A Vonzás Törvénye

Eddig is tudtam arról hogyha erősen koncentrálunk valamire akkor az megvalósulhat, de ami lényeges tanitás volt számomra a Vonzás Törvénye könyvben az volt, hogy a vágyunk tárgyának kigondolása nem elég. A teremtés, azaz a megfelelő rezgésünk kialakulása mely magához vonzza vágyunk tárgyát az hogy kialakitjuk azt az ÉRZÉST amit megszerzésükkor érzünk. Ha ezt nem tudjuk tisztán, minden kétség, kétely érzése nélkül kialakitani magunkban, akkor azt nem tudjuk megteremteni vagyis magunkhoz vonzzani.
Ennek két oka lehet 1. Hoggy nem tudjuk kiküszöbölni a megszokott hitetlenségünket ( de erre jó gyakorlati példák vannak a könyvben )
2. S ez fontos, ha vágyunk nem igazi vágy, azaz Belső Magasabb Énünk, lelkünk nem vágyik valóban arra amit eszünkkkel kigondolunk, akkor bennünk ellentét van mely megakadályozza a vonzást.
Pl. Felajánlottak egy nagyon jófiztő állást, ami nagy kisértés mert ki tudnánk fizetni adósságainkat, stb stb, tehát az eszünk szeint ez ÉSSZERŰ választás lenne. Viszont belső érzésünk azt sugallja, hogy nem szeretnénk 8 órát csinálni ezt a munkát . Ez nem az aminek napi elvégzése igazán boldoggá tenne bennünket. Vagy ugyan igy , van egy heleys ember , megbizható , jó állással, biztonságot nyujtana hozzámenni, de a szivedben érzed hogy nem ő az igazi párod. Mindekettő az ész szerint helyes vágy lenne, de a lelked másra vágyik. Ha tegát csak egy kicsit is érezzük belől hogy nem jó valamire végyni, hiába akarjuk nem lesz jó a vége vagy nem valósul meg.
Harmónia belső Énünk vágyával, a kételyek kiküszölése, szándékosan érezni a megvalósulás okozta örömet már előre, ...
Veronika

Címkék: