És csak vonzok mindent magamhoz, ami jó!

vonzásHát ez már komolyan hihetetlen! Ugye nagy álmom volt kimenni Európa nyugati szegletébe, és mint már korábban beszámoltam róla, sikerült összehoznom olcsón az utat. Gondolok itt a jegyre. Mikor a jegyeket nézegettem, keresgéltem, titkon szállást is néztem, mert ahová mennék, oda csak egy hétre szólt volna az ott-tartózkodás. Ez ingyen és bérmentve. Azt kívántam, hogy bárcsak tudnék legalább egy hónapot ott tölteni, mert egy hét semmire nem elég. Kedvenc városom, igen kedves emberekkel találkoznék, kiket már évek óta nem láttam, de hiányzunk egymásnak. Egy hét nem lett volna elég, nem lenne elég semmire. Így hát kívántam. És ma jött egy levél, hogy van egy szoba, és lehetek ott, ameddig csak akarok!!! Azt tudni kell, hogy abban a városban egy kis nyomorék 30 m2-es lakás is 300 euró körül mozog, és attól csak feljebb van (mert ez az ár nem a legjobb fekvésűre vonatkozik). Viszont én egy csodaszép erkélyes lakást kapok, és mindössze 100 euróért :):) AZTA! Úgy érzem, velem történnek a világon a legjobb dolgok! Boldog vagyok! És minden mindig úgy alakul, ahogy eltervezem, ahogy szeretném. Csak kigondolom és megvalósul!!!!!

hajnallány

Hozzászólások:)

örülök, hogy a lelkesedésem ragadós :):) azóta is történtek ám jó dolgok, de lusta vagyok leírni:) ahh. most nagyon ráéreztem a működésére a dolognak!!! :)Ó, ez nagyon szuper! :-)

Gratulálok és kellemes időtöltést kívánok!
A lelkesedésed ránk is átragad és sok erőt ad!
KÖSZÖNÖM! :)csodálkozol? :) ha ilyen

csodálkozol? :) ha ilyen lelkesen írsz akkor még sok ilyen "meglepetés" fog érni. hajrááá!
ha hiszel benne, minden a TIÉD lehet! ;-)Kedves Hajnallány!

Nagyon SZÍVESEN!
Örömmel tölt el, ha úgy érzed ilyen hatással voltam Rád, és segítettem Neked.
Kívánom, hogy minden napod csodákkal teli legyen :-)))

Szép estét kívánok!
Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.netKöszönöm:)

Köszönöm:) Nagyon hálás vagyok mindenért mindenkinek:) Örülök, hogy osztozhatom veletek az örömben és hogy velem örültök :):) Jó érzés nagyon :)
És köszönettel tartozok Jugiknak, mert ő segített hozzá ahhoz, hogy még egy lépcsőt lépjek előre :) Mostmár érzem, értem, tudom és átélem a csodát nap mint nap:)
Jugik:Köszönöm:)

hajnallányÉs csak vonzok

Gratulálok, és jó nyaralást kívánok! Tényleg szuper vagy!Hajnallány,

Szuper vagy!
Képzeld, ez napjaid nagy részében így lehet ;)
Dia
..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Ezerrel indul a vonzás, tessék csatlakozni mindenkinek!!!Naaagyon szuper! Kellemes utazást kívánok!Kedves Hajnallány!

GRATULÁLOK, és jó utat kívánok Szeretettel!
Csak így tovább!!!

Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.net