Alf

En is csak egy aramlat vagyok, valami, vagy valaki, aki sodrodva alakul at, es formalodik. Most erzem, ismet jo iranyban vagyok. Szervezetem kisse rendetlen, de most ilyen formaban jon ki a vizsga laz. Potlok is, azert ennyi vizsga. Volt par elmaradt, ezeket hozom most be. De ez mar nem en vagyok, aki elmaradt dolgoknak nekiveselkedik, aki hatarido elott is kepben van, mi lesz. Ez mar valami uj, valami enyhen modszeres szagu valami, egy ideig jo lesz ez nekem, de aztan kisse szeretnek bolond lenni, megpihenni, csak ugy elni. Max egy napra, de akkor is.

Valtozas, a vonzas , mind nagyon erdekes folyamat, ha egyszer elkezdjuk szemlelni, mi miert, vagy kiert, e ski miert, vagy kiert , tortenik, mond, alkot, bant, boldogit, ad, elvesz. Aki azt mondja, neki sosem kell valtozni, nem irigylem. En ma mar mindenbol meritek.

Imadom a mostani kapcsolatom. Annyi tukrot mutat, hogy szinte elmenekulnek neha egy idore, vagy letagadnam magam , vagy ilyesmi. Aztan derengeni kezd, valaha en is pont ilyen voltam, mint O. Szamoltam a napokat, hetek fordulojat, honap az mar nagy dolog volt, es imadtam , es vele kepzeltemtem el a jovot, es azt hittem, majd minden csodas lesz, es akkor onnantol kezdve rendben, sinen van az eletem. De aztan ez nekem pont 25 re betetozott, es eletem legmaganyosabb szuletesnapjan eltort bennem valami, amit egy ideig probaltam gyogyitani, de aztan jobbnak latszott eltemetni, es amolyan kevesbe romantikusan megelni dolgokat, persze magamhoz kepest.

Talan most nem is a megismeres volt eloszor, hanem valami regi erzesek, eletkedv , porges jott vissza belem a korhaz ota, es ehhez most nem vagyok mar sem depresszios, sem panikbeteg, es ez most nagyon jo erzes egyutt. Es ez hozta a mostot, ezt a kapcsolatot, ahol ennyi tukrot, emleket kapok. Valahogy magamat kapom vissza aprankent, mintha egy egy nap varna otthon egy kepeslap, emlekszel, ilyen is voltal.

Persze ezek osszesegeben apro pillanatok, de valahogy , bar nem erzem magam koszivunek, megis mintha valami salak pattogna le rola, es novekedne, terne vissza regi mederbe.

De nem baj, hogy szilajabb voltam, biztos az elmult idoszakhoz az kellett, kemenyseg, es ilyenek, de most olyan jo ez a sok tapasztalat bennem, vegyul, kavarog, kiakaszt, szettep, osszeolvad, megnyugtat, es nap mint nap ad valami ujat.

Sokszor gondolkozom, vajon jol csinalok e mindent, es persze nem, es olyankor sokszor haragszom magamra, de ha messzebbrol nezem, milyen lehetosegeket kapok az elettol, milyen kapcsolatokat, milyen felfogas megertes folyamatot, akkor tudom, nagy ajandek van a kezemben, es nem kell itt pityeregni, hogy ez faj, es emez meg mennyi, csak orvendeni kell, es a tobbi nagyobb, szebb, ertekesebb dolgomra nezni, es maris lehet boldognak lenni.

Azert most megsem csapom ossze magamra halmozott konyveim fedelet, es rohanok szerelmes olelesbe. Olyan nagyszeru megint, amit tanulok, csak kar…. , pl hogy faszerkezetu templomot miert masolnak le hatalmas tomegu kovekbol, majd jon egy ember, aki megfejti a kor titkat, es egy szamitassal megkonnyebbulnek a tomegek, es pusztan egy uj boltozati megoldas miatt lehet csodasabb epuletszerkezet uveggel, mindennel, es ehhez hany evszazad kellett……..es ez hozza magaval a felvilagosodas korat, szinte ugy, ahogy feny erkezik a templomba az olomuvegen at. Ez is egy folyamat, aramlas, valtozas.

Azt hiszem eletem egyik legnagyszerubb esemenye a mostani, hogy olyan ember van mellettem, aki figyel ram, es aterzi a problemam, es nem fordit hatat, es nem fizet ki holmi minden rendben lesz valasszal, hanem probal vigasztalni. Talaltam egy felem nyitott lelket, es ez az enyemet is jobban megnyitja, es olyan sok gatat talalok benne mar igy, amirol nem is tudtam. Most vegre megint valtozhatok, mert ugyis manapsag egyhelyben topogtam.

Ennyire remesen nem irok, de ez a gep a mar leirt szavat atszerkezti angol forma szerint, hat majd lassan eljon a modszeresseg azon foka, hogy Magyarul irok. Addig meg marad ez az akom bakom, en nem banom.

Koszonom azoknak, akik megertik, miert nem levelezek, kommentelek, egyebek, majd jon a nap, mikor teljes szivvel ebredek, es akkor itt leszek. Udv Mindenkinek!

Címkék: