Gyógyításaim! Para intelligencia Control.

Gyógyításaim! Para intelligencia Control.

Sziasztok! A nevem Echnic. Vagyis (Ekhnik
Ez az oldal arról szól, hogy írhatsz munkádról, irhatsz életedről, bármiről.
Most magamról írok, arról hogy mi az, amivel foglalkozom.
Igazi nevemet nem igazán szeretem. Főleg hogy negatív név. Hónapokkal ezelőtt regiztáltam pár oldalra. És mindig kérte a rendszer hogy írjam be a nick nevem.
Hát jó! Nick nick? Oké. Kitaláltam ezt a becenevet. Echnic!
És eldöntöttem hogy ezzel a névvel szeretnék egyszer majd híres lenni.

94 be elvégeztem az agykontrol tanfolyamot. Amit az évek során kezdtem gyengének találni.
Így elkezdtem fejleszteni a saját oktatási programomat. Amit Para intelligencia controlnak neveztem el. Nos hogy ez az egész mi azt itt most nem írom le, mert hosszú lenne.
Így megadom a linket, ahol többet tudhatsz meg rólla.
A lényeg hogy olyan dolgokat tartalmaz, amit nagyon sokan nem fogadnak el.
Nem is kaptam sok jó hozzá szólást. Hisz az én elmejárásom kicsit más, mint ahogy te ezt megszokhattad mindenféle ezoterikus dolog után.

Na de jöjjön a cikk, amiről szól. A gyógyításaim. Hisz ez a címe a mostani cikkemnek.
Az évek során, mint mindenkinek nekem is csak éppen éppen kevéske sikerem volt.
És elszomorodtam mikor nem sikerült egy-két gyógyitásom. szó szerint rosszul éreztem magam. De úgy voltam vele, hogy mártsak azért is, csinálom. És kerestem a hibákat.
Mi lehetet az, amiért nem jön össze a siker. Évekbe került mire rájöttem.
Viszonyulás kérdése az egész. Ha már legalább annyit meg engednek, hogy bemutathassam, mit tudok. Akkor van siker. Régebben még alkalmat sem kaptam. kirőhőgtek.

Nevettek rajtam évekig. A hiba az volt hogy nem azokhoz fordultam, akik pont segítségre szorulnak. Munkatársaimat gyógyitgattam. volt, akinél működött volt, akinél nem.
Sokan nevettek csak. igy sajnos sokan nem mertek bele vágni egy kezelésbe, mert nem akarták, hogy röhögjenek rajtuk. De kezdtem találkozni olyanokkal, akik kezdtek komolyan venni.
Elmentem hozzájuk. Bemutattam nekik, mit tudok. És siker hátán siker jött.
Sikerült egy komoly éveken keresztüli gyomor problémát gyógyítanom.
Természetesen 5 év után lehetet fellélegezni. Mivel 5 évnek kell eltelnie, ahhoz hogy valaki gyógyulttá nyilvánitható. ha 5 éven belül nem esik vissza. meggyógyult!

Az évek során sokat gondolkoztam azon, mit tegyek? Hogy segíteni tudjak azokon is, akik nem hisznek benne. Elkezdtem meditálni rajta. És egy éven belül sikerült egy olyan módszert kifejlesztenem, ami segít azoknak is, akik nem hisznek benne. A módszer lényege viszonyulás kérdése a pácienshez. Nem azt kapja, amit a többi. Egy speciális módszert kell alkalmazni.
Amit természetesen nem árulok el senkinek. Ezt én alkalmazom. És ha eljön az okatási programom ideje megtanítható bárki részére.

Az évek során egyre komolyabb betegségeket gyógyitottam. ezek között súlyos asztma, szivbetegség, vérkeringés, vérnyomás problémák. Rákos betegségek. természetessen ha még időbe van a kezelés. A rákos betegség valójában. Egy normális sejt, ami megbolondul.
Sokszor olyan gyorsan szaporodik, hogy még a saját vérellátását is elzárja. És ilyenkor kémiailag besugarazhatjuk. Elpusztíthatjuk. De van egy határ. Ahol még a csoda sem segít.

Istenek nem vagyunk. A Természetgyógyászat is csak bizonyos határig.
Amennyire emberileg lehetséges. De hogy mennyire lehetséges emberileg, az a gyógyítótól és a beteg idő beli állapotától függ. Vannak csodák! De a csoda a beteg tudat alattijától blokolásátol függ. A csodás gyógyulás a rezgések összetételétől függ. Hogy milyen rezgéseket hozunk össze gyógyításra. Minden gyógyításnál újabb módszerek is felszabadulhatnak bennünk. Ezekből jön össze az évek beli tapasztalat. Minden alkalom a gyógyításban egy újabb ötletet ad arra milyen módszereket alkalmazzunk. Sokan nem is gondolnák milyen egyszerű kis módszerek képesek hihetelen gyógyításra.

Például egyetlen egy kézmozdulat nagy szerepet játszik, abban hogy te mekkora intelligenciával, milyen képességekkel rendelkezel. Milyen érzéseid, Milyen emlékeid jönnek újra. Természetesen ott van az a bizonyos stressz és depresszió is. Még egy matemetika tanár is kerül olyan helyzetbe néha, hogy még maga sem tud számolni. Nem hogy még a diákjai.
Ez azt jelenti, hogy előtte lévő nap olyan mozgási tevékenységet végzet. Ami elhangolta az agynak azon agyterületeit, ahol az ö eddigi évek során tapasztaltak tudat részei vannak.
Sok mindent írhatnék még a mozgásról. Arról mi is az, aminek köszönhetjük, hogy nem vagyunk nagy intelligenciával rendelkező zsenik.

Az évek során sok gyógyító módot fejlesztettem ki, amik sorrendjében a felsoroltakat képes gyógyítani. Látás, Hallás, Belsőszervek gyógyitása. Memoria, egyensúlyzavarok. Érintéssel, érintés nélkül, érzékekkel, szimbolumokkkal, Meditációval, Telepátiával, kozmikus energiával. Természetessen nem olyan bohóc módon, mint Gyurcsok bácsi. Hogy érzi már? Érzi már? IGEN! Na ugye megmondtam! Ez így hülyeség. A gyógyításaim során nem árulom el mit kell érezni. Hisz az érzéki csalódás, lehet inkább.

A gyógyítás során majd elárulja a beteg, hogy mit érzékel. Általában ha valaki nem érzi. Az nem azt jelenti, hogy nem hisz benne. Hisz a gyógyítás Során elképzelhető, hogy nem abban a lelki állapotban van, hogy gyógyítható legyen. Amikor nem sikerül egy gyógyítás olyankor nem pont a hit az, ami miatt nem jön össze. Általában bezárult csakrák, vagy egy tudati elzárkózás, ami blokkol.

Vagy pedig éppen lehet egy karmikus feladatot él meg, vagy egy emléket. Na de ez nem az én szakterületem. Ami sokszor csalódást okoz sok természetgyógyásznak az a kíváncsiskodók.
Azért mert akit csak a kíváncsiság érdekli. Azokat nem igazán lehet gyógyítani.
Ő valami nagydologra gondol. Ö valami nagyobb dolgot vár az egésztől.
És csalódott lesz a végén. Mert a gyógyító nem tudja teljesíteni azt, amire kíváncsi a kis kiváncsi. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy öt nem lehet gyógyítani. De igen mindenkit lehet gyógyítani csak megfelelő módszer a lényege.

Egy egyszerű gyógyító módszer mindenkinek! A víz gyógyító vagy roncsoló hatásai.
A víz rezgései roncsoló hatású is lehet. Egy csap vizet simán kiöntve iszol nem egészséges.
Bár azt mondják a csap víz az egészséges. De viszont ha azt akarod, hogy gyógyító rezgései legyenek. Akkor a pohárba töltés után 10 szer át kell öntened, ahhoz hogy a rezgése pozitív gyógyító rezgés legyen. Ha minden nap így teszel, akkor rövid időn belül egészségesebb leszel.

Sokan nem hisznek egy nagyon fontos dologban, ami meg határozza életünket, egészségünket.
És az pedig nem más, mint a vízér. Nem mindegy hová teszed az ágyad. Nem mindegy melyik sarokba. Minden sarok valamilyen belső szervi problémát hoz ki. Egy ingával, vagy egy műszerrel be lehet határolni, mikor milyen rezgés van a szobádba. A Müszer, inga megmutatja, hol lenne megfelelő ágyadnak a jó hely. Hogy pozitív rezgések érjenek téged.

Gyógyulsz, ha akarsz. Gyógyulsz, ha engeded. Gyógyulsz, ha nem a sajnálat van mindig a fejedben. Gyógyulsz, ha nem csak kineveted a másikat. Gyógyulsz, ha szereted a humort.
Gyógyulsz, ha nem vagy gyűlölködő másokkal szemben. Ugyanis a gyűlölködő emberek rákot kapnak. Ha nem jó a látásod, akkor nem szivessen látod magad körül az embereket vagy az adott élet helyzetet. Ha nem jól hallasz, nem szivessen hallod az emberek szavát.
És még számos szimbolikus mondani valója van az emberi agy titkos rejtekében. Miért is vagyunk betegek? Az agyunk szimbólumokban gondolkodik. És sokszor szimbolikusan is betegszünk meg. Ezért van, az hogy minden probléma visszavezet az emberi kicsi tudathoz.

És igen a titok! A vonzás törvénye. Amilyen módon te beállítod milyen beteg vagy annyira vagy, beteg. A vonzás törvénye, ami arról tanúskodik, hogy amit gondolsz, az úgy van.
Tehát Bármit elérhetsz, amit akarsz. Csak ki kell állnod folyamatosan az érved mellet. Természetesen a pozitív érved mellet, amit hónapokon keresztül fent kell tartanod.
Csak a folyamatos kontrolálás az, amit nem tud senki fent tartani. Az olyan, mint egy szertartás.

Ha kihagysz egy napot. Ki hagyod a többit is. És utána egyre nehezebb lesz vissza hozni azt, amit hagytál csak úgy elveszni. Ha mindig hagyod elmenni, annál nehezebb lesz mindig újra és újra visszahozni azt, amit felépitettél. és egy idő után teljesen leblokkol elméd ezen a területen. Nem leszel képes, arra hogy gyógyítható legyél.

Sokan a Természetgyógyászatot félre értik. Mindenki valami nagy eget rengető dologra gondol meg nagy varázslásokra. Valami Természetfelettire. Hát a természetgyógyászat nem pont erről szól. A Természetgyógyászat igazi lényege, az hogy minél természetesebb módon gyógyítsunk embereket. Ez lehet növényi eredetű, lehet elme gyakorlatú, Lehet torna, jóga bármi, aminek köze van az ember természetéhez. De a lényeg hogy kinek hogy jön le a természetgyógyászat. És majd az alapján gyógyul meg. Vagy nem.

Én minden, amit leírtam nem olvastam nem tanultam. Tapasztaltam. Nem istenítem magamat.
Egy egyszerű hétköznapi emberke vagyok én is. Aki egy más szintű gyógyító ágat képvisel, mint amit sokan nem képesek befogadni. De célom hogy meg ismertessem az emberekkel azt, amivel én foglalkozom. Hogy ez reklám? Nem nem! Ez nem reklám ez egy cikk rólam. És arról, amiről a jövőben hallani fogsz. A célom hogy én ezzel legyek híres.
Azokat, akiket gyógyítottam azok nem csalódtak. Voltak nekem is sikertelenségeim. És lehet, hogy még lesznek is. De senki nem lehet tökéletes. Az túl morbid lenne.

Echnic
Agykontrolos Természetgyógyász, Médium
Para Intelligencia Control kifejlesztő oktató.