NYelvvizsga eredményem

Sziasztok!!
Azért írok, mert a nyugtatásotokra lenne nagyon nagy szükségem!!!
Az a helyzet, hogy ugye május 30-án voltam nyelvvizsgán. Kértem is tőletek segítséget, hogy mit hogyan csináljak.
A szóbelim sikerült is. Hát de ez az..., hogy csaka szóbeli. :'( :'(
Egyszerűen nem tudok megnyugodni!!! :(:( :'( :'(
Folyamatosan sírok. :'(
Nagyon sokat vizualizáltam, hogy elköltöztünk egy szép helyre; h +van mindenem és h átmentem az angol középfokú írásbeli és szóbeli nyelvvizsgán egyaránt!
És most..... nem értem. Mit ronthattam el??
Úgy terveztem, hogy pár nap múlba megyek fel a telc honlapjára és azt a napot fogom arra szánni, hogy SIKERES NYELVVIZSGA!; csakh az akivel szóbeliztem küldött nekem egy üzit, h neki sikerült és kíváncsi h nekem milyen pontjaim lettek. Én nem mára terveztem, hogy +nézzem az eredményt!!!! Abban reméynkedem, hogy tudok fellebezni, mert b.nőm említette, hogy lehet. Csak nemtom hhogy hogy. Nem tudom h mit fog szólni az angol t.nőm is. Egész évbe erre készült az egész osztály.Minden b.nőmnek sikerült mind2 része.

Megvettem a Secret könyvet és azt olvasom. De mondom nem erre a napra terveztem +tekinteni az eredményemet. Remélem, csak vmi hiba történt és mégis sikerült!!!
Addig is; örülnék neki, hogy ha van msn-etek, +adnátok páran az msn címeteket, hogy többet tudhunk beszélni; és nem is lenne baj, ha többet társalognánk.

Puszi: Viki (K) (L)

HozzászólásokANNYIRA SZERETLEK TITEKET!!!!

Drága Juditka sajnálom, hogy pont a te nyelvvizsgád előtt ezt kellett elolvasnod.De nagyon köszi a bíztatást.
Drága Katababy én nagyonn jó tanuló vagyok; mindössze egy 4esem lett évvégén a többi 5ös.Ezért nagyon háláls is vagyok, de látod az én környezetemben pedig minden b.nőmnek. :S Sajnálom, ez talán egy ,,hibám"; irigykedek rájuk. Apukám is megmondta, hogy ez még jó is, hohy így történt, és, hogy ennek így KELLETT történnie. Talán a nyáron sokat felejtenék így pedig még jól is kezdem az új sulis évet. Köszi neked is a bíztatást Katababy.
Drága Shakti! Nagyon gratulálok a te sikerednek!!! és képzeld a t.nőm nem haragudott, sőt nagyon kedves volt.!! Igez, mindenki ezt mondja, hogy kit érdekel a t.nő. De engem vhogy érdekel más véleménye. Nem tudom ez negatív vagy pozitív tulajdonságom-e, de próbálok változtatni rajta. Köszi Shatkti!!
És végül; Drága Unique! Nagyon köszönöm neked is a segítségedet. Tudtam, hogy ti vagytok azok, ekik meg tudtok nyugtatni. És ígérem NEM FOGOK PARÁZNII!!!! Köszi unique!
Amúgy képzeljétek; sok ismerősöm még azon is csodálkozott, hogy 15 évesen már megvan a szóbelim és nagyon +dicsértek!!
Még1x mindent köszi nektek!!
TI VAGYTOK A LEGJOBB BARÁTOK& BARÁTNŐK!!!!!
SZERETLEK TITEKET NAGYON!!!! (L)(L)(L)(L)
Sok-sok szeretet, puszi & ölelés!!! (K) puszimindenkinek: Viki (K) :-)
:D
Sok-sok szeretet, puszi & ölelés!!! (K)
http://www.youtube.com/watch?v=51Lv9vs6xwoViki :-)

Sikeres szóbeli? Gratulálok!

2 éven belül pótolható mellé az írásbeli,
ha TIT-es vizsga, érdemes a próbavizsgájukra feliratkozni, 2 szombati nap.

Egyébként pihizz, most rád fér.

Aztán viszont lépj a tettek mezejére. A kérd és megadatik is csak úgy működik :-)

Napi kapcsolatban maradj a nyelvvel, inkább napi 15 perc mint heti 1 óra...

keress online tanfolyamokat, ingyenesen is rengeteg van, használd a sztaki szótárt, kiejtés is a szavak felett van fonetikai jelekkel és kiejtéssel, és....

és...

és...

ne parázz... rengeteg időd van, le kell annak a nyelvtannak és szókészletnek csillapodnia és ülepednie benned :-)))))

Unique**
Keep smiling :-)
akiélniakaréséliamiéliőtNyelvvizsga

Kedves Viki!
Nyugodj meg először is! Mindenki megbukott már nyelvvizsgán! :-) Még én is, pedig van egy közép-, meg egy felsőfokom is egy-egy nyelvből. Hiába koncentrálsz a sikerre, ha belül közben folyton szorongsz, hogy mi lesz, ha. És mit fog szólni az angol tanárnő. Kit érdekel, mit fog szólni!? Mihez kell a nyelvvizsga? Úgy értem, NEKED mire kell? Beszélgetni akarsz, barátkozni külföldiekkel? Levelezni? Képzeld el, mennyi levelet kapsz és írsz naponta, jobbnál jobbképűbb fiúknak, akik el vannak ájulva, milyen helyesen és választékosan fogalmazol angolul. Lásd magad, amint beszélsz velük, sőt énekelgesd az általad ismert angol szövegű dalokat - ez is rengeteget segít. És ne eröltesd a könyveket! Ne nyögtesd, csak lazíts egy-két napot, aztán fuss neki újra! Én biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog! Ja, és ha nem erre a napra tervezted az ellenőrzést, hát nézd meg azon a napon, amikorra tervezted. Lehet, hogy csak egy hiba folytán tudtál meg rossz eredményt. És ha sikerült?! Come on Baby, you can do it! I am pretty sure! :-)

ShaktiSzija! Nem tudom milyen jó

Szija!

Nem tudom milyen jó tanuló vagy, de az én környezetemben elsőre senkinek sem sikerült a nyelvvizsga. Még az olyan jó tanulónak sem, akinek életében 1db rossz jegye sem volt, ezt úgy értem hogy világ életében kitűnő tanuló volt, országos eredményei kiemelkedőek voltak, stb.
Legközelebb biztos sikerülni fog :) Nyugtasson meg, igaz hogy neked másodjára fog sikerülni, de jobb eredményed lesz mint a barátnőidé :)Nagyon sajnálom,hogy nem

Nagyon sajnálom,hogy nem sikerül! Én pénteken és szombaton megyek németből! Úgyhogy ez nem volt valami megnyugtató számomra! :S Nekem az a problémám,hogy hiába mondogatom magamnak hogy úgyis sikerül,ott legbelül, a tudatalattimban mégis az van hogy nem fog sikerülni! Lehet,hogy nálad is ez volt a gond! Hiába vizualizáltál, a tudatalattidban lehet hogy nem hitted el hogy sikerülni fog! Én jelenleg azon vagyok,hogy ezen javítsak!! Nagyon muszáj,mert nem akarok megbukni!!! De ma már kezdek megnyugodni,és rájönni hogy az ember mindenre képes! :) Csak bízni kell magadban,és nem szabad hogy mások elbizonytalanítsanak.
Puszi! És sok sikert a továbbiakban!!!!