Még mindig csak ámulok, hogy mennyire működik

Ma fogorvoshoz voltam hivatalos és meg kell mondjam rettegek tőle. Soha semmi rossz élményem nem volt, soha nem húztak mert a legkisebb mikro lyukkal is már megyek de az is kb. 2 évente egyszer van. Mégis valamiért a mai napig sírni tudnék ha beülök a székbe. Ezek után talán mondanom sem kell, hogy nem kis gyomorideggel indultam neki az útnak. Egész végig azt mondogattam magamban, hogy gyors és fájdalom mentes lesz, sőt miután a váróban leültem még el is képzeltem magam, hogy mosolyogva azt mondom a végén "ennyi?".
Leültem és mondta, hogy egy lyukas van (tudtam mert pár hónapja voltam nála de nem engedtem, hogy megcsinálja annyira féltem).Egy kicsit fúrt és annyi. Annyira meglepődtem tényleg, hogy csak néztem, hogy biztos most nyúl még a fúróért vagy most vagy most. Nem tényleg annyira gyors és fájdalom mentes volt, hogy ledöbbentem. Hihetetlen milyen kis energia ráfordítás is elég, hogy működjön a dolog.

Címkék:

Hozzászólásokműködik, ha hiszel benne

működik, ha hiszel benne ha nem :-) a hit működtet mindent, és ha hiszel benne akkor azért működik, ha nem akkor pedig nem fog. de dönthetsz, hogy mi a jobb. és szerintem sokkal jobb, ha azt gondolod "működik", hiszen akkor kezedbe vetted az életed irányítását!