Segítők

Van még valami, amit el kell hogy mondjak.
Anyukám halála csendes volt és békés, aludt közben, és meggyőződésem, hogy hozzásegítettük az átkeléshez.
Az úgy volt, hogy Ő haza akart jönni a klinikáról, és én kiharcoltam az orvosnál, hogy hazavigyem.
De mivel nekem fogytán a szabadságom és az erőm is nagyon fogytán volt, fizikailag és lelkileg is, kerestem ápolókat. Akik az otthonában vele voltak, pénzért, csakis rá figyeltek, főztek, etették,tisztába tették és beszélgettek vele.
Csodás embereket ismertem meg bennük. Meggyőződésem, hogy Angyalok. fél naponta váltották egymást.
Ez egy kis Bt., mostanában alakult. Istennek hála ,hogy rájuk bukkantam, mert elképzelésem sincs, mi történt volna, ha ők nincsenek a sorsfordító pillanatban velem?
A vezetőjük, egy többdiplomás hölgy volt Anyukámmal az utolsó óráiban. Én a saját otthonomban voltam, felhívtam, hogy hogy van Anyukám. KÖzölte, hogy készüljek, mert valószínűleg ma éjjel elmegy, és akkor oda kell mennem azonnal.
És azt is mondta, hogy ő imádkozik, hogy ez könnyedén menjen Anyukámnak. Mondtam neki, hogy akkor én is ezt teszem.
Bevonultam a hálószobámba és leültem relaxálni. Imába kezdtem, de éreztem, hogy mást kell tenni. Alfa állapotba kerültem minden nehézség nélkül, és magam elé képzeltem Anyukámat és mondtam neki, hogy ha mennie kell, akkor menjen, mert én megleszek, ne aggódjon miattam.( pár napja mesélte az egyik ápoló, hogy neki mondta, hogy nagyon félt engem, látja, hogy ideges vagyok, mert egyedül maradok, ha ő elmegy.)
Felsoroltam ki mindenki marad itt velem, vigyáznak rám.
Megfürödtem, eltelt kb. negyed óra és az ápoló hívott, hogy elment.
Két sóhajjal.
Mindketten tudtuk, hogy mi segítettünk neki, összeadódott az energiánk és ez segített neki.
A másik ápoló hölgy pedig örökbe fogadta Anyukám perzsacicáját, van neki másik 4 is. Tudom, hogy jó helyre került, mert csodás emberek, ő és a férje is, megismertem.
És ők el is jönnek a temetésre is, és azóta is hívogattak engem, hogy hogy vagyok? És ők intézték Anyukám halotti vizsgálatát, elszállítását, mert én nem is voltam magamnál, nézni se bírtam, ahogy elviszik.
Ők mindent lerendeztek.
Jó , fizetni kellett érte, de sok mindenért kell fizetni, ami nem éri meg.
Nekem ők nagyon sokat jelentettek.
Kamoca

Címkék:

HozzászólásokMost került fel blogod.

Őszinte fájdalom és az együttérzés könnye öntötte el testemet. Anyud elveszítése hatalmas űr és biztosan nagy fájdalom is lehetett neked. Amit a halála előtti relaxálásodról írtál, az teljesen megegyezik az én világommal is. Rendezted így vele a dolgaidat, és bár sajnálatos, hogy nem te intézted azokat, amiket kellett, de tökéletesen megértem lelkiállapotodat. És sírtam veled együtt.

Jó magam nem vehettem részt a POSTA hibája miatt édesanyám temetésén. 2 héttel a temetés után kaptam kézhez a táviratot 1977.-ben.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amelyben két családtag is értesít arról, hogy édesanyám meghalt. A temetés jóval ezután volt, és a távirat 2 héttel a temetése után jött.

Képzeld el, 2 hete eltemették, én meg a távirat után, azonnal leutaztam, kerestem anyut, aki a föld alatt volt már akkor. A hozzátartozóim mind haragudtak rám, amiért a saját anyám temetésére nem mentem el, pedig ők küldtek nekem táviratot.

Luis L. Hay könyve, az ÉLD AZ ÉLETED című, segített nekem a konfliktusaim rendezésében édesanyámmal. A feloldó sírás könnye, segíteni tud még a meghalt szeretteinkkel való kapcsolat lerendezésében is.