Napi Tanítások - Július

A titok könyv elolvasása utáni lelkesedésemben megvásároltam Rhonda Byrne-től a Titok - Napi tanítások című könyvecskét is, ami az év 365 napjára ad egy-egy tanácsot a titok sikeres megéléséhez. Én nagyon megszerettem ennek az elolvasásával kezdeni a napot, sokszor egész napon át velem marad és segít a reggeli gondolat. Úgy döntöttem, lefordítom és beírom ide reggelente az aznapi tanácsot, hátha más is szeretni fogja. Építkezzetek belőle kedvetekre :-)

Nagyon szép, teremtő napot kívánok :-)))))))

Szeretettel:

Moncsi

Július 31. Péntek

A tiszta szeretetnek nincsenek feltételei vagy határai. A szeretet nem korlátozza vagy fogja vissza magát. A szeretet mindig ad és nem kér cserébe semmit. A szeretet folyamatos áramlás korlátok nélkül.

És mindez a szeretet ott van benned.

Július 30. Csütörtök

Mikor olyan kihívással találod magadat szemben, ami úgy tűnik, mintha negatív változást hozna az életedbe, emlékezz arra, hogy minden egyes dolog végső soron a hasznunkra van. Nem az ami történt, hanem az amit mi kezdünk a lehetőséggel és az ahogy mi tekintünk rá.

Az Unniverzumnak el kell mozdítania időnként dolgokat, hogy jobb és csodálatosabb dolgok jelenhessenek meg. Vedd észre mikor ilyen változás történik mert valami fantasztikus közeledik feléd!

Július 29. Szerda

Nem számít mit gondolsz, minden nap egyre több és több leszel. Egy emberi lény se tud visszafelé haladni. Csak előre és felfelé mehetsz.

Még akkor is, mikor úgy érzed a dolgok nem alakulnak jól, emlékeztesd magadat - ma annyival több vagy mint tegnap voltál!

Július 28. Kedd

Ha nem lenne szeretet benned, nem élhetnél és nem létezhetnél emberi lényként. Ha levetkőznéd a téged körülvevő rétegeket, egyenként lehámozva őket, végül csak a tudatosság örök fénye maradna, ami színtiszta szeretetből áll.

Az életutad része a rétegek lehámozása amígcsak el nem éred a belső magodat, ami az abszolút szeretet.

Július 27. Hétfő

Mire gondolsz mikor reggel széthúzod a függönyöket és mire mikor este elhúzod őket? Mire gondolsz mikor reggel felveszed a cipődet és mikor este kibújsz belőle? Használd az Univerzum erejét ennek a négy mindennapi cselekvésnek során is, és mondd teljes szívvel ezt:

"Köszönönet ezért a hihetetlen napért!"

Július 26. Vasárnap

"A hála nem csak a legnagyszerűbb erény, de a többi szülője is."

MARCUS TULLIUS CICERO (I.E. 106-43)

Július 25. Szombat

"A sorsunkat nem valami külső hatalom rajzolja fel nekünk, mi rajzoljuk fel azt saját magunknak. Amit a jelenben gondolunk és cselekszünk határozza meg, hogy mi történik velünk a jövőben."

"Nincs az életben semmi, amit ne lehetne megváltoztatni, javítani vagy átalakítani amikor megtanulod szabályozni a gondolataidat."

CHRISTIAN D. LARSON (1874-1954)
Your forces and how to use them

Július 24. Péntek

Minél jobban ragaszkodsz valamihez amit félsz elveszíteni annál jobban eltolod magadtól. Az ilyen gondolatok tele vannak félelemmel és ha megmaradsz emellet, amit legjobban félsz az fog valóra válni.

Semmitől se félj - csak gondolj arra amit akarsz. Annyival jobb érzés!

Július 23. Csütörtök

Amikor nem érzed többé hogy szükséged van a pénzre, akkor fog jönni hozzád. A szükség érzése abból a gondolatból származik, hogy nincsen elég és ezzel továbbra is azt teremted, hogy nincs elég.

Mindig teremtesz, a pénzzel kapcsolatban vagy annak a hiányát vagy a bőségét.

Július 22. Szerda

Mikor elbizonytalanodsz abban, hogy melyik utat válaszd vagy merre fordítsd a sorsodat, emlékezz rá, hogy van valaki aki ismeri az utakat és elvezet téged minden döntéseden és életed fordulópontján át. Csak kérned kell és elhinned, hogy megkapod a kért iránymutatást, majd ébernek maradnod mikor a válaszok megérkeznek. Az Univerzum csodálatos ereje veled van minden lépésednél, mindössze rá kell bíznod magadat az erejére és kérned kell.

Július 21. Kedd

A te feladatod önmagad. Mikor harmóniában vagy a törvénnyel, senki sem állhat te és az Univerzum közé. Azoban ha azt gondolod egy másik személy az útjában állhat annak amit akarsz, akkor elmentél a negatív gondolatok felé. Összpontosíts arra, amit te akarsz!

Te vagy az életedben a központja az isteni működésnek és az Univerzum a szövetségesed. Senki sem állhat útjában a teremtésednek.

Július 20. Hétfő

Úgy kell beszélned, mintha az amit akarsz már a tied lenne. Ez nagyon fontos. A törvény pontosan a gondolataidra és a szavaidra válaszol, és ha valami a jövőben jelenik meg előtted, akkor valójában meggátolod, hogy most történjen meg.

Úgy kell érezned magadat, mintha már most a tied lenne!

Július 19. Vasárnap

Bár sok tanulmányozni és megismerni való dolog létezik, az Élet Igazsága mindenben ott lapul körülötted, ha van szemed arra hogy észrevedd. A rögeszméink és a tudatlanságunk azok amik levakítanak minket az Igazsággal szemben.

Tegyél fel továbbra is kérdéseket magadban, vizsgálódj tovább, engedd el a megrögződéseidet és az Igazság kitárulkozik előtted.

Július 18. Szombat

Hogy megy életed mozifilmje? Át kell írnod a forgatókönyvet pénz, egészség vagy párkapcsolat témában? Van amit ki kell vágni belőle?
Ma van a napja annak, hogy megtedd a változtatásokat amiket akarsz mert a mai változtatásokat holnap vetítik!

Most készíted az életed mozifilmjét és a történet a te kezedben van - minden egyes nap.

Július 17. Péntek

A tested pontosan olyan mint egy vetítőgép, és a vetítőn átfutó film pedig a gondolataid és az érzéseid összessége. Minden amit az életed mozivásznán látsz belőled sugárzódott ki, és te rendezted bele a filmbe.

Ha magasabb érzéseket és gondolatokat választasz bármikor megváltoztathatod amit a vásznon látsz. Teljes uralmad van afelett, hogy mi kerüljön a te filmedbe!

Július 16. Csütörtök

A mester benned rejtőzik és vezérel életed minden egyes pillanatában. Gondolkodj az örömödre, válassz az örömödre.

Július 15. Szerda

Emberek élik úgy le az egész életüket, hogy az anyagi világ értékeit hajtják és nem veszik észre a legnagyobb kincset, ami bennük lakozik. Csukd be a szemedet és zárd ki a külvilágot. Irányítsd a gondolataidat és a figyelmedet a bensődre. A benned lakozó Mester a kulcs a világ összes kincséhez.

Július 14. Kedd

"Mikor elhatároztad mit akarsz tenni, mondd el magadnak ezerszer egy nap, hogy meg fogod csinálni. A legjobb út hamarosan megnyílik előtted. Megkapod a lehetőséget, amire vágytál."

CHRISTIAN D. LARSON (1874-1954)
Your forces and how to use them

Július 13. Hétfő

Sem másik személy, sem külső erő nem hasonlítható ahhoz az erőhőz, ami benned lakozik.

Keresd meg a belső erődet, mert az ismeri a tökéletes utadat.

Július 12. Vasárnap

A boldogság egy létállapot ami a bensődből fakad. A vonzás törvénye szerint olyanná kell válnod belül amilyennek a külvilágodat szeretnéd tapasztalni.

Vagy azt választod hogy boldog leszel most, vagy kifogásokat keresel arra, miért választod a boldogtalanságot. Azonban a törvény nem ismeri a kifogásokat!

Július 11. Szombat

A végtelen Univerzum olyan, akár a Nap. A Nap alaptermészete, hogy életet és fényt ad. El tudod képzelni hogy a Nap egy reggel felkel és azt gondolja: "Elegem van a fény és az élet adásából!"? Abban a pillanatban, hogy a Nap megszűnne életet adni, megszűnne létezni. A végtelen Univerzum ugyanolyan mint a Nap. Az alaptermészete és a lényege az adás, és nem létezhetne másképpen.

Mikor harmóniában vagyunk az Univerzum Törvényeivel megtapasztaljuk az örömét az Univerzum folyamatos adásának.

Július 10. Péntek

Mikor nem vagy többé az érzelmeid és gondolataid rabszolgája - mikor többé nem uralkodhatnak el a beleegyezésed nélkül - a saját lényed mesterévé válsz és az egész életed át fog alakulni.

Te leszel a törvény Mestere és az életedé is.

Július 9. Csütörtök

Bármit megtehetsz, és ha az élethez a megfelelő sorrendben közelítesz, meg is fogsz tenni mindent amit csak akarsz. Éld meg az álmodat a bensődben először, teljesen és tökéletesen, és meg fog jelenni az életedben is. Mikor tökéletesre hangoltad magadat legbelül, magadhoz fogsz vonzani mindent, ami ahhoz szükséges, hogy az álmod valósággá váljék.

Ez a törvény. Életed összes teremtése benned kezdődik el.

Július 8. Szerda

Kezdd minden napodat azzal, hogy hálás vagy. Légy hálás az ágyért amiben aludtál, a tetőért a fejed felett, a padlóért a lábad alatt, a folyóvízért, a szappanért, a zuhanyodért, a fogkefédért, a ruháidért, a cipőidért, a hűtőért ami frissen tartja az élelmedet, a kocsiért amit vezetsz, a munkádért, a barátaidért. Légy hálás a boltokért, amik megkönnyítik a bevásárlást, az éttermekért, a közművekért, az elektromos eszközökért, amik olyan egyszerűvé teszik az életedet. Légy hálás az újságokért és könyvekért amiket olvasol. Légy hálás a székért amin ülsz és a járdáért amin jársz. Légy hálás az időjárásért, a napért, az égért, a madarakért, a fákért, a fűért, az esőért, a virágokért.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Július 7. Kedd

Lebegj át az életen és próbálj meg nem ellenállni az erőpróbáknak. Az ellenállás hozzájuk láncol. Összpontosítsd az elmédet arra, amit akarsz és aztán lebegj el az erőtpróbáló vagy negatív dolgok felett. Képzeld el magadat amint felemelkedsz az égbe és fentről a problémát apró pici pontnak látod csak. Mikor ezt teszed elszakítod magadat a negaívumtól és annak látod, ami valójában.

Ez az egyszerű eljárás segíteni fog nem elsüllyedni a nehezebb helyzetekben.

Július 6. Hétfő

Sose mondhatod, hogy a vonzás törvénye nem működik, mert mindig működik. Ha nem a tied amit akarsz, akkor is a törvény használatát tapasztalod meg. Ha nem a tied amit akarsz, akkor azt teremted, hogy ne legyen a tied amit akarsz. Akkor is teremtesz és a törvény neked válaszol.

Ha ezt megérted, képes leszel átirányítani a végtelen erődet, hogy azt vonzd amit akarsz.

Július 5. Vasárnap

Minden pozitív lépésed átalakít Téged. Az akaratod folyamatos használatával és a megtanultak határozott, kitartó gyakorlásával magad is meg fogsz döbbenni milyen gyors lesz ez az átalakulás. A lényed átalakulása leírhatatlan békét és örömöt hoz neked. Meg kell tapasztalnod, hogy értsd, de ha egyszer megtapasztalod, sose fordulsz vissza.

Július 4. Szombat

"Először őrizd meg a békét önmagadban, aztán hozhatsz békét mások számára is."

THOMAS A KEMPIS (1380-1471)
The Imitation of Christ

Július 3. Péntek

Minden alkalommal mikor kocsiba szállsz, szánj néhány másodpercet arra, hogy elképzeld magadat, amint boldogan és épségben megérkezel az uticélodhoz. Nem számít, hogy hova indulsz, vagy milyen közlekedési eszközt választasz, használd az Univerzum erejét a szándékaidon át és teremts magadnak csodás, biztonságos utat.

Július 2. Csütörtök

Akármilyen is a jelenlegi anyagi helyzeted, te hoztad a valóságodba a gondolataidon keresztül. Ha nem olyan, amilyet akarsz, akkor tudatalatt teremtetted meg, de akkoris te teremtetted. Mikor ezt tisztán látod, rájössz milyen hatékonyan tudsz teremteni. És most már csak annyit kell tenned, hogy megtermeted, amit akarsz, tudatosan!

Július 1. Szerda

Inspiráló lehetsz azok számára, akik nehéz időszakon mennek keresztül ha nem engeded le magadat az ő szomorúságukhoz, hanem őket emeled fel az örömöd lángja által.

Mindig tudhatod, hogy inspiráló vagy-e abból, ahogy érzed magadat. Ha meg tudod tartani a jó érzéseidet, az örömöd lángja fénylő és ragyogó. Abban a pillanatban mikor elkezded magadat nehezen vagy rosszul érezni tudhatod, hogy a probléma negatívuma hatással van rád és meg kell állnod hogy visszaállítsd a jó közérzetedet.

Nem tudsz adni semmit ha a belső örömöd lángja nem sugárzik kifele.

 

vakegér

Itt vakagér, aki előbb ír aztán görget... hihi
mindent olvastam :)

hát, hogy ilyen gyorsan teljesüljön egy kérésem??? Azt hiszem nekifogok és rendesen fogok kérni ezután :):):):)

LiaAugusztus?

sziasztok!

remélem még olvassa ezt valaki. hol vannak az augusztusi tanítások? nagy szükségem lenne rájuk :)
mindenhol keresem, de sehol nem lelem.
Ha tudjátok légyszi írjátok meg4

Kösziölel

LiaBeám:))!

Hát szép jó reggelt Neked!Ölelés megkapva..:))))
Örülök Neked ma reggel...))
Szép teremtő napot(())ZsuzsiDrága Moncsi, és

kedves Hírhozó Zsuzsi! Köszönjük Nektek a jó hírt!
Nagy nagy ölelés mindkettőtöknek! :)))Kedves Mindenki!

Moncsi üzenetét hozom,Ő egyenlőre nem tud belépni az oldalra,ezért késik az augusztusi tanítások...De amint elrendezőnek ezek a dolgai,folytatás következik..:)))
Vidám szép napot kívánok!
ZsuzsiKedves Moncsi :)

"A tiszta szeretetnek nincsenek feltételei vagy határai.... A szeretet folyamatos áramlás korlátok nélkül." Ámen.
További szép hétvégét kívánok Nekéd és mindenkinek! :)Nah ezért tépem a szám annyit ezen az oldalon!:)

"Július 31. Péntek

A tiszta szeretetnek nincsenek feltételei vagy határai. A szeretet nem korlátozza vagy fogja vissza magát. A szeretet mindig ad és nem kér cserébe semmit. A szeretet folyamatos áramlás korlátok nélkül.

És mindez a szeretet ott van benned."BOCSÁNAT!!!!

Drága Moncsi!!!:))))
Bocsánat...az előbb elírtam a neved!!!
Ne hari.....!!!!!!!!
Köszönöm!!!!:))))Kérés...

Drága Mincsi!!:)))
Ugye folytatod nekünk...augusztusban is???
Nagyon jók!!Én személy szerint nagyon várom!!!
Kérlek....folytasd!!!!!
Köszönöm!!!:))))
Baráti öleléssel:NapfenyEz pedig mintha az én

Ez pedig mintha az én házikedvencem lenne :-D:

http://www.youtube.com/watch?v=iox86q2JuHA

Pihentető hétvégét mindenkinek!Drága Zsuzsi :-)))Hmm,

Drága Zsuzsi :-)))

Hmm, tánc fornton... ? Hát be kell hogy valljam, mostanában gyakran eluralkodik rajtam ez az életérzés:

http://www.youtube.com/watch?v=Uvk7pik4YQA

De ez is értem van és nem is olyan rossz :-DDDDD

Nagyon szép hétvégét kívánok nagy-nagy öleléssel:
moncsiMoncsikám!:)))

Köszönöm szépen a mai tanítást is!Igen, én is hiszem hogy minden értünk történik!
Vidám szép napot Neked!
Na és mi újság tánc fronton...:?:)))))
Jaj,de hallgat mindenki..:)))))))))))))))
(())ZsuzsiÁgicám, örömmel ma is

Ágicám, örömmel ma is :-))) Gyönyörű napot kívánok! moncsiDrága Moncsikám....

Köszönöm a tanításokat.Szeretettel ölel: ÁgicaÖröm látni, hogy

Öröm látni, hogy hozzátok is szólnak a tanítások és remélem segítenek valóraváltani az álmaitokat...
Köszönöm hogy megosztottátok velem :-)))

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek és "suhancos" jó reggelt :-D:

http://www.youtube.com/watch?v=FVvSLS6k8Jg

Szeretettel:
moncsiLia18!:))

Köszi az emlékeztetést!Most majd ehhez tartom magam...:)))Bár erről elfeledkeztem,annak ellenére hogy beírtam a naptáramba......csak az meg a munkahelyemen maradt..:)Sebaj,még nincs vége a napnak!Jó sok klassz dolgot teremthetek még!:)
Vidám szép hétvégét kívánok:ZsuzsiMost szombaton július 25.-én minden teremtés 10 millószoros erőv

Most szombaton július 25.-én minden teremtés 10 millószoros erővel hat.

(Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint.

A tibeti ("nagy") buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak, sorrendben ez az első holdhó 15. , negyedik holdhó 15. , hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja. Az első holdhó, egyben a tibeti újév első napja, február 25. Ez alapján a 10 milliószoros napok

2009-ben: Március 11. Június 7. Július 25. November 9.

Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.

A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni. Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek! Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretet telinek.Lásd a Világ békét ünnepelni!Tegyél meg mindent, amivel szeretnél

10 milliószoros erővel hatni! Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosabban teremthessenek ezeken, a napokon.)

Nagyon fontos, hogy ezt a napot minél hatékonyabban tudjuk kihasználni.

LiaDrága Moncsikám!:)

Köszönöm Neked a mindennapi gondoskodást...:))Pont tegnap beszélgettünk arról,hogy céljaid elérésében,vágyaid teljesülésében nincs másik személy aki akadályoz....Saját magunkkal van dolgunk....Néha pont mi magunk teszünk keresztbe...:))))Este olvasom a tanítást...:)))))Köszi a megerősítést!:))))
Vidám szép napot kívánok!
(())ZsuzsiDrága Moncsi, köszönöm a mindennapi tanításaidat!

Ma reggel is - mint már annyiszor - az történt velem, hogy elolvastam, azt érzem, hogy beletalált, csak nekem szól és átjárta a testemet, lelkemet az az érzés, ami a jó teremtésekhez szükséges. Nagyon köszönöm Neked mégegyszer!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Ery

www.lyoness.huDrága Moncsi! :)))

Köszönet Neked a tanításokért. A mai és a tegnapi - nagyon nagyon...!
Ölelés ment Észak-nyugati irányba...:)))Igen!!!!!

Összpontosítok arra, amit akarok!!!!
ÉN vagyok a saját életem központja és az isteni működésnek a bizonyítéka! Az Univerzum a pedig a szövetségesem.
Juhééééééé :))))))

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Leg jobbkor!!:))

Drága Moncsi!!!:)))
Köszönöm!!!:))
A leg jobbkor jött a tegnapi,és a mai fordítás....
Mintha direkt nekem akartak volna üzenni vele!!!:))
Baráti szeretettel!!
NapfenyCsak a jelen létezik

Kedves Moncsi !
Igen, pont most. A mostba képzelek el mindent. Vagyis igyekszem ...
Szép napot,
Hono_LuluDrága Moncsi :)))

hmm... hmm... úgy látom, nem mindig beszélünk egy nyelven, de azért valahogy mégiscsak megértjük egymást... :D
Hoppá, ez talált... én forrón szeretem... pl. a levest :)... ebben verhetetlen vagyok a családi körben... :))) .. mégha a fogaim olykor villámokat szórnak is... no, és ismét visszatértünk a gyökerekhez... :D de na... :))

"...engedd el a megrögződéseidet és az Igazság kitárulkozik előtted"... I absolutely agree... várom hát a szemérmetlen igazságot... :)))
Köszönet és örvendezős napot kívánok Neked és minden "tanítványnak"! :)Drága Moncsikám...

Olvastalak....elgondolkoztam....tanultam....Köszönöm! Ölelget: Ágicajúlius 18 szombat

"Ma van a napja annak, hogy megtedd a változtatásokat amiket akarsz mert a mai változtatásokat holnap vetítik!" - Ez pont rámillett! Ma tényleg belevágtam valamibe... érdekes élmény volt... belementem a félelembe, és megcselekedtem azt, amitől féltem, megkönnyebbülést és boldogságot érzek... Örülök, hogyha tényleg változást is hoz, főleg, ha pozitívat! Mindenesetre nyitottan és örömtelien fogadom ezt a változást, az biztos!:)Moncsikám:)

Felülírás, beszúrás, részek törlése...
Köszönöm
cseppDrága Zsuzsi! A

Drága Zsuzsi!

A mozigépész őrületéből érdekes dolgok sülhetnek ki :-DDDD Csak nehogy visszafelé játszd le :-D

Őrületes hétvégét kívánok Neked, ölellek, moncsiDiamyne :-DD Tudod... van

Diamyne :-DD

Tudod... van aki forrón szereti... :-DD
ا ب ت ث ج ح خ د ذ ر ز س ش ص ض ط ظ ع غ ف ق ك

Vidám hétvégét Neked is!