört szívvel és önbecsüléssel ez szinte lehetetlen feladat.
neked most csak ki kellene nyitnod a szíved, és észrevenni, hogy kinek tetszel, mert biztos vagyok benne, hogy van ott körülötted sok olyan fiú, aki szívesen kényeztetne, s szeretgetne téged! remélem hamarosan észre fogok venni! :-) s te pedig képzeld el, hogy mit is szeretnél úgy igazán, s hogyan. aztán figyelj, mert hamarsan megjelenik, akire vársz!mi történ?

sziasztok bocsánat hogy csak így ide tolom a képem de nem tudjátok hogy mi történt az oldallal mert a többi nem akar bejönni?
Bocsánat mégegyszer
pusziÍrok privátot neked Lolli

Írok privátot neked Lolli :)Ne adj mások véleményére...

A korodbeli lányok pontosan tudják, hogy mivel húzgálják le egymás önbecsülését ahhoz, hogy magukat tüntessék fel jobbnak.
Ez épp azt mutatja, hogy ők sem tartják többre magukat nálad.
Ne hasonlítsd össze magad másokkal, és ha mások erre vetemednek, akkor utasítsd vissza.
...sajnálom, hogy így gondolod, de nem én voltam az...
Egyedi, és megismételhetetlen vagy, minden jóságoddal, és gyengeségeddel együtt.
Ha ezt el tudod fogadni, akkor sinen vagy.
Ha azt látod magadban, amit mások akarnak látni benned, akkor nem bízol magadban.
Egyébként meg annak néznek aminek akarnak, ha nem veszed magadra, akkor már nem fog érinteni, meg érdekelni.

lollipopJó érzés lehet :) Az a

Jó érzés lehet :)
Az a baj, hogy elég sok lány van akire hasonlítok és volt ebből már elég sok bajom. Olyanra gondolok hogy látták őt egy pasival smárolni és azt hitték hogy én vagyok és hogy mekkora k.rva vagyok ....... :D Meg láttak itt ott, közbe meg tudom hogy nem én voltam az ........Igen. Igen Lolli jól mondta neked, Katababy,

Tégy úgy, mintha... és hidd el ez nem is hazugság, mivel a "kegyes csalás" kategóriába tartozik. Bizony. Be kell egonkat időről-időre ilyen kegyes dolgokkal csapni, hogy bántása ne tünjék annyira szíven ütőnek. Mivel az önmagunk tükre a legtisztább, egonk képes és rátesz a lekicsinylésünkre egy jó nagy lapáttal!!! Hrrr. Grrr. És akkor az ember lánya fő a saját maga főzte lében: Én ronda vagyok. Engem senki nem szeret.

Hát drága Katababy itt az idő a feleszmélésedre! Ébresztő! Ez a Vonzás hatalma, hogy igenis megváltoztatod a magadról gondolt, festett képet. Átfested, átformálod olyanná magad, hogy... pl. hasonlítsd magadat egy hírességhez, vagy ha van ismerősöd körében olyan, akikre kicsit is hasonlítasz, akkor rá. És TÉGY ÚGY, MiNTHA ő lennél.
És a tükörképedet pedig ez fogja majd megadni. Egy önbizalommal, érted, érzed! ? Ön-Bizalommal telt kedves lány, akire ragadni akar minden srác! Hogy te válogass kedvedre:)
Na milyen érzés?

Tégy úgy, mintha!!!Most pl. éreznéd ezt az érzést.
Színház az egész világ, és színész benne minden szereplő. Férfiak és nők.

Igen. Igen. Igen. IGENT mondtam magamra, az álomra, és életemre.Nagyon egyszerű...

Ha nem viszonozza az érzéseidet, akkor lépj tovább.
És ne csinálj belőle tragédiát.
Attól, hogy neki nem tetszel, még van a földön 100 másik, akinek igen.
Minek lennénk olyannal, vagy ragaszkodnánk olyanhoz akinek nem jövünk be.
Attól, hogy tetszik, az még nem szerelem, csak puszta sóvárgás.
Ha mélyebben megismernéd, akkor már mondhatnád, hogy az vagy... de ezt nem is mondani kell, inkább érezni.

lollipopDe lolli mi a fenét

De lolli mi a fenét csináljak ha szerelmes vagyok abba a valakibe?...

Az utolsó mondatodra reagálva..
Nem foglalkoznék olyanokkal, akiknek nem tetszek.
Nyilván, ha meg akarok nekik felelni, akkor ezt érezni fogják.
Van más választásod.

lollipop:D

Az egyik jópofa könyvemben van egy gyakorlat..
A címe: Hazudj magadnak!
Még hogy hazugság, hogy csinos lány vagy.
Már rég elfelejtetted, amiről beszélgettünk.
Ha jobb azt hazudni, hogy csúnya vagy, akkor ne csodálkozz azon, hogy a hangulatod is rossz lesz.
A külső világ nem fog megváltozni miattad.
Neked kell változtatni.
És idővel, ha kitartó vagy, akkor észre fognak venni.
Attól, hogy alábecsülöd magad, nem lesz jobb.
Van kudarc, és olyan lányoknak is van, akiknek van önbizalmuk, csak könnyebben lépnek túl a dolgokon, és nem hátrafelé néznek.
Könnyű sopánkodni azon, hogy a világ miért ilyen, régebben én is ezt csináltam.
Elárulom nem mentem vele semmire.
Azért nem vagy magabiztos, mert nem mered magad annak elképzelni.
És azokkal akik megaláznak egy percet nem töltenék együtt, sőt meg sem engedném, hogy megalázhassanak. És akkor nincs miért panaszkodni sem.

lollipopOrigami! De én is úgy

Origami! De én is úgy gondolom ahogy ők .......Ragyogás, nem tudom érezni

Ragyogás, nem tudom érezni mert ez nagy hazugság hogy szép lennék meg ilyenek :(Nem az a fontos, ki mit gondol vagy mond Rólad, ...

sz..d le! :-)Drága Katababy! Senki más nem tudja helyetted érzéseidet a szebb

Kata arcáért és Önmagáért érezni és a tetteket meglépni. Csakis egyedül te magad.
Fiatal korod ellenére mély és ragyogó bölcsességed van. És ezt használd ki tudatosságod erősítésére. Igenis azokra az önmagadat erősítő, és szépséged voltát ragyogtatni tudó érzéseidre koncentrálj, sokszor!!! vésd bele jól elmédbe ezt a cselekvést, hogy : Szép vagy. Karizmatikus vagy. Megnyerő vagy. Boldog, elégedett ember vagy. Stb. Érted? Érezd! Akkor nyersz is!

Sok sikert ! Anikó

Igen. Igen. Igen. IGENT mondtam magamra, az álomra, és életemre.