Én is nyertem :))

Sziasztok!

Első blog bejegyzésem. :) Régen olvaslak benneteket, jövök ide mindig tanulni. :) Mivel sikerült újra nyernem, úgy éreztem ezt már le kell írnom. A jövő heti EFOTT-ra nyertem 2 db bérletet!!! Annyira örülök neki, bár eddig még nem biztos, hogy el tudok rá menni, de próbálom rá bevonzani az úti költséget és a kaja pénzt is. :) A technika: megláttam a hirdetést, hogy lehet nyerni, aztán gondoltam megpróbálom, elküldtem az smst. Utána különösebb nem foglalkoztam vele, hogy nyerek vagy sem. EL IS FELEJTETTEM, hogy egyáltalán küldtem erre smst. Ergo nem agyaltam arra, nem görcsöltem rá, hogy nekem nagyon kell az bérlet. Ma meg kaptam a telefont, hogy NYERTEM. :)
A korábbi sztorim is hasonló volt, ott mozi jegyet nyertem ezzel a technikával. Úgy hébe-hóba szoktam játszani, de amire rágörcsölök az sose jön össze. Pl. ha autót lehet nyerni vagy ilyesmi. Visszagondoltam, hogy tini koromban is néha nyertem. Tini újságokkal, cd-t, kazettát, előfizetést és ott se görcsöltem. Próbálom visszahozni a régi önmagamat, mikor fiatal voltam és nem agyaltam ennyit. Tudjátok sokat agyalok feleslegesen... De újra énekelek, táncolok és úgy érzem kezdek újra jó rezgésszintre emelkedni. :)

Köszönöm, hogy megoszthattam a történetemet veletek!

Betti

HozzászólásokKedves Betti!

Szívből gratula!Írd meg,hogyan érezted magad.
Még ilyen történeteket! :)))

Millió ölelés!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anettDrága Betti :)

Szuper, gratulálok én is :) tök jó, hogy ezt megosztottad velünk, mert hajlamosak vagyunk elfelejtkezni arról, hogy a lazaság és elengedés is fontos a teremtéshez :)
ezért is szeretem Salila vicces teremtő blogját, mert mikor eszembe jut, amit oda beírtam, akkor mindig felnevetek magamba. A múltkor meséltem el a Kedvesemnek hogy milyen vicces az egész, és fetrengtem a nevetéstől. Egyszer pontosan ugyanígy nyertem egy háromnapos adriai csobbanást a Sláger Rádióban. mondtam az akkori páromnak, hogy elviszem nyaralni. Nagyot nevetett az ötletemen, mert amit arra a nyárra terveztünk, az az árvíz miatt elúszott. Én meg párszor megnyomkodtam az újrahívó gombot, és amikor már kb. az ötödiknél meguntam, és a telcsi pofijába beszóltam, hogy most már ne szórakozz velem, hanem vedd fel, akkor egyszercsak tényleg élőben bent voltam a rádigóban :) Nagyon jó kis csobbanás volt akkor augusztus végén úgy, hogy a szüretet is megúsztuk, mert azon a hétvégén szüretelt a család :)))))))
Csak így tovább, hajrá, lazán "haver" :))) bocsi, Fóki cikke jutott most eszembe :)

Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Hurráá!!!

Őszintén tiszta szívből gratulálok!!!

Ez aztán a jó hír! Csak így tovább!

Teremtőtársad: Csilla ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Gratulálok! Érezd jól magad ott! :-)

Borbi
"Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen." /Mark Twain/