A szárnyas Nap-szöszök világában...

Az élet néha csuda dolgokat képes produkálni.Miközben rádöbbenünk,Mi vagyunk a legfontosabbak saját életünkben, azt is megértjük,mennyire parányiak vagyunk.Rákerestem a szárnyas Napra,van olyan!

Dadka ihlette ezt a mai írásomat. Az Ő végtelenül tiszta szíve, kedves sorai, amiben azt írta, \" Ami nem öl meg, csak erősebbé tesz\" című írásában, hogy ő engem egy angyalnak tart.

Remélem, az angyalok nem olyanok,mint én, mert akkor rengeteg további fejlődnivalójuk van, bár az is igaz, hogy aki azt hiszi, ő már mindent tud, megreked a fejlődésben - de megírtam Dadkának, ne feledje, mi vagyunk a saját életünk sugárzó Napocskái, vagy mi a szösz?

Erre el is képzeltem Dadkát és magamat, mint szárnyas Nap-szöszöket.

Ez egy igen érdekes kép volt, rendkívül jót mulattam rajta. Ám azt nem gondoltam, hogy Dadka ebben is velem tart, Epipapiról (a virtus egyik leggyakoribb felhasználója) már nem is beszélve, hiszen Ő a szöszöktől egyből allergiás rohamot képzelt el, még így virtuálisan is.

Nem győzünk miatta szellőztetni az ötről a hatra virtuson.

Dadka írása annyira meghatott, hogy ma délután a Megyei Könyvtár parkolójába érve nekigkoccantam egy gyönyörű piros autónak.

Meleg is volt, meg is voltam hatódva, és bumm! Persze Gyuszi rögtön vígasztalt és bátorított, mint ahogy egy hős férfihez illik, és mint ahogy ő ezt mindig is szokta tenni, mint egy igazi lovag, mióta csak világ a világ.

És én, a szárnyas Nap-szösz, éppen azon gondolkodtam, hogy ez miért is történt? Akkor ért oda az autó vezetője és észrevette, hogy amíg parkolt, mi történt az autóval.
Azonnal közöltem vele, én vagyok a ludas a koccanásban. Tíz percen belül megérkezett a testvére, aki már rutinos az ilyen ügyek biztosítási kárszakértésének intézésében, és aki az autó tulajdonosa is egyben, fél órán belül már az összes papírt kitöltöttük, amit csak kellett, egy órán belül mindennel végeztünk, és mialatt én bűntudattal teli lélekkel néztem a dolgok alakulását, még ők vígasztaltak engem:
- Nincs semmi baj!Tessék megnyugodni, mással is előfordul! Még ma ki is lesz javítva a karosszérián a festés.

Könnyek szaladtak a szemembe, Gyuszi magához ölelt és rádöbbentem, valóban szösz vagyok.
Egy nagy szösz, ám egy olyan szösz, akit mindenki óv, és akinek mindenki segíteni akar, még akkor is, amikor ő hibázik.

Nem beszélve arról, hogy sikerült két nagyszerű testvért megismernem, akik közül az egyik gyermekkönyvet szeretne illusztrálni.

Mi sem csodálatosabb lehetőség az én gyermekverseim és meséim számára.
Kíváncsian várom, milyenek lesznek az új meseillusztrációk.

Mielőtt elkeseredhettem volna, azonnal jött az égi üzenet, a felismerés, még egy lónak is négy lába van, mégis megbotlik!

Egy szárnyas Nap-szösznek ugyan, mi baja lehet, amikor szállhat a szélben, ha akar, vagy akár csilloghat is a Nap szikrázó fényében?

Köszönöm a sorsnak, hogy így mellettem áll. Ilyen csodálatos emberekkel találkozhattam és hogy ilyen lélektársam van, mint Gyuszi.
Igaz a mondás, bajban ismerszik meg az EMBER!

Rákerestem a szárnyas Napra, és kiderült, nincs új a Nap alatt!

Már az ókorban is voltak szárnyas Nap illusztrációk, igaz, szöszökről nem hallottunk... :)))

Dadka, valóban csodálatos a világ és az is igaz, hogy \" Ami nem öl meg, csak erősebbé tesz\"

Csilla-szösz

A szárnyas Nap-szöszök világában...

HozzászólásokHá én is eképzetem magamat és Boldogasszonnnyt.

Szárnyalunk fenn a csillagokba, mind a pormacskák.
És közbe eggyüttessen rezeregünk.
bevonzom eztet, be én!Dadka fergeteges írása Duncsóról, a kínai, uniós plüsskutyusról

Mister Duncso

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *