Az ideális súly

sziasztok,

kezembe került egy könyv. Bevonzottam :)
A piacon jártam és lealkudtam 250,- Ft-ra :P Ennek azért is örülök mert az új ára 4.000,- Ft körül van :) Ebből is látszik, hogy tök jól működik a vonzás :)
Szóval:
Mostanában a sok edzés mellett kezdett egy kis pocak rám rakódni. Na nem vészesen csak zavarni kezdett. Elkezdtem gondolkodni rajta, hogy ha ennyit edzek ez hogy lehet. És ime a megoldás. kezembe került a könyv ami megváltoztathatja sok ember életét akinek a súlyával kisebb nagyobb küzdelmei vannak.
A címe Testkontroll, Életerő életfogytig Mit mivel mikor? Harvey és Marilyn Diamond írta.
Nagyon durva igazságokat tár elénk és felnyitja a szemét az embernek, hogy miért is sikertelen a fogyókúrák 95%-a és miért szedi vissza mindenki a súlyának többszörösét a fogyókúra után.
Egyszerű dolog ez is.
A fejben és a gondolkodásban kell először itt is kezdeni a rendrakást.
Itt is a gondolat és a rezgés rendbetételével kell kezdeni a dolgokat, aztán jöhet a táplálkozás átalakítása.
Tök izgalmas a könyv számomra.
Még olvasás alatt vagyok, de ha a végére érek megosztom veletek a gondolataimat.

Addig is szép napot
egyre jobban
Miki

http://szikla77.gemlifestyle.com/

HozzászólásokA legjobbkor

Az elmúlt két hónapban rám is jött pár deka. Sajnos intenzív sportra egyelőre nincs időm, de próbáltam agyban neki látni. Egyelőre semmi változás. Nálam az a baj, hogy pici és vékony alkatú vagyok és persze, ha jönnek a kilók akkor popsi, combi. Hát most ugyan ez történt. Rosszul vagyok magamtól, mert olyan hirtelen jött és nem mozdul. Gondolom a hirtelen jött boldogság okozta, és a testem így reagált.
Vagy nem tudom.

De a legjobbkor jött a leveled. Beszerzem.

SziaIGEN, IGEN!!!!

Körülbelül 10 évvel ezelőtt vettem meg ezt a könyvet, és igen, ez valóban működik! Nem kell éhezni, ez a jó benne, csak arra kell figyelnünk, hogy ne savasodjon el a szervezetünk,ezt viszont könnyedén megtehetjük, ha ügyelünk az ételpárositásokra. Akkoriban 3 hónap alatt 25 kilótól szabadultam meg ennek segitségével, ez igazán jó dolog. A könyv zseniális, és olvasás közben igazán kedvet kapsz a végigviteléhez. Amikor kezdem elhanyagolni magam, előveszem és olvasom újra, mindig hatásos:-))