Intelligencia csuszás:

Intelligencia csuszás:

Mindenki tud valamit, amit a mások nem. Kicsit hosszúra sikerült, de könnyítek nektek azzal, Hogy minden cikkemet nem ömlesztve írom le.

Mindenki tud valamit, amit mások nem. Ez azt jelenti, hogy folyamatos intelligencia csuszásban részesülünk minden nap. Hiába tanultál annyi éven át, és hiába vagy abban a tudatban, Hogy te biztosan tudod a választ.

De mikor biztosra kell választ adnod, Mégsem az volt a helyes válasz. Pedig a jövőben ez lesz minden fegyvere az embernek. Sőt már most is. Gondolj csak bele, egy bombarobbanásra készen. A tűzszerészek kirohannak gyorsan hatástalanítani. És néha mégis töprengenek, most melyiket vágjam el? A feketét vagy a pirosat? A bomba gyártok hamis utat is tudnak eléd görgetni. Mivan ha átcserélték a két pólust? A tűzszerész, amit tanult, azt alkalmazza.

Tehát elvágja mondjuk a feketét, És BUUM! Vagy elvágja a pirosat, vagy a sárgát és BUUM! Ez a mondatom, hogy mindenki tud valamit, amit mások nem, Számomra azt jelenti, hogy mindenki tud meglepetést okozni másoknak azzal, Hogy olyan dolgot tud, amire más nem képes. Nem, azért mert ő ezeket a dolgokat nem tanulta, Hanem azért mert mindenkiben van, egy olyan kézség, Ami különbözik sok ember képességétől.

Én tudok valamit, amit te nem. Ezért nálad lép fel intelligencia csuszás, De viszont Te is tudsz valamit, amit viszont én nem tudok. Ezért nálam is intelligencia csuszás lép fel. Ez az intelligencia csuszás, agyunknak, elménknek egy védelmi fegyvere. Ezt úgy nevezzük Tudat alatti. Ez a tudat alatti felelős azért, hogy mi ne tudhassunk túl sokat. Ha túl sokat tudhatnánk, gyorsan kipusztítaná saját magát az emberiség. Sokan azt mondják, le vagyunk maradva, Mert az emberiség a 20 századra repülő autókról, ürszálodákról és még egyéb számos dologról álmodozott. Nemere István regényei, sőt más írók regényei is írtak ezekről.

Pedig akkor hol voltak ezek a dolgok még? Ami akkor csak képzelet volt, Ma már valóság, Szerintem a technológia már akkor is meg engedte volna ezeket a dolgokat, Csak nem lehetet. Nem szabad ilyen gyorsan fejlődnünk. Számítógépek! Már mikor a pentinium 1eseket kiadták, Már akkor is voltak a pentinium 5 nél is komolyabb számítógépek. Mondok valami durvát! Már előre 40 évre, Már előre 40 évre hoztak létre olyan számítógépeket, amiket mi már nem is tudnánk kezelni. Na de most jelenleg az intelligencia csuszásról írok, Amivel azt akarom magyarázni, hogy még hosszú hoszzú századokig, Nem leszünk képesek arra, hogy agyunk kapacitásait kihasználjuk.

Egy magyar tudós szerint, agyunk csak 1 % százalékát tudjuk kihasználni. Más tudósok szerint 15% át. De viszont a tudat alatti, gondoskodik arról, hogy még sokáig így is maradjon. Hiába tanulsz évekig, nem sok minden marad meg agyunkban, és nem vagyunk biztosak abban, hogy a jövőben, jól fogunk emlékezni mindarra, amit tanultunk. Vágó István Kvíz műsora a legyen ön is milliomos, Tökéletesen tükrözi az intelligncia csuszást.

A Játékos hirtelen elakad egy kérdésnél, ő úgy tudja, hogy jól emlékezik a válaszra, Hisz tanulta, és biztos benne hogy a válasza helyes lesz. Egyszer csak rá bólint a válaszra, Igen! A- B t – kérem megjelölni. És puff! Helytelen válasz., elbukta, Csak nem jól emlékezet. Olykor hajlamosak vagyunk arra, hogy rossz számítógép agyként működjünk. Gondolkodóba esünk, és elkezdünk kételkedni saját tudásunkba. Összezavarjuk saját kis számítógépünket, A tudat alatti, meg később adja meg a helyes választ.

Tehát az intelligencia csuszás, folyamatosan létre jön mindenkiben, Gondoskodik arról, hogy intelligencia szintünk, egy bizonyos szinten maradjon. Se nem magasabb, se nem kisebb. Bizonyos mozgások képesek arra, Hogy agyunknak olyan agyterületeit legyünk képesek használni, Ahol a nagyobb intelligencia helyezkedik el. Így működnek bizonyos képességek is. Minden mozgás befolyásolja agyunk működését, így minden kézmozdulat Képes hatni intelligenciánk megnyilvánulásában. Nem leszünk képesek fenttartani, a folyamatos nagy intelligencia szintet, Mivel erről a tudat alatti gondoskodik.

Vannak bizonyos agyszektorok, amiket kézmozdulatok szabályoznak. A mozgás, a lábmozgatás, és minden más izommozgás, Hatással van agyunk kapacitásainak működésére. Vannak bizonyos mozgási gyakorlatok, amik képesek arra, Hogy az agyat úgy stimulálják, hogy azokat az agyterületeket érintsük, Amik különböző képességek működéséhez vezetnek.

Már gyerekkorban meg lehet figyelni, hogy azok a gyerekek, Akik a játszótéren sokat emelik kezüket a magasba, És sokat mászókáznak, nagyobb intelligenciával fognak rendelkezni. Felnőtt korukra magas beosztású személyiségek lesznek. Azok, viszont akik kimaradnak minden féle mozgási tevékenységből, És csak ücsörögnek a játszótéren, És nem veszik ki a részüket különböző sport, vagy bármilyen mozgási tevékenységből, Azok kisebb intelligenciával fognak rendelkezni.

Mert gyerekkorban, minnél nagyobbra emeled kezeidet játék közben, Annál nagyobb agyszektorok álnak majd számodra rendelkezésedre. Nagyobb agyterületek, nagyobb intelligencia. És ez az írásban is meglehet figyelni, minnél kisebb betűvel írja le valaki nevét egy papirra, Annál kisebb intelligenciával rendelkezik. Bár ezt sokan megcáfolják nekem, de én mégis azt mondom, hogy igen is lehet látni azt, Ha valaki erőltetetten írja nagyobbra nevét arra a papírra. Abból látszik az indulat, Az igazi nagy betűk, leírása megmutatja a valóságot. Van, aki kisbetűvel ír, és mégis nagy intelligenciával rendelkezik.

De abból is látni azt, hogy ő csak szeret kisbetűkkel írni. Az intelligencia csuszásaink azért jönnek létre, Mert tudatunk is képes, tágulni, és zsugorodni egyaránt. És ezeket a mozgás az, ami kiváltja. Mindennap más és más mozgási tevékenységbe kerülünk. Nem tudod meghatározni, hogy vajon holnap, A mozgásaid milyen mértékben fog kihatni intelligeciádra. Mert bizony a tudatunk, folyamatosan tágul, és zsugorodik. És így minden nap, más érzésekkel, emlékekkel, közérzettel, tudással ébredünk. És minden nap más agyterületeken dolgozunk. Mert még egy matematikai tanár is szokott olyan helyzetbe kerülni, Mikor ő maga sem tud számolni nem, hogy még a diákjai.

Ennek oka az, hogy előtte nap, olyan mozgási tevékenységet végzet, Ami elhangolta azokat az agyterületeket, Ahol az ö matematikai tudásai vannak elrejtve. Így működik elménk a szuperintelliens számítógép. Minden nap más agyterületek, más érzelmek, érzések emlékek. Csak idő kérdése mikor fogsz emlékezni arra a tragédiára, Ami nem is veled történt meg, az őseiddel. Minden csak a mozgásidon, és a tudat alattid megnyilvánulásától függ. Mert bizony nagy intelligenciával rendelkezünk mindannyian. Hogy miért is? Azért mert régen a bolygónk csak egy izzó tűzgolyó volt. És mikor kirobbant a napból, vele együtt a mi intelligenciánk is.

És mint spóraként szanaszét szálltunk mindenfelé, Mondjuk úgy, hogy minden emberben ott vagyunk mi magunk. Egy intelligenciák vagyunk, tehát akkor ki is az isten? Mondhatjuk hogy mi! Mert spóraként intelligenciánk egy felsőbbrendű lény. Ha végig gondolod, milyen sok közös van bennünk, vagyis egymásban. Akkor rájössz, hogy az az intelligencia, ami neked is van, meg nekem is. Az egy, intelligencia része csak. Csak egyszerűen szétszálltunk a robbanás közepén.

Nevezhetjük osztódásnak is elvégre. De a fejlődésünket akadályozza a tudat alatti, és a mozgás. És még számos olyan dolog, ami nem engedi, hogy többet tudhassunk. Elárulok neked valamit! Elértük az agyunk 30% át. És tudod hogyan? Mi együtt közösen, minden, amit fel épített az emberiség, Egészen az űrutazásig. Elértük a 21 ik századot, és vannak olyan járművek, Amiktől a középkori emberek halálra rémülnének, hát még az atombombától. Mindannyian részei vagyunk a fejlődésnek, vannak, akik csak élik az életüket, Nem tudják miért is, jöttek e világra, Nem tudják hogy e világ intelligencia részei lettek.

Ami a fejlődésről szól, aminek a hátterében egy hatalmas nagy intelligencia létezik. Egy nagy intelligencia, ami mint egy mágnes szeretné visszavonzani azokat az intelligencia spórákat, amiket a robbanás következtében elveszítet. Tehát, hány milliárdan is vagyunk ezen a bolygón? Annyi kicsi kis apró intelligencia spóra a világűrből.

Elveszett intelligencia részecskék, amik ha összeállnak, teljesen egyesülnek. Akkor áll össze a kép, és akkor ébred igaz nagy tudatára a világmindenség nagy intelligencia lénye. – egyetlen egy lény, ami csak energiából létezik. Ezt a cikket én írtam, nem olvastam nem tanultam, egyszerűen ezek az információk bombáznak engem. Minden cikkem saját elmélet, és nem szégyenlem, hiszek benne. Nem hiszek istenbe, de én így fogadom el ezt a tényt. Én így látom igaznak az egész világmindenség létezését. Tisztelettel: Echnic.

Címkék:

HozzászólásokNa, látod, ez lesz, ha valaki nem néz az úton a lába elé.