Az ideális súly

sziasztok,

kezembe került egy könyv. Bevonzottam :)
A piacon jártam és lealkudtam 250,- Ft-ra :P Ennek azért is örülök mert az új ára 4.000,- Ft körül van :) Ebből is látszik, hogy tök jól működik a vonzás :)
Szóval:
Mostanában a sok edzés mellett kezdett egy kis pocak rám rakódni. Na nem vészesen csak zavarni kezdett. Elkezdtem gondolkodni rajta, hogy ha ennyit edzek ez hogy lehet. És ime a megoldás. kezembe került a könyv ami megváltoztathatja sok ember életét akinek a súlyával kisebb nagyobb küzdelmei vannak.
A címe Testkontroll, Életerő életfogytig Mit mivel mikor? Harvey és Marilyn Diamond írta.
Nagyon durva igazságokat tár elénk és felnyitja a szemét az embernek, hogy miért is sikertelen a fogyókúrák 95%-a és miért szedi vissza mindenki a súlyának többszörösét a fogyókúra után.
Egyszerű dolog ez is.
A fejben és a gondolkodásban kell először itt is kezdeni a rendrakást.
Itt is a gondolat és a rezgés rendbetételével kell kezdeni a dolgokat, aztán jöhet a táplálkozás átalakítása.
Tök izgalmas a könyv számomra.
Még olvasás alatt vagyok, de ha a végére érek megosztom veletek a gondolataimat.

Addig is szép napot
egyre jobban
Miki

HozzászólásokA legjobbkor

Az elmúlt két hónapban rám is jött pár deka. Sajnos intenzív sportra egyelőre nincs időm, de próbáltam agyban neki látni. Egyelőre semmi változás. Nálam az a baj, hogy pici és vékony alkatú vagyok és persze, ha jönnek a kilók akkor popsi, combi. Hát most ugyan ez történt. Rosszul vagyok magamtól, mert olyan hirtelen jött és nem mozdul. Gondolom a hirtelen jött boldogság okozta, és a testem így reagált.
Vagy nem tudom.

De a legjobbkor jött a leveled. Beszerzem.

SziaIGEN, IGEN!!!!

Körülbelül 10 évvel ezelőtt vettem meg ezt a könyvet, és igen, ez valóban működik! Nem kell éhezni, ez a jó benne, csak arra kell figyelnünk, hogy ne savasodjon el a szervezetünk,ezt viszont könnyedén megtehetjük, ha ügyelünk az ételpárositásokra. Akkoriban 3 hónap alatt 25 kilótól szabadultam meg ennek segitségével, ez igazán jó dolog. A könyv zseniális, és olvasás közben igazán kedvet kapsz a végigviteléhez. Amikor kezdem elhanyagolni magam, előveszem és olvasom újra, mindig hatásos:-))