¤ Uralni fogod ¤

Ha valami olyasmire gondolsz ami összhangban van valodi lényeddel - érzed hogy a harmonia árad szét fizikai testedben: ezt az összhangot példázzák az öröm, a szeretet és a szabadság érzései. Ám ha olyan gondolataid vannak, amelyek nem csengenek össze azzal aki valojában vagy - fizikai testedben is érezheted e zavart: pl. a buskomorság, a félelem és a rabság érzéseikénk.
Érzelmeid minden pillanatban megmutatják milyen jellegü rezgések vannak jelen Lényedben. Ezért ha tudatosodnak benned az érzelmeid, tudomást szerezhetsz arrol is, mit nyilvánitasz ki rezgések formájában. És ha a Vonzás Törvényének ismeretét ötvözöd az igy szerzet tudással, tökéletesen uralni fogod vonzásod erejét. Ezzel a tudással most már kedved szerint teremtheted bármely irányba életed tapasztalatait.

HozzászólásokJajTeYB :P

Mert olyan néha mintha itt lennél, csak épp látni nem látlak. De ha érdekel a köv. pesti útnál kifejtem. Már ha van kedved még összefutni :P
"Ha a miérted elég erős, a hogyan jön magától"
V.Wero

Miért nem hiszed el?:)YB:)

Esküszöm megkereslek, nem hiszem el, h nem a közelemben vagy :)
A megbocsájtásról szóló írásod nagyon ütősre sikeredett szívemszottya :)
"Ha a miérted elég erős, a hogyan jön magától"
V.Kedves Yonderboi !

Őszinte köszönet és tisztelet az írásaidért, a tapasztalokért amiket adsz nekünk, nekem.
Sokat segítesz, érthetők és tiszták a gondolataid.
Nekem sok segítségre van szükségem, mert a párkapcsolati téren szükségem van a teremtésre. Más témákban már nagyszerűen alkalmazom a titkot.
Érdeklődve figyelem további hozzászólásaidat, biztosan megtalálom a megoldást !

STEVE