Mindenkinek!

Volt egyszer egy madár. Két tökéletes szárnnyal és gyönyörű, fénylő, színes tollakkal áldotta meg a sors. Az olyan állat, amely szabadon repülhet az égen, boldoggá teszi azt is, aki nézi. Egy napon megpillantotta ezt a madarat egy nő, és beleszeretett. (...) A nő csodálta, tisztelte, rajongva szerette a madarat. De egy napon arra gondolt: mi lesz, ha a madár egyszer majd távolabbi hegyeket is meg akar ismerni? És megijedt. (...) És azt gondolta: "Csapdát állítok neki. Ha megint jön, többé nem repülhet el tőlem." A madár szintén szerelmes volt belé, és másnap megjelent, ahogy szokott, de beleesett a csapdába, és fogoly lett. A nő kalitkába zárta, és egész nap nézte. (...) Mivel a madár nem repülhetett, nem tudta kifejezni a létének értelmét, és lassan elhervadt, elveszítette tollai ragyogását, és megcsúnyult. (...) Egyik nap elpusztult a madár. A nőt elfogta a bánat, és éjjel-nappal rá gondolt. De nem a kalitkára emlékezett, hanem arra a napra, amikor először meglátta boldogan repülni a felhők között. (...) A madár nélkül az ő élete is elvesztette az értelmét, és a halál hamarosan bekopogtatott hozzá. "Miért jöttél?" - kérdezte a halált. "Hogy újra együtt repülhess a madaraddal" - felelte a halál. "Ha hagytad volna, hogy mindig elrepüljön és visszajöjjön hozzád, csak még jobban szeretted volna és csodáltad volna, most viszont még ahhoz is rám van szükséged, hogy újra találkozhass vele."
Paulo Coelho

Címkék:

Hozzászólások:)

Valamikor,régen egy elfeledett civilizációban az Ember tudatában volt képességeinek,tudott Termteni.Az Ősök eltüntek az utolsó jégkorszakban,és bár nyomaik,eszközeik néha még előkerülnek,de a tudomány nem akar,nem tud velük mit kezdeni.
Ujból kezdtünk mindent,előről.Évszázadokon át lassan fejlődtünk,de eljött az ideje a valóságnak.Tulhaladtunk az atomok világán,és elösször Einstein mondta ki a valóságot : "világunk tulságosan bonyolult ahhoz,hogy mindent megértsünk."
Van valami aminek a jelenléte összezavarta a fizikusokat....a quantum világa.A figyelem már nem az atomi részecskékre fokuszálodott,hanem a részecskék közötti "üres teret" kitöltő quantumhabra.
Nem számitott az eddigi fizika és a jozan ész.Nem volt lényeg a tér,az idő,a távolság,a hely.....és ez a valami mindenhol ott van.Felborult az évezredes tudás,rémült arcok vették tudomásul,hogy az emberiség uj korszakába lépett,és a gátak átszakadtak :
Ami a Titokban leirtak :a quantum használatának alapjai.......és igen müködik.Hihetetlen határok nélküli lehetőségek .............csak rajtatok mulik.
Alkossatok,teremtsetek,mert képesek vagytok rá.Kedves Sugivica!

Köszönöm, hogy olvashattam!
Én is abban a szerencsés helyzetben vagyok már, hogy szabad lehetek, és ez kölcsönösen így működik a Párommal :-)))
Nem korlátozzuk egymást semmiben, van egy jó mondás: "csak az tud visszajönni, akit elengednek" Mindketten szabadok és boldogok vagyunk ebben a kapcsolatban, és ez az igazi Szeretetnek, egymáshoz tartozásnak és elfogadásnak a záloga.
Kívánom MINDENKINEK, hogy megtapasztalhassa :-)

Szép napot kívánok!
Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.netKöszönöm....

most pont abban a stádiumba talált engem ez az írás, hogy könnyeznem kellett.
Köszönöm,most megértettem,hogy szabadnak születtünk.
Ölelésem: Márti
Soha ne felejts el mosolyogni, mert nem tudhatod,hogy mikor szeret bele valaki a mosolyodba !A szabadság a legerősebb kapocs...

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető: www.petocsilla.mlap.hu
www.csillagviragos.shp.hu
csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27Igen tanulságos mese

Hosszú évek óta most én is így élek. Repülhetek, pompázhatok teljes önvalómban, mert van aki csodálatosnak tart. Nem zár be. Én a szerelmemmel hálálom meg neki. Remélem sosem lesz csapda belőle.