A benned lakozó láng...

Létezik benned egy fény, amit sohasem lehet kioltani vagy bepiszkolni - szeplőtelen és tiszta, parazsát a szeretet lobbantja lángra. A melegség azon érzéseit, melyekben örömödet leled, ez a belső szikra tartja izzásban.
Szánj most egy percet arra, hogy megpillantsd a benned lakozó lángot, figyelj fel ennek részleteire, színeire, intenzitására és méretére. Észleld, hogy mit érzékel a tested, miközben benső ragyogására fókuszálsz. Tegyél fel a fénynek olyan kérdéseket, amelyek eszedbe jutnak; válaszát pedig egy gondolat, érzés, szó vagy vizuális kép tiszta formájában kapod majd meg.
Ez a tündöklés az isteni természethez fűződő kötődésed, te pedig ennek a gazdája vagy; gondolataid, érzelmeid és légzésed révén megnövelheted méreteit és intenzitását. Figyelj oda, minként érzed magad, miközben egyre fényesebbé és nagyobbá válik. Képes felégetni a régi fájdalmak és bánatok maradványait úgy, akár egy hamvasztó kemence, dobd hát bele a lángba mindazt, ami nem kívánatos, és légy szemtanúja, miként változik át a szeretet tüzelőanyagává.
Vedd észre a nap folyamán a ragyogást önmagadban és a többiekben. Minél jobban összpontosítasz rá, szíved annál könnyebbé válik.
(Angyalok)
csepp

Címkék:

HozzászólásokKedves Jugik!

Jó ragyogást...
cseppKedves Csepp!

Nagyon JÓ! Azt gondolom, ezt minden nap meg fogom tenni :-)
KÖSZÖNÖM!

Szép napot kívánok!
Jugik