alomkeresore reflektálás

A minap olvastam alomkereso Ne akard megúszni... című bejegyzését. A véleményem kicsit hosszabb mint ami egy kommentben meg lehetne tenni, ezért döntöttem úgy, hogy hosszú idő után, de újra írok.
Amikor karácsony után elolvastam "A Titkot", annyira a hatása alá kerültem, hogy beszereztem minden a témával kapcsolatos infót. Könyveket kértem meg könyvtárközi kölcsönzéssel nagyobb könyvtárakból, olvastam minden fórumot, hallgattam mindenféle meditációs anyagokat... Gondolom azoknak, akik itt vannak nem kell ezt ecsetelni, átéltük sokan. Lassan olyan káosz kezdett eluralkodni a fejemben, hogy kezdtem megijedni, pont abba az idegi állapotba sodrom magam, amiből elvileg kikeveredni akartam az "új tudás" birtokában.
Alomkeresonek teljesen igaza van. Én is úgy döntöttem, hogy kicsit elcsendesedem. Kicsit eltávolodom, és inkább magamra koncentrálok. Közben elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot, ahol nagyon sok olyan módszert tanultunk, melyek főként bizonyos problémák megoldására nyújtanak igen csak hasznos segítséget. (Erről még régebben beszéltünk itt)
Most olvasom Pauley-ék Váltsd valóra legvadabb álmaidat! című művét, melyet én azért tartok az egyik legjobbnak a témában, mert képesek elérni azt, hogy igenis csináljuk végig a gyakorlatokat. Addig nem javasolják a továbbolvasást, amíg az éppen aktuális feladattal nem végeztünk. Így sikerült nekem hosszas elmélyülés után végre eljutnom oda, hogy valóban megfogalmaztam, mi több leírtam vágyaimat.
Végre tisztán látom, hogy hova szeretnék eljutni, és nem félek már tőle. Az az érzésem, hogy azért halogattam ennyi ideig, mert féltem feladni az eddigi életem. Ma már izgatottan várom a változást. Ma már látom azt, hogy mi az, ami jó nekem, mi az, ami érdemes megfogadnom mások tanácsaiból. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem az agykontrollt. A másik, hogy gyakorlom is :)
Hiszen ettől:
EGYRE JOBBAN, JOBBAN, ÉS JOBBAN VAGYOK :D

Címkék:

HozzászólásokKedves Zollerke! :)

Köszönöm a reflektálást! :)
És mellesleg teljesen egyetértek Felabaráttal! :)
Sokszor "ész nélkül" faljuk a könyveket és az információkat. :)
Bár, bevallom, én magam is rengeteget olvasok. :) Igaz, eléggé lassan. Gyakran mire én végig olvasok egy könyvet, más háromszor végig olvassa ugyanazt. :)
De én már csak így olvasok: előfordul, hogy órákat meditálok egy-egy bekezdés fölött. :)))

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-könyv a Vonzás Törvényéről
Kövess a Twitteren!Zollerke!

Igazad van!
De csendbe maradni,olvasgatas, gyujtogetes nelkul is lehet,es akkor nem lesz ekkora zurzavar!:)
Azt hiszem,azzal van a gond,hogy faljuk a konyveket es infokat,ahelyett,hogy olvasgatnank es kozben meditalnank arrol,amit epp elolvastunk.
Egy pl. a Titok konyvet elkezdtem olvasni, meeg hatra van a 3/4-e.Nem reg vki kerdezett tolem,es miutan feleltem,azt mondta,hogy o is kiolvasta a konyvet es mar emlekszik a vegen van az,amirol beszeltem.Hat ....nem is tudom, azert csak elolvasom vegig a konyvet,....egyszer.:)

Szeretettel,
felebarat