Ezek jelek?

Még mindig kínlódom a pasimmal, aki van is nekem, meg nincs is, mint a mesében. Egyik percben azt mondom, hogy amíg nincs más, addig jó, mert olykor-olykor találkozunk, és akkor jól érezzük magunkat. Másik percben meg legszívesebben kiszállnék ebből a viszonyból, mert igazi, teljes értékű kapcsolatra vágyom.
És szerintem kapom a jeleket, hogy hagyjam őt elmenni, kíváncsi vagyok, hogy szerintetek is jelek-e a történések.
3 héttel ezelőtt megbeszéltük, hogy hétvégén kirándulni megyünk, akkor nagy vihar tört ki, ezért nem mentünk. Következő héten ismét menni készültünk, akkor pont aznap reggel meghalt a kutyája. Eltelt ismét egy hét, és újfent meghiúsult a kiruccanás, mert a drágámnak iszonyúan fáj a foga (ma reggel indultunk volna). Értitek? Egy héten 2-szer találkozunk pár órára, de a hosszú együttlét nem jön össze. Vajon ennek oka van? Most fel vagyok paprikázva!

Címkék:

HozzászólásokCherry!

Szerintem te vonzottad be, hogy meghiusuljon. Azt írod kinlódsz. Bizonytalan vagy. Szerintem ezek azért történnek, mert kétségek között vergődsz. Lehet időre van szüksége mindkettőtöknek, hogy átgondoljátok a kapcsolatotokat.
A külön töltött idő a szerelmet kiolthatja, vagy hatalmas lángra lobbanthatja.:)Nézz magadba megérdemel ő téged? Kívánom, hogy találd meg azt akinek te vagy az álma.Sírig tartó szünet és még azon is túl...........

csenge333
Ez esetben nincs föltámadás...Cherry!

Ha ugy erzed,hogy egy kis szunet jot tenne, tegy ugy!

Szeretettel,
felebaratFelebarát!

Nem táncolt vissza az exéhez, de már velem sem olyan szoros a kapcsolata.Cherry!

Van egy nem regi irasod,ahol azt irtad,hogy a kedvesed "visszatancolt" az ex bnohoz.
Tevedek?

Szeretettel,
felebaratKedves Felebarát!

Nem tudom jól értem-e a kérdésedet. Az ex csajára utaltál?
Igazság szerint csak én vagyok most neki, de az ex, ahogy írtam korábban levakarhatatlan, olyan mint a bumeráng. Most kezdek rájönni, hogy a kedvesem lelkével/lelkében elég sok gond van...vannak jelek

mostanában,hogy tudatosan kérem az angyalok segíségét egyre többször van olyan helyeken körülöttem pihe,toll ahol nem is kéne. Csak figyeljétek meg.Cherry!

Most akkor veled jar/eel, vagy a masikkal?
Vagy mindkettotokkel?

Szeretettel,
felebaratHiszek a figyelmeztetö,szembetűnő "jelzésekben"

Szia Cherry.Nincs kizárva,nálam is voltak ilyen dolgok már,mindig rossz idö volt mikor talalkoztunk az akkori baratommal,kénytelenek voltunk egy plázába menekülni,laposnak éreztem a kapcsolatot,és ebböl nem is lett tovább semmi....Lehet azért mert hagytuk füstbe menni az egészet,és nem tettünk érte hogy szinesebb legyen.Az az igazsag,akkor én vártam hogy neki legyen a feladata hogy megteremtsen ujabbnál ujabb programokat,dehát nem tette,és én sem voltam lelkes épp emiatt..Azért várj...Kitartást!Várj mit hoz ki a dolog belöletek!Probálj valami meglepö dolgot (kat) csempészni abba a pár találkozásotokba,és figyeld mit szol hozzá,ha lelkesebb lesz,megéri,ha nem,akkor csak várj csöndben...És ha ö keres akkor megéri!!! Te ne fuss utána addig,hagy derüljön ki mi a szándéka,ha érez is irántad valamit,akkor ott lesz.....Sok sikert kivánok.jelek

Szerintem ezek a jelek csak probára teszik a kapcsolatottokat.ha szerted akor eljön a ti idötökis.csak várj arra a percre amikor ittlesz az ideje akkor tudni fogod majd.