¤ Mindössze 3 lépésböl áll ¤

A Teremtés Folyamata egyszerüen megfogalmazhato. Mindössze 3 lépésböl áll: 1.lépés(a Te feladatod): Kérsz. 2.lépés(nem a Te feladatod): Választ kapsz. 3.lépés(a Te feladatod): Elfogadás - be kell fogadnod a választ.

1.lépés: Kérsz

Az alig megfoghato vagy akár tudattalan vágyaidtol kezdve a világos, pontosan körülirt, határozott kivánságaidig mindent mindennapi életed ellentétes tapasztalatai eredményeznek. Vágyaid(vagy kéréseid) természetes következményei annak, hogy ebben a lenyügözöen változatos és ellentétekkel teli környezetben élsz. Igy hát az 1.lépés magátol jön.

2.Választ kapsz

"Kérésed" olykor szavakban fogalmazod meg, de leggyakrabban rezgések formájában sugároznak belöled. E kérések egymásra épülnek, egyforma nagyrabecsülésnek örvendenek, és mindig válaszra találnak. A Világegyetem válaszol! Bár sokan vitába szállnának ezzel az igazsággal, saját élettapasztalatukbol mutatva fel példákat a beteljesületlen vágyakra. Ennek oka, hogy nem értették meg és nem tették meg a nagy fontosságu 3.lépést - mert e lépés elmulasztásával az 1. és a 2.lépés is észrevétlen maradhat.

3.Elfogadás

Mig nem vagy "fogado modban", kéréseid megválaszolatlannak tünnek. Hiába kapsz rájuk választ, nem veszed észre, hogy imáid meghallgatásra találtak, és vágyaid nem teljesülnek - nem azért mert kivánságaidat senki nem hallotta meg, hanem mert a rezgéseid nincsenek összhangban - igy nem fogadod be azt amire vágysz.

HozzászólásokHárom lépés

Anna

Kedves Yoredboi!

Különleges és Csodálatos akaratlanul is, vagy tudatosan, de TANÍTÓ Ember vagy!

Mindig jó tanácsokkal látsz el minket, nagyon Köszönjük!!!

Napsugaras csodás további Életet kívánok Neked és aki hozzád tartozik, vagy

kapcsolatban vagy!!Baráti öleléssel és szeretettel Anna3 lépés?

Hogy ez mennyire így van!
És hogy tud ez fájni, amíg el tudjuk ezt fogadni, amikor kívülről látjuk a másik embernél, hogy nem veszi még észre!
És mind e-közben mi sem vesszük észre, mi sem tartunk ott, a saját rezgésünk sem tart ott,
hogy észrevegyük, a saját válaszainkat is megkaptuk.
"Tisztelet" a kivételnek.

Szeretettel ÖnmagamYonderboinak !

Irásod , mint mindig elgondokodtató és tanulságos számomra ! Köszönöm. Ágica