Levél a Teremtésről! II.

Közzé teszem a II. részt is.

Kedves Barátom!
Most, hogy többször átolvastam, amit Neked/Nektek szántam....
Ismét tudatosult bennem, szeretlek Titeket.

Nem számít az idő és a távolság.
Kérlek, használd az intuíciódat.
Segít!
Egymás mesterei vagyunk!
A Világ a szeretet szövetéből vétetetett, de ezt sem tudják sokan....

ébrednek, mint te/ ti , én .....
és minden megváltozik!

figyelj................................

Igazam lesz.

(És most elsírtam magam)

"M"

HozzászólásokRagyogás! Te azt akarod, hogy így legyen, amit leírtál?

Teremts mást és higgy! Nem így lesz. :-) Ámen. :-)Máténak! A világ változik, s benne mi magunk is

A blogod nagyon tetszik. Spirituálisan érett, és bölcs dolgokat osztasz meg velünk. Köszönöm!

Ami az MLM hálózatban kapható termékekre vonatkozó kérdésedet illeti, amiben kérdezed, hogy miért nem veheted meg cuccaikat az üzletekben, boltokban, csak egy ésszerű magyarázat van rá:
Mert a világon a másolódás ezekre is kiterjedt. Másolják, lekoppintják még a márka védett termékeket is, nem igaz? És mivel ezek a hálózatban forgalmazott cuccok jó drágák ugyan, de minősigileg kifogástalanok, nem akarja az MLM gazdája, hogy HAMISÍTHASSA bárki! Ezért tartja a markában az előállítástól- a forgalmazásig a teljes folyamatot. Ez teljesen érthető.
És a világ kedveseim változik. És sajnos lesz ami nem pozitív változás, amikor a mai 50-es emberek
T Ö M E G E
eléri a nyugdíj korhatárukat: ÖSSZE OMLIK A NYUGDÍJ rendszer, a new yorki tőzsdétől kezdve a világon minden állami pénzintézet. És akkor az egyénnek ÖN MAGÁNAK kell anyagi létéről gondoskodnia.
Lesz második 1920-as gazdasági válság, és teljes össze omlás. Gondoskodni kell időben önmagunkról, mivel ez kiszámítható, és kitolják mint látod a nyugdíjas kort amennyire lehet, hogy addig is hadd hulljon a férgese! Mert aki meghal annak nem kell nyugdíj már.

Igen. Igen. Igen. IGENT mondtam magamra, az álomra, és életemre.Drága Máté!

Pontosan nem is tudom, hogy ezt a két blogodat kinek is szántad, mert nem követtem folyamatában.
Azt viszont érzem - így egymás után mindkettőt elolvasva - hogy visszajött egy olyan Ember Londonból, akit szerettem és most felidéződött bennem minden Veled kapcsolatos érzés. Megéled és leírod a szeretetnek azt a formáját, ami számomra is ismerős és boldog vagyok, hogy olvashattalak. IGAZAD VAN!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryIgen, ez velem is mindig így volt, és így is lesz. :-)))))

Köszönöm, Máté, hogy olvashattalak. :-)Szia! Az MLM rendszerek,

Szia!

Az MLM rendszerek, csak akkor sikeresek a benne dolgozóknaK, ha teljesen átveszik a szisztémát, és itt a tudati dolgokra gondolok.Nekem soha nem jött be, ez a fajta munkavégzés. Kérdem én, ha azok a termékek ennyire jók, miért nem vehetem meg őket a boltokban?
A Teremtő gondoskodik rólad. A szinkrónia és megérzések segítségével. Velem sokszor megesett, hogy szerettem volna valamit, és a megérzéseimet követve a, az a lehetőség kelt életre, ami számomra a legkedvezőbb volt. (Előfordul, hogy mindez elég gyorsan játszódik le.)
A szellemi tevékenység alatt mit értesz pontosan?
Természetesen a szellemi munkáért, spirituális gyógyításért lehet pénzt kérni, hiszen Ha ezzel foglalkozol, neked is meg kell élni valamiből. Csak ésszerű/mások számára kifizethető módon kell kikalkulálni a honoráriumod árát.
A spirituális élet, és foglalkozás nem jár együtt azzal, hogy szegénységben kell élned.
A boldogsághoz a stabilitás és a bőség is hozzátartozik - anyagi és kapcsolati téren egyaránt.
A Bőség nekem azt jelenti, hogy megvan mindenem, amit szeretnék - van mit ennem, van hol laknom, vannak barátaim, akik szeretnek, és van társam.
Ha adakozol - itt nem feltétlenül a pénzbeni adakozásra gondolok - , és szívből teszed, te is kapsz váratlan lehetőségeket, az univerzumtól. Hisz valakinek, az a könyv, ruha, cipő, szeretet, odafigyelés, a fontos, amit Te adtál neki váratlanul, szeretettel.
Ezért írtam, h. áramoltatni kell az energiát. A pénz is egy energia, az emberek közti cserét szolgálja.
Ha áramlik a pénz , van csere az emberek között, működik a gazdaság is. :))))
Amikor a szellemi munkádért pénzt kérsz, akkor áramoltatod az energiát, mert a bevételedért ételt, italt veszel, fenntartod magadat és a családodat, fizeted a számláidat. Egyszóval élsz. :)))))
Ha megreked az energia áramlás körülötted, mert folyton azzal foglalkozol, hogy vállság van, minden drága és a munkanélküliség emelkedik, akkor a tudatod nem engedi, h. csereberélj, életed szürkébb lesz, a lehetőségeid korlátozottabbá válnak, hisz otthon ülsz, és elzárod magadat a külvilágtól, az információktól. Pedig lehet, h. ha kimozdulnál, összefutnál egy barátoddal, aki egy jobb állást ajánlana Neked, és anyagi helyzeted ezáltal javulhatna.
Ezért figyelek oda a megérzéseimre. Ha azt érzem fel kell hívnom egy ismerősöm , megteszem.
Sokszor volt olyan , h. így jutottam, olyan információhoz, ami segítette a munkám, az adott problémám megoldását.
Mindig megkapod azt , amit szeretnél. (Velem eddig így volt, és így is van, a mai napig. )
Mert a Teremtő, azt szeretné, h. Boldog legyél.
Neked csak az a dolgod, hogy figyelj, és hozz ki többet magadból, nu meg persze szeresd az életet.

Szép Napot!

MátéAz jó, mert ma feltettem egy kérdést, amire még senki....

sem válaszolt. Ha valaki fenntartások nélkül hisz Istenben, akkor azt is elhiszi, hogy Isten gondoskodik róla anélkül is, hogy pénzt kérne a szellemi tevékenységéért, vagy MLM-rendszerek részeként hülyítse az embereket.
Az írásod tükrében kérdezem, mennyire hiszel VALÓJÁBAN, és mennyire hisznek a magukat itt az oldalon reklámozók?
Tudod, ellentmondás feszül az írásod, és aközött, amit itt az oldalon tapasztalok. És ha ellentmondás van, akkor nincs teljes hit.