Ez hihetetlen!!!!!!!!

Pár napja olvasgatom az oldalt és tegnap regisztráltam hozzátok.
Meg kell valljam, hogy elég pesszimista beállítottságú ember vagyok (vagyis voltam:)). Mivel változtatni szerettem volna ezen egy ideje már foglalkozom a pozitív (és persze negatív) gondolatok teremtő erejével, de eddig csak azt mormolgattam magamban lefekvés előtt, hogy " az életem minden téren egyre jobb és jobb lesz". Néha úgy tűnt működik ( a válság közepén kaptunk hitelt ház vásárlásra aminek a törlesztője azóta is csökken), néha úgy, hogy nem. A baj az, hogy néha olyan minta kettős énem lenne. Amikor valamire elkezdek koncentrálni, hogy ez meg ez sikerülni fog akkor hirtelen "megszólal egy másik hang" ami azt bizonygatja, hogy nem...és csatáznak.
Tegnap este megnéztem a filmet is és ma már úgy keltem, hogy köszönetet mondtam mindenért amim van (gyerek, élet, étel, ruhák, férj). Sőt míg a babakocsiban tologattam a gyereket akkor is és nem engedtem, hogy bárki negatív hangulata lelombozzon (ez az egyik legnehezebb dolog számomra). Aztán délután megszólalt a telefon és olyan hírt kaptam, hogy utána visítva sikongva ugrabugráltam a nappaliban és kétséget kizáróan megbizonyosodtam róla, hogy A TITOK működik:).
A történethez van egy kis elősztori. A kislányom regisztrálva van egy reklám ügynökségnél. Eddig kétszer volt válogatás az elsőre el se vittem mert hülyeségnek tartottam. A másodikra pelenka reklámhoz kerestek babákat. Elvittem és próbáltam pozitívan gondolkodni de az énjeim csatáztak.Azt is tudtuk mikor lesz a forgatás és mivel teltek a napok és nem hívtak biztos volt, hogy mi nem kellünk. Nem is nagyon gondoltam rá többet. Ezek után jött a mai telefon 3szor kerestek mobilon de nem volt a közelemben, írtak egy e-mailt (ezt is csak egy órája vettem észre) és a vezetékes telefonon találtak meg. Az én tündérkém részt vesz a Poligamy c. film forgatásán aminek egyik főszereplője Csányi Sándor. Félre ne értsen senki nem akarok filmcsillagot nevelni se gyereksztárt csak azt gondolom mindenkinek és mindennek kell adni egy esélyt. Azt álmomban sem mertem hinni, hogy első alkalommal egy mozifilm forgatásra hívnak minket. Lehet, hogy ez másnak semmiség de nekem bizonyíték. Bizonyíték arra, hogy A TITOK működik:)

Címkék:

Hozzászólások:)

Ez nagyon jó,tényleg gratulálok nektek :)Ez szuper! Gratulálok!

lollipopÍgy tovább Kedves dabraka-abra!

És a csoda nem a titok, hanem te vagy! ;)
Illetve a szereteted a babád felé.
Ha bármihez szeretettel nyúlsz, és így állsz hozzá, csupa jót vagy előremutatót kapsz az élettől -és nem kemény leckéket.
Üdv a lapon:
Dia
..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..huuuudejó :))))

Gratulálok :))))))) És kérlek, majd számolj be milyen volt a forgaltás, hogy érezte a Babád magát :)
Dejóóóóóóó :))))
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)