A 2 havi ter(e)m(t)és...

Hogy rohan az idő! Most nézem, 2 és fél hónapja nem jártam erre! Most is csak "véletlenül", kajálás közben gyorsban felnéztem, mert már nagyon régóta írni szeretnék...
Igazából mindegy miről, csak írhassak már... :) Valahogy a végén, mikor rákattyolok a beküldés gombra, olyan jól érzem magam. Jó írni, mert összeszedem vele a gondolataim, és a dolog legvégén még én magam is sok új infóval leszek gazdagabb. :)
Talán olyan ez, mintha vennék egy csomó építőanyagot, és ledobálnám egy üres telekre. Mondhatni már 100%-ban meg is van a házam. Csak épp darabokban :) De azért még nem árt némi "rendszerezés", hogy használható is legyen, ne csak egy nagy kupac "anyag". Hát valami ilyesmi dolog ez. Ott a rengeteg infó a fejemben, és végül a "kupacból" kialakul valamiféle lánc, vagy rendszer... :)

Tehát, amire eddig jutottam:
Itt olvastam, hogy "hagyd elmenni" a vágyadat. Mondd ki, engedd el, és majd teljesül. Ez a gondolat kicsit ellentétes volt azzal, amit az egyéb "tanításokból" kihámoztam. Vagyis, hogy azonosulj a vágyaddal, gondolj rá sokat, meg ilyenek.
Meglepő, de azok a dolgok teljesültek eddig, amiket jól "kigondoltam", és utána eszembe sem jutottak. További furcsaság, amit már előzőleg is írtam, hogy szinte csak a "nem tudatos teremtések" jönnek be.
Vagyis nincs "szuperprogramozás", meg ilyesmik. Átvillan a fejemen, hogy mi is lenne jó, eljátszok az érzéssel pár pillanatig, hogy de jó is lenne, és mit is csinálnék az adott szituban. Közben meg persze át is érzem az örömöt, mintha tényleg ott lennék a történések közepén.
Igazából ilyenkor asszem kimarad a konkrét köszönöm, meg a hála, de azért szerintem valahol ez is benne foglaltatik az örömömben.
Ráadásul, nem tudom miért, de az összes megvalósult dolognak emlékszem a "teremtéskori" pillanatára. Hol voltam, mit csináltam, mire gondoltam... Ez tényleg nem belemagyarázás, valahogy azok a pillanatok megmaradnak a fejemben és egyből be is ugranak, mikor jön a "lehetőség".
Pedig a vicc az, hogy semmi különleges esemény nem kapcsolódik hozzájuk. Mosogatás közbeni kósza gondolatok, vagy épp amikor a buszpályaudvaron vágok keresztül. (Vicces, hogy tudom, hogy a buszpu-n mentem keresztül, de arra marhára nem emlékszem, hogy mi volt az úticélom :)
Még egy dolog, amin elgondolkodtató. Az elmúlt időben, mivel én többet voltam itthon napközben, rám maradt a mosogatás nemes feladata. Egyszercsak felfigyeltem arra, hogy a beteljesült dolgok közül rengeteg van, amin mosogatás közben "agyaltam" és végül bejött.
Oké, tudom, ez most röhejesen hangzik, de tényleg így van :)
(Még irodista koromban vettem észre, hogy a tök favágó, monoton munkák közben egész jól el tudok agyalni. )
Ja, még egy dolog. Eddig minden teremtés "az ölembe hullott" csak úgy magától...

De a lényeg, amivel el akarok dicsekedni :)

Valamelyik előző bejegyzésben említettem, hogy hű de jó lenne egy új teló.
(Épp jöttem át a zebrán a gondolat megszületésekor, még ingatlanügynök koromban)
Végülis a vodkafon ajánlatáról hatalmas hülyeségemnek és feledékenységemnek köszönhetően lekéstem. Vígasztaltam magam, hogy talán nem is baj, mert nem ez volt az igazi lehetőség. Majd lesz másik...
Eltelt vagy jó 2 hét, mikor is feljött haverom, hogy eladná ezt a szutyok SunyiErikszont, mert be kell oltatni a kutyát, és épp nincs pénze. Hát mondom, ez nekem nem kell, mert gagyi, ezért még 1000Ft-ot is sajnálok... :)
Mondja, hogy jó, ámde kifelé menet még eszébe jut, hogy "hé, nálam van még ez a nokia is, kétezeré' megkapod".
Egyből kikerekedtek a szemeim, ugyanis kimondottan arra a Nokiára már kb 1 éve fáj a fogam. Egy másik haveré volt, aki lecserélte a telefonját. Ez a másik srác megvette tőle bagóért, majd pedig én tőle.
Gyk. pontosan azt a telefont kaptam meg végül jelképes összegért, amire már jó ideje fájt a fogam. Vicces, hogy nem egy hasonlót, vagy ugyanolyan típust, hanem pont azt a darabot...
(És semmi baja! Ki kellett függetleníteni 3e pénzért, meg majd alkalomadtán veszek rá valami előlapot, mert ez már eléggé megviselt.)
Érdekes véletlenek... :)

Van egy macskánk. Pont 2 éves. Tavaly mániája volt, hogy ami szivacsot talált, azt mindet ellopta, és szétrágta. Persze repült neki néhány nevelő célzatú pofon, de ugye macska. Önálló lélek, önfejű és makacs. Nem érdekli a bünti, ő akkor is lop és rág, ha neki kedve van.
Persze nem büntethetem minden nap szerencsétlent, úgyhogy mivel nekünk van a nagyobb agytérfogatunk, jól kitaláltuk, hogy akkor használat után eldugunk minden szivacsot. (mosogató-, fürdőszivacs, stb...)
Szépen meg is szokta, hogy nincs "lopnivaló", és mindenki boldog volt.
Már egy éve nem is rágott szét semmit, még akkor sem ha épp véletlenül elöl hagytunk valami ilyesmit.
Mire én mosogatás közben azon gondolkodtam, milyen jó, hogy a macska már nem "szivacsozik", még akkor sem, ha épp elölfelejtem a cuccot.
Ez valahogy délután volt, este mikor jöttem ki a szobából, mit látok? Tele az egész előszoba apró pici sárga szivacsdarabokkal... (vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá)
Egy év kihagyás után, azóta megint szétszed minden szivacsot, amit elfelejtünk eldugni...
Ezt most miért?

Asszony öccsének régóta szerettem volna már egy számítógépet összedobni. Mindig ott akadt el a gondolatmenet, hogy venni nem fogok, mert az drága. Összerakni lehetne, de melyik ismerőstől tudok alkatrészt bizniszelni, ami már nem kell neki... Vagy épp mennyit kér érte majd...
Áááá, küzdés, pénz...
Szintén mosogattam, mikor csak odáig jutottam, hogy de jó lenne egy gép neki, és élveztem a gondolatot, ahogy elképzeltem a vigyori fejét, ahogy örül, hogy most már neki is van számítógépe...
2-3 hét múlva megkeresett egy haver, hogy nem-e kell egy számítógép... Hát, sógoromnak jó lenne, de ... Á, mondom, nincs arra píz most... :)
Elhűlten közölte, hogy INGYEN van, mert ő vett a nővérének másikat, de ezt úgysem tudná értelmes áron eladni, kidobni meg sajnálja. Úgyhogy ha kell, vihető. Monitor, egér meg billentyűzet kell hozzá és használható is. Tartalék moncsim, billentyűzetem volt itthon, úgyhogy kemény 500Ft-ért vettem a Tescoban egy egeret és már meg is volt sógor gépe. Azóta is örül, tanul, játszik és rettentően boldog... :)
Fantörpikus!

De a legjobb...
Összejött a nyaralás, ki is fogtuk a legsz*rabb időt, amit csak lehetett. De nem is ez a lényeg.
Már előtte kezdett piszkálni asszony, hogy ugyan keressek már valami fix melót, mert ezek az alkalmi megrendeléseim megint kezdtek megcsappanni. Persze apróságok mindig voltak, de pont az az "épp megélünk belőle" kategória. Vagyis amit kerestem az pont el is ment a szükséges dolgokra.
A nagyobb dolgok, (már ami volt) meg hol ezért, hol azért csúsztak.
Mondtam már neki párszor, hogy persze, persze, keresek valamit. Közben meg jól lesz*rtam, mondván, hogy lesz ez még jobb is... :) Ráadásul egy sima havi fizetésből sem jövünk ki semmivel sem jobban.
Nyaralás előtt már jól kivolt, hogy mostmár valamit kezdjek magammal, mert ez így nem lesz jó. Épp mentünk valahová és a buszpályaudvaron keresztülhaladva megígértem neki, hogy a jól megérdemelt pihenés után azonnal elhelyezkedem. Akkor már én is komolyan gondoltam a dolgot. Úgy voltam vele, hogy majd biztos jön egy szuper lehetőség ha hazajöttünk, addig meg nem izgulok emiatt.
Hazaértünk szerdán, és köv. hétfőn felhívott egy ismerős, hogy nem-e kell meló...
Kérdeztem milyen meló? Hát végülis pont programozót kerestek, és pont minden elvárásnak megfeleltem. Pont nem dolgoztam még egy percet sem hivatalosan a szakmámban, úgyhogy kapásból rámondtam az áment.
Másnap felvételi beszélgetésre a nagyfőnökhöz már tökhappy állapotban mentem, és úgy voltam vele, hogy ez lesz a nekem való hely. Elbeszélgettünk vagy 3 órát, aztán közölte, hogy akkor holnap kezdhetek is, mert úgy tűnik, pont megfelelő lennék...
Természetesen előtte odadobott a 2 informatikus kollégának, hogy szedjenek ízekre. Már az tök furcsa volt, hogy mindkettőjükből hiányzott az a tipikus "én vagyok minden számítógépek nagymestere, te meg egy kis pondró" hozzáállás, ami általában megfigyelhető a legtöbb "szakmabelinél". Hohó, mondom, ezek szimpi arcok! Milyen jó helyem lesz itt :)
A meglepő az, hogy rengeteg dologban hasonlít a hely az előző munkahelyemre. (Viszonlyag) kis cég, családias légkör, jó hangulat, jó arc kollégák. A feladatok, határidők, elvárások is nagyon hasonlóak ahhoz, amit ott csináltam.
És rengeteg dologban jobb persze. Ingyen kávé, ingyen ásványvíz, fizetett szabi, betegszabi, túlóra, stb, stb... Ami az előző helyen nem volt.
És természetesen a legjobb: nem kell telefonos kisasszonyt játszanom, nem kell számlatömböket pötyögtetnem százasával, nem kell szakvéleményeket írkálnom, és nem kell ügyfélszolgálatot tartanom. Kizárólag az a dolgom, amihez értek. Hát nem nagyszerű?? :)))))))))))))
Az egyetlen hátulütője a dolognak, hogy nem igazán dohányzik senki, úgyhogy nem nézik jó szemmel, mikor kigrasszálok rágyújtani. De valahogy az az érzésem, hogy ez a dolog még javamra is válhat. Lehet, hogy végre sikerül erőlködés nélkül leszoknom?
A másik fele, hogy mivel eléggé szeretek aludni, és az ébresztőre nem felkelni, ezért 4kor kelek asszonnyal, hogy még véletlenül se aludjak el. Hát délután 5 körül, mikor hazaérek, már erőteljesen csukódik le a szemem.
Ráadásul most lenne igazán időm végre nekiállni a régóta húzódó dolgaimnak. Eddig sokminden a folyamatos rohangálások miatt maradt el, most meg kemény küzdés álmosan dolgozni este.
Most épp a harmadik kávémat iszom, mióta hazaértem, de már nem igazán hat :)
Nem baj, abban reménykedem, hogy még ez is hasznomra válik majd. Mert még ha lassan, álmosan és küzdve is, de legalább végre elkezdtem felgöngyölíteni az elmaradt "saram".
Valami miatt úgy érzem, meg lesz az előnye még ennek a nyögvenyelős, szenvedős időszaknak is.
Valami előnyöm biztos származik majd belőle. Szinte teljesen biztos vagyok benne...

Úgyhogy azért nem panaszkodhatok. :) Végre azt csinálom, amit szeretek, és amihez értek is, ráadásul jó környezetben. Kell ennél több egy munkahelyen?
Szóval most is dolgozni kéne, én meg itt osztom az észt :)
Mindegy. Legalább végre megnyugszom, hogy írtam.

Ja! Majd elfelejtettem! Bent a munkahelyen, biztonsági okokból csak egyetlenegy elkülönített gépen van internet. (Nehogy lejöjjön valami vírus, stb...)
Erről a gépről lehet intézni a levelezést, meg ilyen apróságokat.
Harmadik hetemet kezdtem a cégnél. Már kezdés óta piszkálja a csőröm, hogy azért de jó lenne ha lenne internet az én gépemen is :))))
Ma bejött a nagyfőnök és kissé felhúzta magát, hogy a "netes gép" foglalt, ő meg pont nézni akart valamit. Közölte, hogy márpedig most összerakunk egy másik "netes gépet".

Mit gondoltok, hová került az új masina?
Mivel az én asztalom volt a legnagyobb, ezért annak a sarkára lett rábiggyesztve.
Igaz, a gépemen továbbra sincs net, de ha arrébb gurulok fél métert...

Köszönöm univerzum :)

Hozzászólásokyanmaneee

coach outlet
golden goose
nike air max
off white
jordan sneakers
jordan 12
michael kors factory outlet online
michael kors bags
nmd
jordans
hermes handbags
adidas nmd
michael kors uk
nike huarache
jordan shoes
nike react
longchamp handbags
golden goose sneakers
adidas tubular
lacoste outlet
coach outlet sale
christian louboutin
nike vapormax
chrome hearts online
air max 97
kevin durant shoes
michael kors outlet online
golden goose outlet
curry 4
air jordan
cheap jordans
valentino
lacoste online shop
moncler outlet
golden goose outlet
lebron 15 shoes
michael kors factory outlet
lacoste polo
yeezy boost 350
off white hoodie
moncler
yeezy 500
lebron 16
yeezy 700
balenciaga
golden goose
cheap jordans
jordans
moncler jackets
birkin bag
fitflops sale clearance
golden goose outlet
adidas stan smith shoes
michael kors handbags
adidas superstars
red bottom shoes
michael kors outlet online
timberland
supreme new york
vapormax
nike epic react
fila shoes
nike basketball shoes
balenciaga shoes
off white nike
mlb jerseys
michael kors outlet
cheap jordans
michael kors bags
yeezy shoes
jordans
canada goose jacket
nike air max 97
michael kors outlet
calvin klein outlet
supreme clothing
off white clothing
jordan shoes
off white clothing
jordan shoes
fila disruptor
bape hoodie
christian louboutin outlet
christian louboutin outlet
kobe 11
curry 6 shoes
converse outlet store
curry 5
jordans
kd 11
yeezys
fila shoes
adidas ultra
curry 6
off white x jordan 1
kobe shoes
adidas yeezy
golden goose sneakers
yeezy
michael kors outlet
nike sneakers for men
longchamp handbags
stephen curry shoes
nike air max
nike shoes
adidas tubular
christian louboutin outlet
yeezy boost 350 v2
michael kors outlet
lebron 10
moncler jacket
balenciaga sneakers
jordan shoes
air max 95
christian louboutin sale
balenciaga
kd shoes
moncler
supreme clothing
nike huarache
longchamp bags
hermes online
christian louboutin shoes
michael kors outlet
michael kors outlet
yeezy boost 350
golden goose
kd 11 shoes
coach outlet
kobe sneakers
offwhite
nike air huarache
goyard handbags
jordan 6
supreme hoodie
nike shoes
golden goose
cat boots
goyard handbags
adidas gazelle
cheap nfl jerseys
michael kors
fila shoes
yeezy boost 350 v2
coach outlet online
moncler jackets
nike air max 95
yeezy boost
nike air max 97
nike air max 2019
kyrie 4
michael kors outlet online
supreme clothing
michael kors outlet
nike flyknit
fila
coach factory outlet
air max 270
vapormax
lebron 11
yeezy boost 350 v2
michael kors purses
curry 6
hogan outlet
kyrie 4 shoes
adidas yeezy boost
yeezy boost
hermes
asics shoes
supreme hoodie
yeezy boost 350 v2
louboutin outlet
air max 2018
off white
golden goose outlet
nike foamposite
nike air vapormax
polo ralph lauren
baseball jerseys
jordan 11
cheap jordans
lebron shoes
air jordan
yeezy boost 350 v2
goyard bags
yeezy boost 350 v2
yeezy boost 350
air jordans
yeezys
hermes handbags bag
michael kors handbags
curry 4
gucci belts
coach outlet
adidas yeezy
reebok shoes
michael kors
hermes belt
jordan 13
canada goose
air max 270
coach factory outlet
yeezy boost
retro jordans
air max 97
nhl jerseys
retro jordans
air max 270
louboutin shoes
air force 1
air jordan
birkin bag
chrome hearts online
hermes birkin
jordan shoes
harden shoes
off white jordan 1
air jordan
westbrook shoes
christian louboutin shoes
yeezy boost 350
chrome hearts
moncler outlet
hermes handbags
michael kors outlet online
coach handbags
red bottom heels
lebron 15
louboutin shoes
lebron shoes
longchamp handbags
nba jerseys
vapormax
hermes
nike air max 270
jordan shoes
calvin klein underwear
vapormax
christian louboutin shoes
curry 6 shoes
nike jordans
kobe basketball shoes
nike air max 270
lacoste outlet
fila sneakers
nmd
nike air vapormax
adidas nmd
michael jordan shoes
yeezy shoes
valentino shoes
adidas tubular
adidas nmd
nike vapormax
jordan 4
ferragamo belt
coach outlet
moncler jackets
coach outlet online
balenciaga triple s
jordan shoes
kyrie 5 shoes
timberland outlet
kd 10
nike hyperdunk
jordan shoes
kobe byrant shoes
air max 90
yeezy boost 500
nike air max 270
supreme clothing
michael kors handbags outlet
air jordan
adidas tubular shadow
moncler jacket
air max 97
longchamp
kyrie 5
adidas stan smith
hermes birkin
caterpillar boots
louboutin
hermes belt
birkin bag
christian louboutin outlet
jordan shoes
nike react
jordan shoes
nike lebron 16
mbt
yeezy boost 350
nike shoes
yeezy boost
kyrie shoes
retro jordans
kyrie 3
moncler coat
nike shox for men
michael kors
golden goose
kd shoes
jordan shoes
cheap nba jerseys
adidas yeezy
nike shoes
jimmy choo shoes
balenciaga shoes
air jordan
supreme clothing
curry 5
yeezy boost 350
adidas nmd r1
bape hoodie
chrome hearts outlet
hermes belts for men
coach outlet sale
balenciaga
nike epic react
nfl jerseys
louboutin shoes
ferragamo belts
timberland boots
off white clothing
christian louboutin outlet
timberlands
air max 2019
yeezy boost 350
yeezy boost 350
ferragamo belt
ralph lauren uk
gucci belt
mbt shoes
vans outlet
yeezy boost
supreme t shirt
off white hoodie
off white shoes
jordan shoes
nike air force
curry 4
air max
golden goose outlet
louboutin shoes uk
nike shox
nike kd 11
golden goose
adidas zx flux
cheap mlb jerseys
michael kors handbags
zx flux
hermes handbags
supreme
kd shoes
fila
nike air max 2017
kyrie 5
michael kors outlet
christian louboutin shoes
kyrie irving shoes
russell westbrook shoes
red bottoms
air max 270
westbrook shoes
air yeezy
adidas ultra boost
fila shoes
yeezy boost 350
hermes belt
fila
jordan retro
jordan retro
michael kors handbags
ralph lauren uk
yeezy 500
fila
off white
kobe 9
nike air max 2018
kd 11
air max 95
adidas superstar
chrome hearts
cheap jordans
nike air max 95
Kanye West shoes
cheap jordans
supreme outlet
100% real jordans for cheap
balenciaga shoes
timberland boots
cheap jordans
christian louboutin outlet
nike air max
reebok outlet
christian louboutin
lebron james shoes
fitflop
michael kors outlet
nike air max 97
golden goose sneakers
hermes bags
nike air max
curry 4 shoes
nike air force 1
nike sneakers
asics running shoes
nike air max 95
converse outlet
nike air max 90
yeezy
nfl store
russell westbrook shoes
nike air max 270
michael kors handbags
yeezy boost
christian louboutin shoes
nike air max 97
paul george shoes
nike sneakers for women
jordan shoes
curry shoes
kyrie 5 shoes
kobe shoes
yeezy boost 700
yeezy shoes
kate spade handbags
yeezy shoes
nike max
nmd
ferragamo belts
chrome hearts
nike vapormax
birkin bag
michael kors outlet
moncler
curry 5 shoes
nike shoes
air max 97
yeezy boost
christian louboutin shoes
yeezy shoes
ultra boost
goyard
longchamp
louboutin shoes
golden goose sneakers
nike cortez men
hogan outlet online
jordan shoes
nike cortez
yeezy shoes
yeezy
off white shoes
yeezy shoes
christian louboutin
louboutin shoes
huaraches
michael kors handbags
nike vapormax
vans shoes
kobe shoes
michael kors handbags
james harden shoes
air max 95
supreme hoodie
curry 6
curry 6 shoes
goyard bags
yanmaneeeÖrülök a sikeres

Örülök a sikeres termtéseidnek, de leginkább a sógor-számítógép sztorinak.:)

Imádtam.
Ez olyan take it easy verziója az életnek és egyébként tapasztalatból mondom tényleg olyankor lesz minden sinen,amikor azt gondolod, hogy most egy kicsit lesz*rsz mindent és csak pozitív vagy simán, aztán utánam a vízözön.
És akkor az Isten mosolyog, hogy látod fiam, erről beszélek.. és terelget a jó irányba.Kedves Milliomos!

GRATULÁLOK! Mostanában többször is gondoltam Rád, tegnap még pár sort írtam is az emailedre...
Azt gondoltam azért írtál ma itt, de lehet, hogy nem is olvastad...., akkor meg,
IDE-VONZOTTALAK:-)))

Szép estét kívánok!
Jugiktök jó dolgok történnek veled!:)

a mobilos sztori nálam is visszacseng. szerettem volna új telefont,mert a régi már a töltőn is lemerült. erre nem volt belőle, nem hozott a szállító, így nem volt érvényes az akció. 14ezer lett volna akciósan....nem keseredtem el, mi több nyugodt és jókedvű voltam, mert TUDTAM, hogy meg fogom kapni, csak olcsóbban. Rá két hétre féláron az enyém lett. a régi számom is megmaradt, meg kaptam egy lebeszélhetős kártyát is, amit szüleimnek adtam :) mindenki jól járt.
további sikeres teremtést:)De csak egy hétig citromos szivacsot.. :D

Kedves Milliomos!
Gratulálok a sok élményteli, sikeres teremtéshez!

lollipopWOW

Ez jó!Örülök,hogy újra olvashattalak!Szuper dolgok történtek veled!
A macskás történethez,annyit fűznék hozzá,hogy időnként adjatok neki enni. :)))))))))

Millió ölelés!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anett