Fa energia, bió energia, és az elme ereje -Videó Echnic szereplésével

Tegnap kimentem az erdőbe, kerestem egy nagy hatalmas fát,
rá raktam kezem félórára, és Plusz 1 óra meditációnak köszönhetöen az eredmény otthon.

keresd a youtubon - ezt másold ki, aztán illezd be a keresőbe.
ha nem megy, ird be ezt - echnic

nem kell semmit sem elhinned, A para intelligencia control ennél töbre lesz képes.
a második videon már látszik hogy fogytán az energia már gyengébre sikerült.

lehet hogy már nem irok többet ide! találkozunk a jövőben.

Címkék:

HozzászólásokEchnic, sírni kellene...

... attól, hogy mivé vált ez a weboldal. Ajánlok valamit: a fölfelé fordított ventillátor igen régi trükk, nem te találtad ki. Máskor vigyázz, hogy a pólód ujját ne libegtesse meg. :)
Ha valóban ilyen telekinetikus képességeid vannak, akkor készíts hitelesebb felvételt - ezt webkamerával is meg lehet tenni - úgy, hogy távolabbról készítsd a felvételt, ahol nem csak ezek a dolgok látszanak. Amúgy meg a légáram keltette mozgás nagyon jól felismerhető, még csak különösebb aerodinamikai ismeretek sem kellenek hozzá, csak józan ész és emberi szem.
Megkérlek, hogy ne hülyítsd tovább az arra fogékonyakat ilyen módon. Sokszor félelmetes és bosszantó is, hogy az emberi hiszékenységet mennyire ki akarják használni. Ha ez részedről csak tréfa - mint anno a gabonakörös fickóktól - akkor remélem, hamarosan előrukkolsz a saját magad leleplezésével is, mert úgy a fair.
Érdekes dolog ez. Létrehoznak egy weboldalt a pozitív gondolkodásról és a Vonzás Törvényéről, aztán szépen megjelennek a mindenféle para-, ezo- és ki tudja még miféle "guruk". Mire jó ez?
Drága barátom, nem tudod, mekkora kárt okozol, amikor hülyeségre fogékony embereket arra sarkallsz ezekkel a videókkal, hogy órákon át meredten szuggeráljanak tárgyakat meg hasonlók, ahelyett, hogy nyár lévén elmennének strandolni, csajozni/pasizni, dolgozni, vagy bármi értelmesebb elfoglaltságot keresnének.
Egy szobában ülve egy számítógép előtt érdekes filozófiák, ötletek és nagy-nagy marhaságok születnek. Kérlek, hívj össze bennünket akár egy Secret Klub alkalmával és élőben mutasd be képességeidet, akkor majd megkövetlek és megemelem előtted a láthatatlan kalapomat - akár telekinetikus manőver folytán is. :) De addig eme tevékenységedet, néphülyítésedet szánalmasnak találom, már bocsáss meg.
Biztos vannak olyanok, akik valóban képesek a telekinézisre. Igaz, én még csak szánalmas trükkfelvételeket láttam a dologról. Még David Copperfield is beismeri, hogy mutatványai csak trükkök, melyeket gondos tervezés és precíz kivitelezés jellemez - mellesleg valóban profi módon. Ahogyan a TV2 agylágyító "mentalistái" Uri Geller műsorában, a Youtube-on szereplő összes ilyen "varázslat" és telekinetikus maszlag elég kárt okoz az arra fogékony elmékben. A Titok nem erről szól.
Tudod, amikor leszülettünk erre a szép világra, azzal aláírtunk egy egyezményt, amely szerint az itteni fizikai törvényekhez igazodunk. Story Waters médium is elmondta, hogy ha azt akarjuk, hogy egy tárgy levitáljon, egyszerűen fogjuk meg és emeljük fel. Léteznek olyanok, akik szinte egész életüket ilyen dolgokra "szentelik" s talán el is érnek bizonyos eredményeket. De kérdem én: mi haszna ennek? Jobb lesz ettől bárkinek is az élete? Még jelesnek mondott tévécsatornák is adják a lágyuló elmék alá a lovat, amikor izzadt, zsíros bőrükre sík vasalótalpakat tapasztó "parafenoménekről" számolnak be. Nevetséges dolgok ezek és egészen addig még szórakoztatóak is, amíg néhány kétségbeesett munkanélküli ember ezzel nem kezdi el tölteni a napjait, ahelyett, hogy érdemben cselekedne valamit az élete megjobbítása érdekében.
Amíg ismét előrukkolsz újabb webkamerás trükköddel, kérlek gondolkozz el rajta, hogy mennyit ártasz vele.
Bizonyára léteznek különleges képességekkel született emberek. De ők valószínűleg ki mernek állni és meg merik mutatni képességeiket. Valószínűleg mindannyiunkban megvan ez a képesség s egy nap használni is tudjuk - amint a legnagyobb természetességgel el is hisszük. De a trükk neveztessék trükknek, ahogyan az ásó ásónak, ahogy az angol mondja: "Let's call a spade a spade". Vagyis nevezzük nevén a gyereket.
Köszönöm.
-Fóki- :)Echnic - kissebb tárgyak lebegtetéseEchnictől - válasz

Más oldalakon volt aki azt mondta csalok, hamarossan készitek új videófelvételt, ahol teljes egészében rajta leszek távol az asztaltól. asztalon lesz a kanál, én pedig jóval távolabb tőlle-Uú! Echnic! Egyre izgibb a kezed. :-)Udv!

A legkozelebbi idoutazasos talakozo mult heten lesz: )Echnic

köszi a cimet. még gondolkozopm rajta ok?Echnic

irtam neked privátba Ige."lehet hogy már nem irok többet ide! találkozunk a jövőben" OK

Írj cikkeket és nyiss saját újságot a virtus.hu-n, ha gondolod. Nálam is van számos para-témájú cikk, de jobb lenne, ha külön lennénk. Ettől még ide is felteheted, mert sokakat itt is érdekelhet. :

http://vallaskritika.virtus.hu/

Üdv: IGe

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Meg tudod ezt előttem is csinálni élőben?

Bűvésztrükkök kizárásával????

Itt az igazolványom:

http://m.blog.hu/vi/vilagnezet/image/Paraigazolvany5.jpg

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.A videó Link - Echnic